Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

2. olan takım ve 3. olan takım doğal olarak

Peki TFF şöyle diyebilirmi:

Benim ligimi şampiyon bitiren takım bu, alırsanız alırsınız almazsanız ben başka takımı göndermiyorum o yüzden 2. olan takım ön eleme oynayıp gidecek diye?

benim istedigim fb nin en az 5 yil men yemesi.bu düsmekten cok daha agir bir ceza ;)

Peki TFF şöyle diyebilirmi:

Benim ligimi şampiyon bitiren takım bu, alırsanız alırsınız almazsanız ben başka takımı göndermiyorum o yüzden 2. olan takım ön eleme oynayıp gidecek diye?

O zaman 2.ci olan takım TFF'den parasını çatır çatır alır. UEFA'da ülkeye ceza uygular yine bu tutumu yüzünden.

O zaman 2.ci olan takım TFF'den parasını çatır çatır alır. UEFA'da ülkeye ceza uygular yine bu tutumu yüzünden.

TFF 2. olan takıma şunu der:

Ben avrupaya 1. ve 2. olan takımları yolluyorum Fener 1. oldu onlar direkt olark katılacaklar sizde 2. olmuşsunuz o yüzden ön eleme oyunayacaksınız. Lider bitiren takımı alır almaz UEFA beni ilgilendirmiyor diye...

Birde UEFA kimi avrupaya göndereceğimize karışamaz herhalde dimi

Suat Kılıç : Uefa da kimmiş feneri almayacak :lol:

TFF 2. olan takıma şunu der:

Ben avrupaya 1. ve 2. olan takımları yolluyorum Fener 1. oldu onlar direkt olark katılacaklar sizde 2. olmuşsunuz o yüzden ön eleme oyunayacaksınız. Lider bitiren takımı alır almaz UEFA beni ilgilendirmiyor diye...

Birde UEFA kimi avrupaya göndereceğimize karışamaz herhalde dimi

:) İroni dğeil mi ? Gerçekten kafam yorgun ince ironi görüyorum:)

Sıfır Tölerans duruma göre değişebilir yazıyor la...:D

Üç gün önce herif üstüne basa basa söyledi...

Tavrımız net değişmez diye neyin kafasında bu serhat yahu...:D

:) İroni dğeil mi ? Gerçekten kafam yorgun ince ironi görüyorum:)

:)

Playoff dan önce cezaları veremeyen bir TFF, UEFA'nın tutumu yüzünden olası bir Fener'in kazanmış olduğu CL gitme şansını bize verir mi diye düşündüm bir an?

:)

Playoff dan önce cezaları veremeyen bir TFF, UEFA'nın tutumu yüzünden olası bir Fener'in kazanmış olduğu CL gitme şansını bize verir mi diye düşündüm bir an?

UEFA :"Almıyorum Feneri". Bu yeterlidir umarım. Cezayı görmedikçe almayacak. Ceza verselerde, vermeselerde seneye kesin yok fener. Cezayı verirseler ertesi sene alabilirler ancak CL'ye yine almazlar.

stadyum programındada sogudum resmen ersin duzen fenerli oldugunu belli eder yorumlar yapıyor hakan unsaldanda iyice sogudum galatasarayın haklarını korumuyor

arkadaşlar UEFA zaten işini sağlama almış 5 yıldır temiz olduğuna dair kağıt istiyor kulüplerden onun altına imza atıcak yürek varmı fenerde hadi attın sonra ne olcak aklını alırlar adamın

arkadaşlar UEFA zaten işini sağlama almış 5 yıldır temiz olduğuna dair kağıt istiyor kulüplerden onun altına imza atıcak yürek varmı fenerde hadi attın sonra ne olcak aklını alırlar adamın

Fenerin olayı zaten "biz gidemiyorsak kimse gitmesin özellikle Galatasaray". O yüzden olay buraya kadar geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt