Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l TV8

Aziz eskiden beri Soydani sevmez. Önceleri Soydanlardan cok sikayet ediyordu, transferleri bitirmeden basina haber veriyorlar, sonra olmayinca tepki cekiyoruz diyordu. Anlasamiyordu, yönetimdeki cok basliliktan sikayetciydi, bu yüzden, Soydan Ali Seni sever, Azizden haz etmez.

Bana hiç sempatik gelmez. Yöneticilik zamanlarında bir Galatasaray galibiyetinden sonra resmen JB geçmişti. Cüneyt Tanman da " ayıp oluyor Selim Abi" falan demişti.

Ben yöneticilik zamanlarını hatırlamıyorum, olayı da bilmiyorum gördüğüm kadarıyla yorumladım.. Öyleyse ayıp etmiş gerçekten ama yinede bence genel fenerli profili dışında bir adam.

Ben yöneticilik zamanlarını hatırlamıyorum, olayı da bilmiyorum gördüğüm kadarıyla yorumladım.. Öyleyse ayıp etmiş gerçekten ama yinede bence genel fenerli profili dışında bir adam.

Selim Soydan komik adam. Ben gülerim o herife hep,çok da ciddiye almam açıkçası. İçerek geliyor programlara büyük ihtimal :) Ayrıca bunlar bizim UEFA Kupası'nı baltalamak için ,finale doğru yürürken Fatih Terim'i ayartmaya kalktılar Ali Şen ile zamanında.

Baransu galiba hard opuyor Aziz Yildirimi.

abi F... F... deyip duruyorlar... bu Rtük ne iş yapar burada bile biri açık açık yazsa ceza alır adamlar her hafta bir küfür paylatıyor :D

Henüz Galatasaray'a gelmediler, dün 10 dk falan konusmuslardı. Aziz sağolsun tüm gündemi işgal ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt