Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

sen sikenin kralini yap sonra baskalarina sike yaptiniz diye iftira at

bu kadar yüzsüzlük ben hayatimda görmedim arkadas yüzlerine tükürsek yarrabi sükür derler

ah yenemedik lavukları olan ligtv spikeri bile fener bastırmalı diyo ya

Aykut kocaman aciklamalari Telegolden izledim.. cok karamsar bir konusma tarzi ve maci birakmis tamamen yarinki karar ustune konusarak bir ustu kapali cok karamsar bir yorum yapti.....

acaba ?!

Ne dedi tam olarak,ajanslara düşen açıklamada ben bişey göremedim bu tarzda.

ah yenemedik lavukları olan ligtv spikeri bile fener bastırmalı diyo ya
maçın başında yanılmıyorsam ne gerek var böyle bir maçta bu tür hareketlere dedi bekirle q7 nin pozisyonunda utanmasalar beşiktaş yenilmeli diyecekler.

Cok uzuldum gercekten Ziya'ya. Televizyonlarda tek akilli konusan Fenerli'dir kendisi

Ulan ben mi çok duygusalım bilmiyorumda Ziya'ya üzüleceğim aklıma gelmezdi lan.Harbi üzüldüm adama haksızlık ediyorlar.

ziyanın su anki durumunda altttan bi acıklı fon müzigi iyi giderdi

Yazik be adama. Bu yapilir mi? Serefsiz Fener taraftar'i!

Fenerbahçe taraftarı nasıl şerefsiz , karaktersiz olduğunu kanıtladı eski kaptanlarına bile bunu yapıyorlar.Kaldı ki bu adam her defasında Fenerbahçe haklarını savundu.

bu angut kocamanla volkan bize b.kmu attı benmi yanlış anladım. biz zor maclar kazanıyoruz diyor. herkesin vicdanına bırakıyorum diyor. sizden vicdan ne gezer hırbo. fatih hoca şunlara cevap versin.

Kocaman adam'i resmen aglatacaklar ya. Yaziklar olsun. Valla neden bilmiyorum ama acaip üzüldüm :(

Lan adam bizim hakkımızda atıp tutarken sövüyorsunuz,şimdi gelmiş üzüldüm yazık diyorsunuz.

Çokta umrumda ziyanın üzülüp ağlaması.Yesin birbirini şerefsizler,o ziyada nasıl bir camianın kaptanı ve taraftarı olduğunu anlasın.

adam ne olursa olsun kendi tuttugu takimi savunuyor ve buna saygi duyarim üzüldüm bende...

bu angut kocamanla volkan bize b.kmu attı benmi yanlış anladım. biz zor maclar kazanıyoruz diyor. herkesin vicdanına bırakıyorum diyor. sizden vicdan ne gezer hırbo. fatih hoca şunlara cevap versin.

Ayrica " Besiktasin konumu ne olursa olsun adam gibi mücadele ediyor" dedi Volkican. Trabzon etmiyormus yani. Daha dogrusu bize karsi etmemis. Fenere karsi eder, eder.

ziya tam olark ne demısler

290420122110039304894_2.jpg

fft2mm1006681.jpg

Ayrica " Besiktasin konumu ne olursa olsun adam gibi mücadele ediyor" dedi Volkican. Trabzon etmiyormus yani. Daha dogrusu bize karsi etmemis. Fenere karsi eder, eder.

sen böyle rezil topla galip gelmen bile mucize. gene bir bal oldu mal egemen kendi kalesine topu soktu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt