Televizyon Önerileri

LG 55 inç TV için ekran koruyucu alacam. Bunlar görüntü kalitesini düşürüyor mu hiç kullanmadım daha önce ve önerdiğiniz bir marka var mı ? Evde 2 yaşında çocuk var her bulduğunu atmaya başladı onun için almaya karar verdik

led tv cortladı bu sefer qled mi alsam?

59c6c928ae7849113492da5d.jpg

65" tv alacagim. Oyun oynamam. Bol film,dizi izlerim.
Bütçe sınırlarım içinde kararsız kaldığım 3 ürün var.
Bunun dışında f/p kesinlikle şunu al dediğiniz varsa da önerebilirsiniz.
Siz bu üçünden hangisini alırdınız

Buna bir bak.

Ben şunu almıştım

Oled tvler ilerleyen süreçte ekran sıkıntısı çıkarıyor diye bir söylenti var
Şehir efsanesi mi yoksa aslı astarı var mı
Bilmediğim icin soruyorum

@Ata B. Oğuz bilgin var mi dostum

Vatan'daki satış temsilcisi Oled tv lerin ekran yanması ile ilgili şikayet aldıklarını söyledi, bunu önerdi.

Bu nasil sizce?
@Emrah Yıldırım
@Can Erden
@Cem Kaya

Onu söyleyecek kadar şikayet mi alıyorlarmış yav - OLED şu an en üst seviye ekran/görüntü işlerinde (ben yakın zamanda Ultrwide monitör aldım - baya farkını hissediyorum) ama TV özelinde kullanmadım - o yüzden "Yok olur mu öyle şey sen OLED" yapıştır gitsin diyecek deneyimim yok. Tek bildiğim OLED olunca fiyat segmentin yukarı çıkıyor .

bunu söyleyen teknik olarak sebebini de açıklayabilmeli - kullanıclar Brightnessi vs köklüyorlar mıymış ne yapıyorlarmış ? biraz yöneltme var gibi geldi sanki çünkü tavsiye ettiği model nispeten indirime giren eden samsung modellerinden.

Gönderdiğin modele yakın zamanda ben de baktım - bir kaç farklı samsung modeliyle beraber.

Hatta ağabeyime Stuttgarta 65" samsung almıştık ama bu model mi tam olarak emin değilim ama marka olarak mis gibi TV. 3 sene oldu yanılmıyorsam en ufak derdi yok

LG modellerine de bir bakmak lazım ama - ben evde hala 15 senelik LG LED Tv kullanıyorum 42" - hiç bir halt olmuyor alete maşallahı var.

Belki fiyat skalası olarak daha avantajlı olur.

önümüzdeki yıl muhtemelen ben de gireceğim TV değişim olayına - mevcut LG sağlam ama smart tv değil - TV + ve appleTv kutıarı bağlı (onlarda çok eski cihazlar falan) - hepsini toparlayıp sound bar işlerine girişeceğim gibi sene sonuna doğru.

Orta odaya uygun Tv lazım, ONVO OV43F800 hakkında bilgi verir misin?
3 yıl geçmiş, bu mesajı attığın sıralarda A101'de denk geldim, eve geçip 1 saatlik hızlı Youtube araştırması sonrası aldım. Fiyat performans olarak gayet iyi.

Hatta Vestel - Regal grubunun ucuz diye sattığı, ama siyah ekran çıktığında ellerinde mevcut yazılım olmadığı için yeni TV parasına kart değişimi seçeneği sunan ürünlerden çok daha iyi.

2 tane oled tv var bende. Lg. Bugune kdr 0 sorun.

Bugun tv alacak olsam yine Lg yine Oled tercih ederim

Geri
Üst Alt