Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

hacı sen suçlusu,n ben suçluyum, hepimiz suçluyuz temiz adamlara çamur attık biz özür diliyorum buradan hepimizin adına :sad007:

Serhat okulmu zannettin lan orayı gökmene yasakladı kalem çıtlatmayı:D

Doğru biz suçluyuz;çünkü azda olsa adalet sağlanacak diye bekledik. Yaşadığımız ülkenin Başbakanı bile atar yaparken biz sonuç adeletli olacak diye düşündük...

Kaya anneni alkışlayacağım şimdi, yeter da

Kaya : ziya abi Galatasaray şampiyon olursa fener seyircisi ayakta alkışlar mı

Ziya : bence alkışlar

:SS:

bizde size çıkacak tek "şak" sesinin ne olacağını daha önce belirtmiştik sanırım

Ney fener bizi alkışlayacak mıymış. Uyan kaya canlı yayında uyur mu insan lan. En son maçta ki gibi alkışlarlar işte bu sefer İMPARATORUN kafasına telefon mu atarlar ayakkabı mı bilemem.

son maça şampiyon çıkalım fener seyircisi futbolcusu bizi orada alkışlasın fener forması alıcam bir tane arkadaşıma hediye edicem

bırakın bu işleri.

Kaya : ziya abi Galatasaray şampiyon olursa fener seyircisi ayakta alkışlar mı

Ziya : bence alkışlar

:SS:

hemde nasıl alkışlar. mesela terimin hasan şaşın kafalarını yarmazlar. alkışlamaktan elleri nasır tutar okadar yani.

epic+fail.jpg

bu ne lan ilk defa görüyorum öldürün beni :D :D :D

şu gökmen galatasaraylı olduğu için utanıyorum arkadaş

bi insan bu kadar mı kendini ezdirir bu kadar mı salak konuşur

[video]https://video.mynet.com/teknisyenarif/KPSS-ADAMA-NELER-YAPAR-Beyin-Bedava/530319/[/video]

Kayanın durumu şuan bu

şu ahmet cakar kadar komplo teorisi yazan herif yok. kendi calıyor kendi oynuyor herif. sanamı soracaklar meloyu oynatıp oynatmamayı. bunların inadınada oynamalı zaten normaldede oynamalı. bu şerefsizlere inat gövde gösterisi yapılmalı.

şu ahmet cakar kadar komplo teorisi yazan herif yok. kendi calıyor kendi oynuyor herif. sanamı soracaklar meloyu oynatıp oynatmamayı. bunların inadınada oynamalı zaten normaldede oynamalı. bu şerefsizlere inat gövde gösterisi yapılmalı.

Bakmayin sunlara ya.. Hep ayni seyi yapiyorlar ,sinir etmekten baska bir sey yaptiklari yok..

Her hafta bir fenerli getirip konusturuyorlar..

ovv rierayı sedye ile hastaneye götürmüşler feci tekmelemiş melo !

Bakmayin sunlara ya.. Hep ayni seyi yapiyorlar ,sinir etmekten baska bir sey yaptiklari yok..

Her hafta bir fenerli getirip konusturuyorlar..

bedri baykamda var. ben bu adamı bıcaklanırken ölüyorum ölüyorum ambulans diye bagırırken hep hatırlıyorum:D

İlk basta cok fena olmustur sanmistim. Basinin abartmasi olmus.

birde meloyu görseydik durup durup aynı şeyi gösteriyorlar. özledik lan adamı ne yiyor ne iciyor:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt