Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l TV8

Bunu izleyeceginize imkani olanlar Brezilya Ligini izlesin Flamengo - Gremio maci var . Elano cok guzel asist yapti 0-1 Gremio ustunlugu var bu da benden size gelsin . Hosuna gidenlerden BEGEN butonuna basmasini bekliyorum :ayatollah:

Vengaboys - To Brazil! - YouTube

Gökmen yazın çalışmış derslerine belli :lol: Bikaç haftadır iyi yardırıyor. Kulaklığına mı fısıldıyolar nedir bilemedim :haha:

Telegol l TV8

Karadenizde balık gece çıkar peki tarla ne zaman sürülür:)

Az bi dakika lan erman antu'yu söylüyor :lol:

O degilde, Azizin yalanlari bir bir ortaya cikiyor. :D

Taraftar siteleri dedi

Bizleri kastetiyor

Bize paraları kim veriyor ki :asd:

Adam harbi angut arkadaş işine gelince diyor ki tapelerde bu bu var kendi aleyhinede bişe olduğunda yalan onlar iftira, yanlış anlamışlar diyor. Ben en çok şeye şok oldum adam alanen aklımızdan geçirdiklerimizi suç olarak yazmışlar diyor. Bildiğin itiraf ediyor adam. Be terbiyesiz aklından şike yapmayı geçirmişsin, tarlalar yeşillendi demişsiniz, ekinler baş vermiş lan bunlar ne adi adam.

Kayanın beyni çürümüş gerçekten.Elmander ne zamandır gol atmıyor diyor.Serhat uyardı ilk golu elmander attı dedi.Ozaman bjk macındada atamamıstı dedi Kaya salagı yıne.O mactada attı lafını duyunca sesini kesti.:D

Kayanın beyni çürümüş gerçekten.Elmander ne zamandır gol atmıyor diyor.Serhat uyardı ilk golu elmander attı dedi.Ozaman bjk macındada atamamıstı dedi Kaya salagı yıne.O mactada attı lafını duyunca sesini kesti.:D

sonra konusmay abir baskasi baslayinca gidip gökmene soruyordu "yav elmander" diy ebasladi, sesini kapattilar :asd: Birde atti ya elmander diyince serhat, nasil baka kaldi ekrana :asd: sonra hemen "ondan önce maclari diyorum" serhat tekrar besiktasada atti ya :asd:

ama kaya iyi ya, ben begeniyorum kayayi, mantikli konusmaya bakar genelde, bazen mantik olayini hata abartiyor... bizim takimimizi 2 yildir övüyor , begeniyor yani

kim ne derse desin, telegol olmasaydi millet azizeye inanir, azize sucsuz, azizeye haksizlik yapiliyor derdi

benimde haberim olmayan tapeleri, olaylari gene ortaya koydu telegol, azize nasil yalan söylemis ispatladi.

budur abi, azizenin yalanlarini, celiskili aciklamalrini, iki yüzlügünü, küfürbazligini herseyini tekrar gösterdiler millete.

ben bu telegolu sike olayinda basladim izlemeye inanin daha önce hic bir zaman izlemezdim hic bir spor programini -maraton haric-

ama simdi diyorum ki, iyi ki izliyorum bir yildir telegol, cunku izlememis olsaydim, 2-3 gün önce azizenin yaptigi aciklamalara inanirdim büyük ihtimal

ee , olaylardan haberdar degilsen, tabiki inanabilirsin ..

bu telegol bu konuda 1 yildir inanilmaz isler yapti, helal olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt