Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

sorun bizim yönetimde ünal aysal ,ali dürüsüt, abdülrahim albayrak, adnan öztürk bunlar ağır abi takıldıklarından hiç bir topa girmediler.bunların hepsi sakin adamlar.adamların 2. başkanı çıkıyor alayına rest çekiyor.bu sike olayı bizim başımıza gelse vallahide bilahide düşerdik.adamların yönetimi alayına atar yapıyor.bizimkilerde evin uslu çocuğu modunda ses çıkaramıyorlar.neymiş lig bittikten sonra konuşacaklarmış .Bir sadri şener gibi ortaya bizden birisi çıkmadı ben ona yanıyorum .

Biz o adamı Adnan Öztürk'ü kendimiz susturduk...

Ooooo dış basını veriyorlar ilk kez bir kanal:)

Ulen Tahkime başvurduk değişmedi 105, madem öyle yararlanacağız demişler ne var bunda. Elden birşey gelmiyor.

Adnan Polata laf atanlar nerde , adam -ıçını yırttı bızı lıme lıme dograyacaklar dıye...ne oldu?? sız zannedıyormusunuz Adnan Polat basarısız bu tapelerden sonra adamın bır gunahı yokmus onuda anladım adamı 2 yıl bu ..............-ocugu mahmutu dogramıs!!

Neden? Davanda her zaman dik duracaksın biz fb ye neden kızıyoruz bagrıyoruz dansöz gibi kıvırdıkları için. 58 ve 105 için tahkime gidiyosak ve ceza aldıgımızda bu maddelere sıgınıyorsak tekrar söylüyorum yazıklar olsun.

Neden? Davanda her zaman dik duracaksın biz fb ye neden kızıyoruz bagrıyoruz dansöz gibi kıvırdıkları için. 58 ve 105 için tahkime gidiyosak ve ceza aldıgımızda bu maddelere sıgınıyorsak tekrar söylüyorum yazıklar olsun.

Sen, Fatih Terim'in bunu yapabileceğini düşünüyorsan git yatağına uyu zaten.

Bu is fenerbahce sike davasindan cikti benim gozumde bi alay zengin cocugu 70-75 milyonu saf yerine koyuyor ve bu insanlar hic bi tepki gosteremiyor, koyun surusu gibiyiz..

Sen, Fatih Terim'in bunu yapabileceğini düşünüyorsan git yatağına uyu zaten.

Yaptıysa diyorum sevgili kardeşim iyi okursan görürsün bunu ben demedim yaptığı savunmada diyor.Pfdk üyesi birinin savunmayı yanlış olarak medyaya servis etmesi sabah ezanına çıkmaz yalanı heleki bu Fatih Terim ise.

Yarın Ntvspor ve türevleri gün boyu zangır zangır verirler "Terim 105 in uygulanmasını istedi " haberlerini.

Ne çalıyor lan bunlar hahaha.. :D

Cenaze marşı. :asd:

Merhum Türk Futbolunu nasil bilirdiniz?

Bir dakika saygi durusuna davet ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt