Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l TV8

Her hafta izlemeyeceğim diyorum dayanamıyorum :o

gargamel sikecileri savunmaya devam ediyor :rolleyes:

sira bize gelsin istiyor

gökmen konuştu mu bu akşam ???

Telegol l TV8

Twitter hesabı olanlar kaya ya Başkan'ın "bilseydim" demediğini aksine "bilmeseydim" dediği yönde açıklama yaptığını yazsın. Bile bile yanlış haber yapıyorlar.

2 yılda 500 milyon dolar kazanmışık yuh diyorum

Hayırdır beyler yine mi batırıyorlar Galatasaray'ı 20 senedir bit batamadık anasını satayım :asd:

Bankalardan borc para alamayan FB'yi bir kisi bile konusmuyor.

Aga nasıl isimler barınıyor bizim divanda? Şu adam gecenin bi yarısı çıkmış GS hakkında atıp tutuyor, böyle art niyetli ve içimizde ki İrlandalıları nasıl barındırırlar hayret ediyorum..Adama bak resmen kendi kulübüne sallamaktan zevk alıyor

Iddia ciddi, genel kurulda bu ekonomi olayi seffaf olmali.. Boyle isler kapali olmamali.. 500 milyon dolar ne demek, butun borçlarimiz kapanirdi valla.

lan moruk herif kendine beddua ettirmeden kapat telefonu. bu herifler malmi. iflas edecek takima bu adamlari alirlarmi. kafanizin üstünde samanmi var. erman denen köpekte yönlendiriyor. GS karişsin diye. bu herif geberse üzülmem.

Gencler macinin biletileri 1 hafta erkenden satisa sunuldugu icin iflas etmisiz. Gencler macinda stad dolmazsa batacakmisiz.

Ulan Almanya'da sezon basinda tüm maclarin biletleri satisa sunuluyor. Böyle bir mantik mi olur yahu. Bi de böyle herifler divan kurulu üyesi yapiyorlar.

İhtiyara bak lan. Bu yönetim miras bulmuş, savura savura bitirmiş bu mirası. Vay anasını ya, Adnan Polat yönetiminde yer alan bir adam yüzü kızarmadan nasıl söyler bunu?

Adam atıp tutmuyor ciddi bir iddiası var adamın. Eğer böyle birşey varsa direk üstüne gidilmeli. Beyler rakamlar 3 5 bin TL değil 500 milyon dolardan bahsediliyor. Kulübün paraları hortum mu yapılıyor? Araştırılmalı, ciddi bir şekilde üzerine gidilmeli...

Gercekten yani tarafsizca Galatasaray severi olarak yapilan yorumlari dinliyorumda hic bir sekilde kanit diye birsey verilmiyor.

Söylenen bütün konusmalarin "argumani" bu gönderilen bilet alin sms mesajlari ...yani somut veya en azindan düsündüren bir arguman anlatamadi bu kongre üyesi arkadas.

Adam acikca kendinle celisiyor . Once GS'nin iki sene icin 150 milyon dolar karda oldugunu soyluyor . Sonra bu paraya nereye harcandi GS batiyor diyor . Bugun Barcelona - Real Madrid - Manu vs benim bildigim hic bi takim 150 milyon dolar kazanmiyor . Hadi diyelim ki 150 milyon dolar uctu yine gelirler giderleri karsiliyor gozukuyor beyfendinin demesine gore . Gider geliri karsilarsa hic bir kurum iflas etmez bu birincisi . Ikincisi simdi belki bazilarimiz hisse senedi satisiyla oldu diyecek ama beyfendi senelik +50 milyon dolar ekstradan hadi diyelim diye ekledi ( iki senede 100 milyon dolar yapar ) ayrica loca gelirlerini gidere yazip 300 den 390 a cikardi gideri bu tam tersi olmaliydi .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt