Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Aha olay patlıyor hadi aslanlarım benim... be ne olur bi kaç namuslu helal süt emmiş adam çıksın be

Ahmet Çakar : "Şimdi haber aldım, Avrupada bir çok tv,basın Türkiye'nin 5-8 yıl Avrupa müsabakalarından ceza alacağını yazıyor."

Baransu: Ak Parti'den biri: Başbakan uefayla anlaşmış olabilir, en az cezayla kulüpler kurtulabilir demiş.

uefaya yakın isimler ise uefanın bunu kesinlikle cezalandırılacağını, 58 i sormadan değiştirdiğini...

eğer etik kurulu üyeleri gerçek raporu sızdırırsa halk kahramanı olurlar

Baransu: Ak Parti'den biri: Başbakan uefayla anlaşmış olabilir, en az cezayla kulüpler kurtulabilir demiş.

uefaya yakın isimler ise uefanın bunu kesinlikle cezalandırılacağını, 58 i sormadan değiştirdiğini...

başbakana ne oluyor.herşeye karışmak zorundamı yazacam ama herşeyi yapan o zaten

Mehmet Baransu Genel Kurul olayına değindi aslında onun üzerine kesinlikle gidilmesi gerek...Genel Kurul TFF üzerinde ise nasıl tersi bir karar alabilir...

Bu Adnan Sezgin ne ayak yaa... Takıma maddi manevi zarar vermiş adam.

Yapacak tek şeyimiz var.Önümüzdeki 3 maçı kazanıp, dışarlarda her yerde hakkımızı arayacağız.Galatasaray Avrupa takımıdır.Avrupaya gidemessek, ister Melo'yu al.İster Elmander'i al ne farketcek?

Y.D baglanabilirmiş canlı yayına kaya twit attı

Mehmet Baransu Genel Kurul olayına değindi aslında onun üzerine kesinlikle gidilmesi gerek...Genel Kurul TFF üzerinde ise nasıl tersi bir karar alabilir...

Aynen, bu olay zaten tek başına tff yönetiminin sonudur. Ben en çok 1 ay veriyorum. Üstelik yargılanarak.

Senin üzerindeki genel kurul olmaz diye oy kullanmış, sen değiştiriyorsun.

ETİK KURULU RAPORUNDA ŞİKE VE TEŞEBBÜS VAR dedim... Güvenirliğimi kimse sorgulayamaz... Açın Bakın arkadaş...!!!

Noktaların Efendisi‏@noktacibasiYanıtla

Retweetle

Favorilere ekle

·Aç

ETİK KURULU RAPORU ELİME GEÇER GEÇMEZ SIZDIRACAĞIM... Kimse DURDURAMAZ BENİ...!!!

Alemdar abi coştu beyler, Alemdar abi burdaysan selamlarrrr :D

gs küme düsürebilir diyor şikeörten için..tüpçü bunu yaparsa bende şaşırmam zuhaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt