Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Bunlar play-off arenaya nasil gelecekler merak ediyorum,cidden sike olaylari olmasaydida ceza almasalardi diyorum adim kadar eminimki bunlar suni gündem biz sampiyonuz zaten,gercekten istiyorum iki mac daha yapalim,özelikle arenada +18 olur o mac,ne aykutu kalir ne ali kocu...

Bunlar play-off arenaya nasil gelecekler merak ediyorum,cidden sike olaylari olmasaydida ceza almasalardi diyorum adim kadar eminimki bunlar suni gündem biz sampiyonuz zaten,gercekten istiyorum iki mac daha yapalim,özelikle arenada +18 olur o mac,ne aykutu kalir ne ali kocu...

S.Ali Çeliker de dün benzerşeyler söyledi. Playofta Kadıköyde Galatasaray kazanmaya gider ve kazanır, telekomdaki maçta ise 6-0ı unutturacak bir maç olabilir, o maç tarihe geçebilir dedi. Bize gazmı veriyo anlamadım ama bende öyle düşünüyorum. fenerin 15 dakikalık kondisyonu, bitmiş morali ve zihni ile bu sefer telekom arenada en az 5 olması lazım.

Biliyorum haklıyız böyle düşünmekte ancak ayaklarımız yere bassın. Fark atacaksak atarız olmazsa da böbürlenip üzülmenin manası yok. Derbi maçlar bunlar dikkatli ve soğukkanlı olmak lazım heleki karşımızda bal konusunda prof olmuş bir camia varken.

Kaya: Galatasaray hakem sayesinde 1 puan aldı.

Bu resmen kırmızı renge siyah demek ve provoke etmektir. Bu adama bi laf etsen suçlu olursun. Belki de susmak en büyük erdemliktir lafını bu sefer kullanmak lazım.

Erman hoca UEFA'nın vericeği kararı açıklıyacak

Kaya: Galatasaray hakem sayesinde 1 puan aldı.

Bu resmen kırmızı renge siyah demek ve provoke etmektir. Bu adama bi laf etsen suçlu olursun. Belki de susmak en büyük erdemliktir lafını bu sefer kullanmak lazım.

Saçlarından maçı izleyememiştir mal

Bu Serhat Ulueren'e iyice kıl olmaya başladım. Yok Galatasaray'ın oynadığı bu futbol ileriyi nasıl etkiler falan. Altından ne çıkarmaya çalışıyorsa..

@KAYABJK kaya bey ziya kaptana hatırlatırmısınız fener maçı 43 bin kişi ama bedava gs maçı 40 bin kişi ama paralıydı

tweet attım okur umarım

Erman Toroğlu: UEFA seneye Feneri kesin olarak CL almayacak.

fener kesin başka takımlarda olabilirmiş

Hadi diyelim Fener Playoffu lider bitirdi ve CL ye alınmadı peki kim gidicek?

bu programdakileri bilerek mi secmisler lan,tiplere bak,kaya nedir ya,ne isi var orada...

Serhat:Karar kesinlikle play-off sonrası verilecek.

Hala akıllanmamışlar

Olm bilinen birşey. UEFA zaten almayacak feneri en az önümüzdeki sene sonuç ne olursa olsun almaz. Sıkıntı ligimizde ve bu düzende. Ahh hata bizde işte öyle boşladık ki ortalığı gücümüz falan kalmamış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt