- 1 Ağustos 2014
- 63.840
- 75.050
- 4.338
Bana da yönlendirmeye çalışıyor gibi geldi. Ama dediğim gibi.. benim ekstrem beklentilerim yok, oyun oynamam ama görüntü kalitesi iyi ve özellikle ışık yansıması az olan bir tv almak isterim. Beklentilerim yüksek olmayınca, bir de böyle bir şey duyunca neo qled lere yöneldim. Böyle böyle qlede doğru gideceğiz herhaldeOnu söyleyecek kadar şikayet mi alıyorlarmış yav - OLED şu an en üst seviye ekran/görüntü işlerinde (ben yakın zamanda Ultrwide monitör aldım - baya farkını hissediyorum) ama TV özelinde kullanmadım - o yüzden "Yok olur mu öyle şey sen OLED" yapıştır gitsin diyecek deneyimim yok. Tek bildiğim OLED olunca fiyat segmentin yukarı çıkıyor .
bunu söyleyen teknik olarak sebebini de açıklayabilmeli - kullanıclar Brightnessi vs köklüyorlar mıymış ne yapıyorlarmış ? biraz yöneltme var gibi geldi sanki çünkü tavsiye ettiği model nispeten indirime giren eden samsung modellerinden.
Gönderdiğin modele yakın zamanda ben de baktım - bir kaç farklı samsung modeliyle beraber.
Hatta ağabeyime Stuttgarta 65" samsung almıştık ama bu model mi tam olarak emin değilim ama marka olarak mis gibi TV. 3 sene oldu yanılmıyorsam en ufak derdi yok
LG modellerine de bir bakmak lazım ama - ben evde hala 15 senelik LG LED Tv kullanıyorum 42" - hiç bir halt olmuyor alete maşallahı var.
Belki fiyat skalası olarak daha avantajlı olur.
önümüzdeki yıl muhtemelen ben de gireceğim TV değişim olayına - mevcut LG sağlam ama smart tv değil - TV + ve appleTv kutıarı bağlı (onlarda çok eski cihazlar falan) - hepsini toparlayıp sound bar işlerine girişeceğim gibi sene sonuna doğru.
Her neyse. Tesekkur ederim rtaş degerli bilgiler icin