Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk
Ziya:"Fener takım olarak güzel oynamıyor"
Hadi canım
Ziya:"Fener takım olarak güzel oynamıyor"
Hadi canım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
K.Hakan'ın derdi reyting değilde farklı ses olarak tarz yaparım diye düşünüyor medyada. Ben futbolcuların bu tarz işlere girmesine ses çıkarmıyorum sonuçta salakça geçen bir gençlik boşa harcanan paralar ve 33+ yaşlarda yeniden başlayan bir hayat. Kazandığını tutamadıysa para için her yola başvurabilir sonuçta adamın ne vasfı var nede vasıf edinecek zamanı var. Ha bence herife yapılmış bir ayılık ve haksızlık var yönetim tarafından ama adam olsa yapılmazdı Ergün gibi olurdu. Şaka maka Hakan gibi sol bek gelmedi bir daha...
Lig bitmiş diyor Erman uefa kongresinde temiz olanı yollayacaklar dedi ve kendinden gayet emin
Show'da Altan Tanrıkulu Alex hakkında benım düşüncelerimi dile getiriyor,izleyin derim
Show'da Altan Tanrıkulu Alex hakkında benım düşüncelerimi dile getiriyor,izleyin derim
Yalnız Fener düşerse sakın timsah yapmayın, tahkim kaldıracak cezayı![]()
Altan mı ? Kaç kaç kaç...
Altan : "Alex'in oyun zekası Messi ve Ronaldo'dan daha yüksek. Cruyff - MAradona seviyesinde oyun zekası var" dedi.
Kapadım. Hunharca kanal değiştirdim. B.ku çıktı Alex'in. 5para etmez bir adam.
alex türkiyede kakayı keser diyor lan bu adam. kapattım gitti.
Yok tam yerinde açmışsınız eleştiriyor Fener'i aslında kinaye yaptı orda yoksa bende izlemem canım![]()
Yok tam yerinde açmışsınız eleştiriyor Fener'i aslında kinaye yaptı orda yoksa bende izlemem canım![]()
Young boys Paok madara ederken Alex 11deydi![]()
zafer kafamı yapıyon![]()