Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Ziya:"Fener takım olarak güzel oynamıyor"

Hadi canım:)

kim demişti fb play offa alınmıcak diye

maa mı demişti

K.Hakan'ın derdi reyting değilde farklı ses olarak tarz yaparım diye düşünüyor medyada. Ben futbolcuların bu tarz işlere girmesine ses çıkarmıyorum sonuçta salakça geçen bir gençlik boşa harcanan paralar ve 33+ yaşlarda yeniden başlayan bir hayat. Kazandığını tutamadıysa para için her yola başvurabilir sonuçta adamın ne vasfı var nede vasıf edinecek zamanı var. Ha bence herife yapılmış bir ayılık ve haksızlık var yönetim tarafından ama adam olsa yapılmazdı Ergün gibi olurdu. Şaka maka Hakan gibi sol bek gelmedi bir daha...

Valla ben Hakan'ın o çizgiye inip attığı goller ya da verdiği asistleri özledim. Vurdumu yıkardı misal rakibi tank gibiydi. Hani bana o zaman deselerdi bu adam 2010 sonrası yorumcu olacak ve size atıp tutacak inanmazdım. Neyse. Geçen eski TS maçlarımızı izledim nasıl hırslı. O görüntüyü görünce işte reyting güç dengeleri adına yaptığını düşünüyorum. Gerçi yine geçen seneki gibi de değil hani:)

Lig bitmiş diyor Erman uefa kongresinde temiz olanı yollayacaklar dedi ve kendinden gayet emin

Erman harika makara yapti. Dalga gecti demirorenle

Show'da Altan Tanrıkulu Alex hakkında benım düşüncelerimi dile getiriyor,izleyin derim

Show'da Altan Tanrıkulu Alex hakkında benım düşüncelerimi dile getiriyor,izleyin derim

Altan mı ? Kaç kaç kaç...

Altan : "Alex'in oyun zekası Messi ve Ronaldo'dan daha yüksek. Cruyff - MAradona seviyesinde oyun zekası var" dedi.

Kapadım. Hunharca kanal değiştirdim. B.ku çıktı Alex'in. 5para etmez bir adam.

Altan mı ? Kaç kaç kaç...

Altan : "Alex'in oyun zekası Messi ve Ronaldo'dan daha yüksek. Cruyff - MAradona seviyesinde oyun zekası var" dedi.

Kapadım. Hunharca kanal değiştirdim. B.ku çıktı Alex'in. 5para etmez bir adam.

Yok yok eleştiriyor Alex'i mahvetti yerin dibine soktu messi gelse oynayamaz derken mecazi anlamda dedi,

Young boys Paok madara ederken Alex 11deydi:)

Onu bunu geç. Alex o tip önemli bir oyuncu olsaydı ve gerçekten bir marka olsaydı fener gibi leş, TSL gibi iğrenç bir ligde maksimum 2 yıl dururdu çünkü erken geldi buraya. Erken derken ligimiz için erken. Mutlaka gitmişti. CL'de falan oynadılar kimse iplemedi sen düşün:) Hagi'ye teklifler gelmişti 1-2 İtalyan ve İspanyol takımından bizdeyken misal. Alex'e 0.

alex anca tr oynar.avrupada gördük ;) ulan adam 6 yildir fb de ama avrupada fissss

Alex'i zerre kadar sevmem de muthis zeki ve kaliteli adam.

mesut özil tarzi bir adam bulsak süper olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt