Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

çok pasif kaldık çok.baskette hazırlık maçında yanlışlıkla adam oyndatık diye ortalığı toz dumana kattılar.Bizde sırf efendilik olsun diye hiç bir seye bulaşmadılar.adamlar her türlü olayın üstünü kappatılar bizde şampiyon olacağız diye maç izliyoruz.

afferim kaya . aciklamama yapmis , tepkim gece gece karar alan disiplin kurulunaydi. simdi konusursam hic demedigim seyler diyebilirim , agzimdan küfürler cikabilir demis

Su konusmayi alip UEFAYA GONDERMELİ biri!!!! Gerekirse kapisina kadar goturulmeli!!!

----

PFDK üyesi Trabzonsporlu Yusuf Reha Alp

-----

Adam çok doluda ; gerekçeli kararı bekliyor anladığım kadarıyla...

Yusuf Reha Alp

366.jpg

Bu telefondaki konusan kim suan ?

Lan birimiz UEFA'dan randevu alalım...

Pasaport masaport çıkartalım gidelim UEFA'ya elden teslim edelim yokmu Zürich'te bir GALATASARAY'lı...

la şu kayanın görüntüleri yokmu yahu :)

Bizim Galatasaray'lı ağır toplara ve yönetime yazıklar olsun.Sustunuz,bizi de susturdunuz.Eziksiniz işte anlayın.Galatasaray Türkiye'ydi hani.

Pdfk'ya bir tane saç tüyümüz bile girememiş.Tahkim'e girememiş Tff'ye girememiş.Niye diye sorguladınız mı ey Yönetim!!Yumuşak kalmadınız mı?

Şike olayında fenere ceza verilmiyorsa bunun en büyük sebebi bizim yönetimdir.Eğer yaptırımlar Uefa dan gelmezse yönetimde istifalar da gelecektir,susturulanlar mesela

-----

Valla güzel özetlemişsin.. Eline diline sağlık...

Körler sağırlar birbirini ağırlar yapıyorlar,

Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar,

Serhat Ulueren'de soruyor : " Bu hafta Fener-Galatasaray maçı ne olur "

Lan serhat gece gece şimdi......

çok pasif kaldık çok.baskette hazırlık maçında yanlışlıkla adam oyndatık diye ortalığı toz dumana kattılar.Bizde sırf efendilik olsun diye hiç bir seye bulaşmadılar.adamlar her türlü olayın üstünü kappatılar bizde şampiyon olacağız diye maç izliyoruz.

kayaya program baslamadan artik sende sert konus , cogu zaman mantikli konusuyorsun ama bu sikeye olayind aartik sert konus sende diye twit atmistim.

adam kufur etmemek icin ayrildim diyip gitti haha

kayaya program baslamadan artik sende sert konus , cogu zaman mantikli konusuyorsun ama bu sikeye olayind aartik sert konus sende diye twit atmistim.

adam kufur etmemek icin ayrildim diyip gitti haha

la yokmu şunun videosu yahu :) merak ettim olm salman telegolün seyrini değiştirdin :asd:

Bizim Galatasaray'lı ağır toplara ve yönetime yazıklar olsun.Sustunuz,bizi de susturdunuz.Eziksiniz işte anlayın.Galatasaray Türkiye'ydi hani.

Pdfk'ya bir tane saç tüyümüz bile girememiş.Tahkim'e girememiş Tff'ye girememiş.Niye diye sorguladınız mı ey Yönetim!!Yumuşak kalmadınız mı?

Şike olayında fenere ceza verilmiyorsa bunun en büyük sebebi bizim yönetimdir.Eğer yaptırımlar Uefa dan gelmezse yönetimde istifalar da gelecektir,susturulanlar mesela

Hep o adnana polatın yüzünden akşam akşam küfür edeceğim fener cemaat gibi yayıldı bizimse pfdk da bir tane adamımız yok anasını satıyım demirörenin karşısına bir tane adam çıkaramadık yazıklar olsun yaaaaaa.

ünal aysal ve yönetimdeki herkezi sevmeme rağmen bu sene sike sürecinde müthiş ezik kalmıştır.meydana boş bıraktık millet at koşturuyor.fenerbahce öldürmeyen güçlendirir misali daha da iyi duruma geldi. allah cumartesi gününkü maçta yardımcımız olsun

Bunu hep dile getirdim kardesim, sampiyonluk potasinda oldugumuz icin kimse bisey yapmadi.. Ustune gitmedi.. Baskan anca ingiltere orda burda sallansin arada bi aciklama yapsin.. Masaya yumrugunu hic vurmasin luzumu yok taraftarda burdan mail yollasin durmadan.. Yazik yazik..

Birisi yazmış. Tribünde olay çıkınca neden olayı çıkaran ceza almıyorda kulüp alıyor. Şahıslar ve kurumlar burada neden ayrılmıyor.

adnan polat Galatasaray ayaga kalkip, abilik yapmaliydi derken bundna bahsediyordu iste

sadri sener gs bizim gibi 2 adam soksaydi, bugun baska seyler konusuyor olurduk derken bundan bahsediyordu

simdi haftaya cezayi cekecegiz eger sampiyonlugu kaybedersek

feneri daha guclu yapicagiz, hic sucumuz yokken cezayi biz cekicez

erman bu ulkede ilk önce fener gelir, sonra gs bjk derken, cok dogru dedi.

bu bizim sucumuz.

yönetim, taraftar ...

bizimkiler ligtvsini bile iptal ettirmiyor, daha ne diyeyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt