Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ha aziz yıldırım ha kılıçtaroğlu. al birini vur ötekine. böyle bir birliktelilik olursa şaşmam. tencere kapagını bulur
Gökmeni bıraksalar estirecek ortalığı
Nası yani.Aziz hapis cezası alırsa zaten başkanlığa aday gösterilemez ist.b.b başkanlığı için.
Bu arada gökmen ak partiliyim dedikaypak gökmen tayyibi hayranlıkla izliyomuş
Erman Quaresma'yı sordu ya o kadar muhabbetin içinde![]()
Aziz Yıldırım 3 temmuzdan önce de Başbakanla birlikteydi.. Bunuda unutmadan yorum yapmak lazım tabi çıkar ilişkileri bunlar :yenieek:
Milletvekilliğine aday olabiliyor ve seçilirse çıkıyor..
Onu biliyorum da aziz milletvekili adayı olmadan önce tayyip içeri çıkar bana kalırsa azizi.
Bu arada Rüştü de Galatasaraylıymış ,gerçi duymuştum ama emin olamamıştım
Bu arada Rüştü de Galatasaraylıymış ,gerçi duymuştum ama emin olamamıştım
alsın kombinesini gsstoreden forma vs bolca alışveriş yapsın klube destek olsun
Nerde duydun hocam ?
Şu adamlar futbolu "nasıl" bırakıyolar anlam veremiyorum.Bi jübileyi çok gördüler şu adamlara.Biz kendi efsanelerimize şöyle toplu,görkemli bi jübile yapsak fena mı olurdu.Ne kaybederdik.
kanayan yaramız zaten arıf hakan bulent davala hasan popescu bır cok efsane adamı gorkemlı bır sekılde ugurlayamadık
Muhtemelen bu haftadaki format bizim şike olayı olur sıkarlar iyice
Telegol budur zaten. Bir olayı evire çevire saatlerce konuşurlar. Telegol'un amacı o zaten abi. Adamların futbol tartıştığı yokki. Bana göre milatın öncesinde kalmış bir program ama halen izleniyor.