Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Bejeke 10 puan toplarmış play-off ta. Biz 11, fener 7, ts 5:)

Adamlar tablo yapmışlar, puan dağıtıyorlar. Şaka gibi...

trabzon kesin alir fener macini da bursa koyarmi bakacagiz *****e

Bjknin son 8 resmi maçında tek galibiyeti var lan yazıktır :D

trabzon kesin alir fener macini da bursa koyarmi bakacagiz *****e

Bursa eskisi gibi değil. Özellikle gol atamıyorlar artık. Ama beraberlik koparabilir Alex-Stoch'u kitlerlerse. Ancak, Trabzon maçını fenerin kazanma 0. Trabzonun kazanma ihtimali yüzde 40 yüzde 60 berabere çünkü çok gol kaçırıyor Trabzonlular bu da feneri motive eder.

ahahahahah koptum ahahaha

serhat: zekani kullan

ayi: yok kullagimi kullanicam

arkadaslar serhatin dedigi dogru olabilirmi? uefa vermismidir ayari

Bjknin son 8 resmi maçında tek galibiyeti var lan yazıktır :D

Herşeyi geçtim, fener-bejekeden de iyi ts'yi utanmasalar galibiyet vermeyecekler:) Evet biz deplasmanlarda puan kaybedebiliriz ancak sahamızda bizden puan almaları baya yırtınmaları gerekiyor. 9 içerde 2-5 gibi de deplasmanda toplasak 11-14 arası bekliyorum N.Ş.A'da. Kötü şartlarda içerde 5 dışarda 4 olur 9 puan yapar. Yine şampiyon oluruz:)

Diyelimki sikeden ceza olmadi,play-off ezikbahce var...

Fener hicbir deplasmani kazanamaz,icerde kazanacagi maclar ise net degil,biz kesin kazaniriz bu sefer...

Biz icerde Besiktas haric 2 macida kazaniriz,Besiktas süpheli beraberlik olabilir,deplasmandada sadece Besiktasa yenilebiliriz konstrasyon sorunu cezali sakat v.s yasarsak.

iyimser bir tahminle 12-13 puan toplariz,kötü bir durumda 10 puan toplariz.

Besiktas bize yakin puan toplar,10-13 arasi,fenerin maksimum topliyacagi puan 6....

Trabzon'da 9 veya 6 arasinda puan toplar.

Suanki oyun futbol,kadro genisligi konstrasyon bana bunu gösteriyor,Muhtelemende Besiktas 2.olur Fener kilpayi 3. yada cok berbat bir perfonmansla 4. bitirirdi,ama hicbiri olmayacak zaten sikeden -25 yiyecekekler.Bu suni gündeme alet olmayin...

Playoffda FB-Bjk maçları önem kazanır. Biz feneri yenmesek bile 2 maç yenilmezsek 2 puan yapar. Kalanındanda en kötü içerde 6 dışarda 0 alıp totalde 8 bile alsak 5 puan farkla girersek 13 puan toplaması gerekiyor fenerin.(13puanı yarım puan avantajından dolayı diyorum, esasen 14) E bizden 2-2 4 kaybettiği zaman 18-4=14 puan maksimum toplayabilecekleri oluyor. Yani Fb'nin kalan 4 maçında 1 beraberlik alması bizi şampiyon yapar. Hesaplamayı feneri potaya sokacak şekilde böyle yapsalardı anlardım da zaten olacak olanı yaptılar birde boş yere Bjklilere umut verdiler. 8 resmi maç tek galibiyet yani dile kolay.

Bursa eskisi gibi değil. Özellikle gol atamıyorlar artık. Ama beraberlik koparabilir Alex-Stoch'u kitlerlerse. Ancak, Trabzon maçını fenerin kazanma 0. Trabzonun kazanma ihtimali yüzde 40 yüzde 60 berabere çünkü çok gol kaçırıyor Trabzonlular bu da feneri motive eder.

Manisaspor 1 - Bursaspor 3

Bursaspor 2 - I.B.B 1

Samsunspor 0 - Bursaspor 3

Bursaspor 3 - Karabükspor 0

Eskisehirspor 1 - Bursaspor 1

Bursaspor 2 - Ankaragücü 1

Son 6 macta gol ortalamasi 2,3

Son 6 macin 5 tanesini kazanmis zorlu eskisehir deplasmaninda beraberlik cikarmislar,24 puanin 22 sini almislar.

Son 6 macta 4 gol yemisler,yedikleri gol ortalamasi 0,6

Bursami gol atamiyor?

Playofflara fener de kalamaz beşiktaş da.

Biz kötü şartlarda 8 iyi şartlarda 14 puan toplarız. iki ihtimalde de şampiyon oluruz. Puan eşitliğinde ikili averaj vs devreye girecek. TS(belli değil henüz !) rakiplerimize göre avantajlı çıkma ihtimalimiz oldukça yüksek. Normal sezon averajımız zaten iyi.

Biz kötü şartlarda 8 iyi şartlarda 14 puan toplarız. iki ihtimalde de şampiyon oluruz. Puan eşitliğinde ikili averaj vs devreye girecek. TS(belli değil henüz !) rakiplerimize göre avantajlı çıkma ihtimalimiz oldukça yüksek. Normal sezon averajımız zaten iyi.

Hiçbir hesaplamaya dahil edilmiyor, ilginç ama gerçek.

Bursaspor 2 - I.B.B 1

Son 6 macin 5 tanesini kazanmis zorlu eskisehir deplasmaninda beraberlik cikarmislar,24 puanin 22 sini almislar.

Bursami gol atamiyor?

Büyük maçlarda iyi değiller demek istedim. Kısır oluyor maçları. O çok gol attıkları takımlar küme düşen ve seri mağlup olan takımlar. O yüzden. Eski Bursa değil dedim dikkat edersen !!! Eskisi gibi baskı kurup mağlupta olsalar gol atamıyorlar demek istedim.

Playoffda FB-Bjk maçları önem kazanır. Biz feneri yenmesek bile 2 maç yenilmezsek 2 puan yapar. Kalanındanda en kötü içerde 6 dışarda 0 alıp totalde 8 bile alsak 5 puan farkla girersek 13 puan toplaması gerekiyor fenerin.(13puanı yarım puan avantajından dolayı diyorum, esasen 14) E bizden 2-2 4 kaybettiği zaman 18-4=14 puan maksimum toplayabilecekleri oluyor. Yani Fb'nin kalan 4 maçında 1 beraberlik alması bizi şampiyon yapar. Hesaplamayı feneri potaya sokacak şekilde böyle yapsalardı anlardım da zaten olacak olanı yaptılar birde boş yere Bjklilere umut verdiler. 8 resmi maç tek galibiyet yani dile kolay.

Besiktas son maclardaki kötü gidisati cok yaniltici avrupa serüveni agir sakatliklar kadro cöküntüsü biranda kötü skorlari beraberinde getirdi ama o kötü baslangictan önce 14 mac gibi yenilmezlik serileri vardi,ben arenada futbol anlaminda en cok Besiktasa zorlandigimizi düsünüyorum son dakika golüyle yendik,keza almeida cok yakindan bir dakika önce belki besiktas adina galibiyeti kacirdi,keza fikstürleri bu agir sakatliklar varken cok zordu,kadiköye 5-6 önemli eksikle gittiler,yani suan ivme kazanan bir hedef saptiyan besiktas cok tehlikelidir her zaman,bana göre futbol anlaminda fenerin 1 gömlek üstündeler,tam kadro bir mactada feneri yeneler,fener fizik acidan bitmis bir takim birakin sampiyonlugu sikeden dolayi ceza yemeseler suan cok yenilgi alirlar,heleki böyle üst üste derbi felan kaldiricak gücleri yok,ne baronisi kalir ne emresi,fenerin su puanda olmasi bizim ligin ayibi,futbol olarak burda olmamalari gerekiyor,söyledigim gibi play-off olsalar bu en cok besiktas ve trabzona yarar.

Bizi su saaten sonra yakalamalari imkansiz biz sampiyonuz,ligi 9 puan farktan öte biterecegiz tek zorlu macimiz trabzon fakat icerde oynuyoruz,icerde su saatten sonra kimseyi cikartmayiz endise bile duymayin.

Bursaspor 2 - I.B.B 1

Bursami gol atamiyor?

Bursa deplasman takımı da değil. Averajı 0 deplasmanda 21 atmış 21 yemişler. Toplam gol sayıları 41. Fenerin 57. Eski Bursa değil derken bunu söyledim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt