Televizyon Önerileri

Onu söyleyecek kadar şikayet mi alıyorlarmış yav - OLED şu an en üst seviye ekran/görüntü işlerinde (ben yakın zamanda Ultrwide monitör aldım - baya farkını hissediyorum) ama TV özelinde kullanmadım - o yüzden "Yok olur mu öyle şey sen OLED" yapıştır gitsin diyecek deneyimim yok. Tek bildiğim OLED olunca fiyat segmentin yukarı çıkıyor .

bunu söyleyen teknik olarak sebebini de açıklayabilmeli - kullanıclar Brightnessi vs köklüyorlar mıymış ne yapıyorlarmış ? biraz yöneltme var gibi geldi sanki çünkü tavsiye ettiği model nispeten indirime giren eden samsung modellerinden.

Gönderdiğin modele yakın zamanda ben de baktım - bir kaç farklı samsung modeliyle beraber.

Hatta ağabeyime Stuttgarta 65" samsung almıştık ama bu model mi tam olarak emin değilim ama marka olarak mis gibi TV. 3 sene oldu yanılmıyorsam en ufak derdi yok

LG modellerine de bir bakmak lazım ama - ben evde hala 15 senelik LG LED Tv kullanıyorum 42" - hiç bir halt olmuyor alete maşallahı var.

Belki fiyat skalası olarak daha avantajlı olur.

önümüzdeki yıl muhtemelen ben de gireceğim TV değişim olayına - mevcut LG sağlam ama smart tv değil - TV + ve appleTv kutıarı bağlı (onlarda çok eski cihazlar falan) - hepsini toparlayıp sound bar işlerine girişeceğim gibi sene sonuna doğru.
Bana da yönlendirmeye çalışıyor gibi geldi. Ama dediğim gibi.. benim ekstrem beklentilerim yok, oyun oynamam ama görüntü kalitesi iyi ve özellikle ışık yansıması az olan bir tv almak isterim. Beklentilerim yüksek olmayınca, bir de böyle bir şey duyunca neo qled lere yöneldim. Böyle böyle qlede doğru gideceğiz herhalde 🙂
Her neyse. Tesekkur ederim rtaş degerli bilgiler icin

Bana da yönlendirmeye çalışıyor gibi geldi. Ama dediğim gibi.. benim ekstrem beklentilerim yok, oyun oynamam ama görüntü kalitesi iyi ve özellikle ışık yansıması az olan bir tv almak isterim. Beklentilerim yüksek olmayınca, bir de böyle bir şey duyunca neo qled lere yöneldim. Böyle böyle qlede doğru gideceğiz herhalde 🙂
Her neyse. Tesekkur ederim rtaş degerli bilgiler icin
@Serkan Gündüz Vatandaydı yanlış hatirlamiyorsam.

Yanma sorunu ilk Oledlerde vardı. Yani 10 yıl önceki modellerde.
Yenileri kendilerini otomatikman yeniliyorlar kapalıyken. Televizyon prizde takılı kalmalı sadece.
Oled ve diğer televizyonları yan yana izledikten sonra zaten görüntü farkını hemen fark edersin.
Akşamları daha net oluyor bu fark.

Ben geçen yaz LG OLED55C43LA almıştım.

Şimdiye kadar çok memnunum her şeyiyle çok keyifli. Başlarda bir de yanında Soundbar almayı düşünmüştüm ama TV'nin kendi hoparlörleri de bayağı iyiymiş sonradan vazgeçtim.

Ben geçen yaz LG OLED55C43LA almıştım.

Şimdiye kadar çok memnunum her şeyiyle çok keyifli. Başlarda bir de yanında Soundbar almayı düşünmüştüm ama TV'nin kendi hoparlörleri de bayağı iyiymiş sonradan vazgeçtim.
Soundbar da al knk. Muthis bi deneyim

TV alırken aslında önce işletim sistemine bakmak lazım
Artık panellerin hepsi çok başarılı birbirinden çok farklarida yok oled qled miniled aralarında devasa farklar yok zaten artık uydu yayını izleyen de kalmadı maç film gibi şeyler için TV var

O yüzden Google TV ler hep ön planda program yükleme sorunsuz istediğini bulabiliyorsun iptv için
Daha çok uygulama var

Samsung alsan tizen denen bir bela var
LG alsan onun işletim sistemide bela

Şu anda alınabilecek en iyi marka TCL duruyor
Hem fiyat hem performans olarak

Bende tv ile ayni marka var knk. s95 cok memnunum.

Arkadasta jbl 1300 var. Sarjlıydı sanirim. Deli bir sey buna da bak
Şarjlı çekemem yav fişli bir şey en iyisi. Tamam eyvallah bir göz atarım.

Bu seninkine özel. Biraz daha yükseliyor televizyon. Kleinanzeigen'de daha ucuza bulabilirsin

Eyvallah benimkiyle uyumlu ise güzel bir bakayım sağolasın.

Geri
Üst Alt