Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
-----
Adam çok doluda ; gerekçeli kararı bekliyor anladığım kadarıyla...
Yusuf Reha Alp
![]()
Bu telefondaki konusan kim suan ?
PFDK'tan bir adam.
çok pasif kaldık çok.baskette hazırlık maçında yanlışlıkla adam oyndatık diye ortalığı toz dumana kattılar.Bizde sırf efendilik olsun diye hiç bir seye bulaşmadılar.adamlar her türlü olayın üstünü kappatılar bizde şampiyon olacağız diye maç izliyoruz.
Lan birimiz UEFA'dan randevu alalım...
Pasaport masaport çıkartalım gidelim UEFA'ya elden teslim edelim yokmu Zürich'te bir GALATASARAY'lı...
2 Adımlık Nevizade'ye gelmeyenler Zurich'te UEFA'ya mı gidecekBu arada Nyon olacak Zurich ne
![]()
kayaya program baslamadan artik sende sert konus , cogu zaman mantikli konusuyorsun ama bu sikeye olayind aartik sert konus sende diye twit atmistim.
adam kufur etmemek icin ayrildim diyip gitti haha

Bizim Galatasaray'lı ağır toplara ve yönetime yazıklar olsun.Sustunuz,bizi de susturdunuz.Eziksiniz işte anlayın.Galatasaray Türkiye'ydi hani.
Pdfk'ya bir tane saç tüyümüz bile girememiş.Tahkim'e girememiş Tff'ye girememiş.Niye diye sorguladınız mı ey Yönetim!!Yumuşak kalmadınız mı?
Şike olayında fenere ceza verilmiyorsa bunun en büyük sebebi bizim yönetimdir.Eğer yaptırımlar Uefa dan gelmezse yönetimde istifalar da gelecektir,susturulanlar mesela
he haklısın Nevizadeye gelemeyen NYON'a nasıl gitcek...
FİFA ZÜRİCH'teydi dimi...![]()
ünal aysal ve yönetimdeki herkezi sevmeme rağmen bu sene sike sürecinde müthiş ezik kalmıştır.meydana boş bıraktık millet at koşturuyor.fenerbahce öldürmeyen güçlendirir misali daha da iyi duruma geldi. allah cumartesi gününkü maçta yardımcımız olsun
çok pasif kaldık çok.baskette hazırlık maçında yanlışlıkla adam oyndatık diye ortalığı toz dumana kattılar.Bizde sırf efendilik olsun diye hiç bir seye bulaşmadılar.adamlar her türlü olayın üstünü kappatılar bizde şampiyon olacağız diye maç izliyoruz.