Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l TV8

Yazık ya siyasetide işin içine kattılar nasıl bi ülkedeyiz biz

ha aziz yıldırım ha kılıçtaroğlu. al birini vur ötekine. böyle bir birliktelilik olursa şaşmam. tencere kapagını bulur

Aziz Yıldırım 3 temmuzdan önce de Başbakanla birlikteydi.. Bunuda unutmadan yorum yapmak lazım tabi çıkar ilişkileri bunlar :yenieek:

Gökmeni bıraksalar estirecek ortalığı

Nası yani.Aziz hapis cezası alırsa zaten başkanlığa aday gösterilemez ist.b.b başkanlığı için.

Bu arada gökmen ak partiliyim dedi:asd:kaypak gökmen tayyibi hayranlıkla izliyomuş

Milletvekilliğine aday olabiliyor ve seçilirse çıkıyor..

Aziz Yıldırım 3 temmuzdan önce de Başbakanla birlikteydi.. Bunuda unutmadan yorum yapmak lazım tabi çıkar ilişkileri bunlar :yenieek:

Milletvekilliğine aday olabiliyor ve seçilirse çıkıyor..

Onu biliyorum da aziz milletvekili adayı olmadan önce tayyip içeri çıkar bana kalırsa azizi.

Bu arada Rüştü de Galatasaraylıymış ,gerçi duymuştum ama emin olamamıştım

alsın kombinesini gsstoreden forma vs bolca alışveriş yapsın klube destek olsun

Şu adamlar futbolu "nasıl" bırakıyolar anlam veremiyorum.Bi jübileyi çok gördüler şu adamlara.Biz kendi efsanelerimize şöyle toplu,görkemli bi jübile yapsak fena mı olurdu.Ne kaybederdik.

Şu adamlar futbolu "nasıl" bırakıyolar anlam veremiyorum.Bi jübileyi çok gördüler şu adamlara.Biz kendi efsanelerimize şöyle toplu,görkemli bi jübile yapsak fena mı olurdu.Ne kaybederdik.

kanayan yaramız zaten arıf hakan bulent davala hasan popescu bır cok efsane adamı gorkemlı bır sekılde ugurlayamadık

su selım soydan hakkaten gereksız ve komplekslı bır ısım her kelımesınde Galatasaray komleksı bas bas bagırıyor adamın

kanayan yaramız zaten arıf hakan bulent davala hasan popescu bır cok efsane adamı gorkemlı bır sekılde ugurlayamadık

Aynn atla deve de değilki yapsan ne kaybedersin ama yapsan o adamları çok mutlu edersin.Çağır bütün efsaneleri en güzel biçimde yap jübileni on numara olur.

Çok garip adam gitmiş ezeli rakiplerimizde forma giymiş bir tek bizde oynayamadı :)

2000'de Terim'e 10 milyon dolarlık tekliften bahsetti, karaktere bak ya kaleyi içten fethedeceklermiş..

Neyse biz de Ayküt ile yapıyoruz şimdi :)

Fatih Hocam tamam sana destek olacağız da kader maçı değil ne demek?Bu maçta puan kaybedersek sonuncuyuz işte,yok biz şundan puan alırsak o da yere çöp atarsa ile falanla filanla Şampiyonlar Ligi olmaz.

Muhtemelen bu haftadaki format bizim şike olayı olur sıkarlar iyice

Muhtemelen bu haftadaki format bizim şike olayı olur sıkarlar iyice

Telegol budur zaten. Bir olayı evire çevire saatlerce konuşurlar. Telegol'un amacı o zaten abi. Adamların futbol tartıştığı yokki. Bana göre milatın öncesinde kalmış bir program ama halen izleniyor.

Telegol budur zaten. Bir olayı evire çevire saatlerce konuşurlar. Telegol'un amacı o zaten abi. Adamların futbol tartıştığı yokki. Bana göre milatın öncesinde kalmış bir program ama halen izleniyor.

Digiturk maç görüntülerini vermiyor ki, adamlar ne yapsın. Futbol dışında ne varsa konuşuyor garipler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt