Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

5 tane telegol programı olsun bu ulkede sporun sırtı yere gelmez arkadas..Yalı cocuklarından kurtuluruz,şikeci pisliklerden, bu adamlar bızı köpek gıbı elestırdı ama en azından elestırdı ulan futbolun altına dınamıt koymadılar!! o namuslu turk futbolunu artık sokak arasında kendı maclarımızda ızleyecegız..

çok güzel tepkiydi helal olsun :005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005:

Stadlarda protesto

Sokaklarda protesto

Medyada protesto

525651_401865039853613_118325551540898_1224910_1908939228_n.jpg

[video=youtube;uxIRdLFxUMs]https://www.youtube.com/watch?v=uxIRdLFxUMs[/video]

Tiplere bak ya.. :asd::asd:

pes artik. uefa men etsin. bikdim, türkiye adam olmaz. pasaportumu zaten degistiriyorum, yazinda bodruma türkiyeye tatile giderim, ba$ka da iliskim olmasin BU Türkiyilen, üzülerek söylüyorum. büyk birsey mi istiyoruz? temiz futbol ya. yok arkadas. Almanlar bizimle dalga gecerken kizardim, dövmeye kalkardim. Ama rüyamdan kalkip anladimki. Haklilar.Cocuga insanin bu ülkede, yönetenlerden, $erefi, Allah korkusu yok...Bu Türkiyeye ne ABye alin , ne de AS 2020 verin...3 dünya savasi bizim yüzümüzden cikar vallah. A-D-A-M O-L-M-A-Z

Gökmen Özdenak'ın Galatasaray tarihinin en çok gol atan 5. oyuncu olması :asd: gülsek mi ağlasak mı ama komik adam vesselam :asd:

İnsallah avrupadan 10 yil men yer ve turk futbolu biter!!! İnsallahhhhh Aminnn!!!

yine cosmuslar :)

kayada agzina bandi yapistirmamak icin erkenden gitmistir, karizmam cizilmesin diye. bunlarda ayri bi oyun oynuyo, hey allahim ne günlere kaldik:D

gökmen her geçen gün kendini aşıyor :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt