Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

ziya sengül denen serefsiz,yasindan basindan utan be.carsaf carsaf tapeler var ve bu sadece iddia diyorsun,ama polat otelde bunlar bulustu diye sanki belgelemis gibi konusuyorsun.serefsiz.ulan bu yönetim nerde be cikin konusun.culionun yarin sabah sözlesmesi fesedilsin.

nedim sana diyorum ki entel köy efeler köy'e karşıda sana göre bir söz var burada yazarsam ban yerim. Alırsın sen stancuyu seneye.

birde fatih terimd eceza almali diyor tostos herif

Utanmaz Nedim e bak Stancu dan cok memnunuz seneye de Galatasaraydan kiralicaz diyor . Piskinlige yuzsuzluge bak . Acaba bu saatten sonra sen degil oyuncu almak o kulupten iceri girebilirmisin

Sagoalsin Kaya

Gokmen sende mal gibi dur oyle

Bu saatten sonra seneye kiralasanız kiralasanız ancak Küçük Fatih'i kiralarsınız.

Tamadır bundan bir şey çıkmaz. Adam Fatih Terim'e ''Haziranda görüşelim'' dediyse Fatih Terim'in öyle açıklamaları gayet normal..

Pisssssssssssssss şikeciler,YANLIŞ ANOOOOOOONSSSSSSSS :D

gökmen sen sarı lacivert kıravatınla mal gibi otur orada başka birisi savunsun bizim hakkımızı

Kaya adam gibi adam helal olsun.O gökmen domuzu orda ben galatasaraylıyım diye oturuyor ya

culio ve stancu sayesinde ligde kaldılar hala bıdı bıdı mı yapıyor bu.

Allahtan gizli saklı yapılan bir şey yok. Fatih Terim de ne söylediyse , Culio da ne söylediyse ekranla önünde söylediler. Ama Culio harbi MAL . Net. Sen haftaya Galatasarayla oynayacaksın böyle bir açıklama yapılır mı ? Geleceğin varsada artık gelemezsin..

ulan ne mal diyorsun serefsiz herif ermana bakya

ulan nedim haysiyetsizi bizim sayemizde ligde kaldın bize çamur atıyorsun

lan şeref yoksunları ne kadar şikeci varsa koymadıkmı zaten fazladan oynuyorlar bu ligde adalet olsa hepsi küme düşmüştü yayıncı kuruluş para kazanacak diye birde playoff oynayacağız hala konuşuyorlar yüzsüz adamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt