Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l Kanaltürk

Parasını ben vereyim biri şu gökmene diksiyon öğretsin allah aşkına.

doğru konuşuyor

Hayir bastan hata yapiyorlar.

Neymis Ünal Aysal gereken cevabi verememis.

Bilmiyorlar ki Ünal Aysal 2 dakika cevap veremeden programmi bitirdi Birand. Bilmiyorlar ki TRT de gereken cevabi daha sonra vermistir sayin baskan.

Eger sen programm yapiyorsan, arastiracaksin ona göre programm yapacaksin. Isin bu senin.

Bak iste hala yanlis yapiyorlar.

Daha sonra cevap verilmez, Nihat Özdemir`e orda cevap vereceksin diyorlar. Aksi taktirde herseyi kabul etmissin diyorlar.

Ulan adam konustu konustu ben Ünal Aysal`i dinlemem dedi ve gitti. Neden bahsediyorlar bunlar? Twitteri olan sunlara bi durumu aciklasin.

Kaya doğru söylüyor(sevmem hırboyu!) Aysal'ın hatası konusunda. Konuşacaktı. Ya da hiç çıkmayacaktı.

ben o programda ünal aysal'ın tavrını asla eleştirmem ki mizacı da böyle..fenerlilerin gazını almak için nihat çirkeflik yaparak kendi tribünlerine konuşuyor..başkanın da son anda söyledikeleri kafi bana kalırsa zaten sen şampiyon olmuşsun..

Biri şu mallara başkanın trtdeki konuşmalarını anlatsın haberleri yok konuşuyolar özellikle toroğlu

herşeyi anladım ama bunlar niye durmadan aynı şeyi tekrarlıyorlar. lan anladık tamam ünal aysal size göre hatalı. gecin lan konuyu artık. bunakmısınız anasını satiyim.

Lan ne mal adamlar bunlar birisi cikipta demiyorki,nihat kim demirören kim simdiye kadar nezaman dogruyu konustular.

Sonra onu gectim madem tören yoktu tff neden kac tir dolusu malzeme tasidi oraya.

transfer listesimi aciklancakmis?

Ağlak ziya hala konuşuyor mu?

Mallar nihatın ışıklar açıktı demesinden ne mal olduğunu anlamıyolar aysalı eleştiriyolar

Ve Gökmen Özdenak golü atar.. anadın mı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt