Üye Görüşü Telles ve Bruma'nın Satılma Fikrine Taraftar Nasıl Bakıyor ?

Sen Bruma'yı şimdi 15 e satarsın, alan adam geliştirir, 4 sene sonra 50 ye satar. Akıllı olun biraz... Böyle adamlar kolay elden çıkartılacak adamlar değil. Tutmak lazım. Faydalanmak lazım.

Bruma yeterince ne şansı buldu bana bi söyle adam iki senedir sans bulamadığı için özgüveni kırıldı inanılmaz bi yetenegi var ve bunu ancak oynayarak geliştirebilir 3 mac oynayip 3 gol 5 asist yapmasını mi bekleyelim adamdan

telles külliyen zarar..
amrabata daniye kızıp ortalığı yangın yerine çevirenler 6,75 milyon euroluk kazıkcık tellese dokunmuyor nedense..
neyin gelişimi neyin potansiyeli?
25 maçta bir adam gösterir ne olduğunu onun yerine düz bir bek alsak veya hakan baltayı oynatsak kontenjan+para+gol yememe bi sürü kazancımız olur..
adamda fizik yok..
adamda hırs yok..
adamda agresiflik yok..
sadece hızı ve brezilyada yetişmenin kattığı oyun görüşü iyi o kadar..
ama hiç öyle hücumu çok iyi vs değil...trabzondaki ishak bundan daha iyidir her yönüyle düşünün kazığın çapını yani?
bruma gelirsek...son hareketini iyi yapamıyor bi türlü geliştiremedi bu yönünü ama 5 yıl beklenir adamda potansiyel olduğu kesin..
bruma konusunda hamza hoca da hatalı...brumaya o güveni vereceğine yasin kazmasından medet umuyor...yasine verdiği şansı ve güveni brumaya verdiğinde farklı olacağına inanıyorum..

Türkiye ligine yatırım olarak genç oyuncu almak ve devamında onun gelişmesini beklemek pembe ve boş hayaller. Oyuncunun kariyerine yazık olur, başka da bir halt olmaz.

Adamlara acıdığım için satılmalarını onaylarım. Başka bir şeyden değil.

biraz önce a spora bakayım dedim yorumcular 10 tane yabancı oynayabilecek diye yorum yaptı kulislerde konuşulan rakam buymuş onun için ikisinde satılması taraftarı değilim iyi bir para verirlerse belki tellesi satarım.

Yabancı sınırının kalkacağı şu günlerde olumsuz bakıyorum. Hatta Amrabat'ın bile dönmesi gerek.

Yabancıların vazgeçilme sıraları ; Eboue-Pandev-Dzemaili-Chedjou-Muslera-Melo-Telles-Bruma-Sneijder olmalı. Bu sırayla satsınlar satacaklarsa.

Yabancı sınırının kalkacağı şu günlerde olumsuz bakıyorum. Hatta Amrabat'ın bile dönmesi gerek.

Yabancıların vazgeçilme sıraları ; Eboue-Pandev-Dzemaili-Chedjou-Muslera-Melo-Telles-Bruma-Sneijder olmalı. Bu sırayla satsınlar satacaklarsa.

Muslera'nın sırasını yadırgadım açıkçası.

Sneijder, Bruma ve Chedjou'yu satip yerlerine daha kötü oyuncu önerebilmek?

Sneijder'den daha iyisini alalım diye bir iddaa'da bulunmadım. Sneijder bizde kendini bulamıyor, istiyorsa ve iyi bir teklif gelecekse gidebilir. Gidecekse gelen para ile kalite bir santrafor alıp 4-4-2'ye gecilebilir. Podolski son 10 yılda gelen en kalite santrafor olur, neresi kötü ??

Campel-Astori, Bruma-Ched'den daha kalite oyuncular. Daha kötü demenin mantıgı ne ??

Sneijder bizde kendisini bulamiyormus.. :D

Midem bulaniyor su mesajlari okuyunca arkadas. Hayatinda türkiye liginden baska lig izlemessen böyle olur iste.

Sneijder'in 3-5 oyuncu calimlayarak gol atmasini bekliyor fakir zihniyet.

Avrupa bu adami o oyun profili icin en iyisi secer, biz bu adam bizde tutmuyor deriz.

Ne kadar sistemi kirilmis, fakirler ile dolmus bir ülke inanilir gibi degil.

Sneijder - Melo - Muslera - Bruma haric kim satılıyorsa satılsın...

Verimli olamıyor. Solda oynatılıyor ama sol kanat degil. Ortada oynasa Burak ile uyum sağlayamıyor. Sneijder bosa kacan adamlara akıllı paslar atar ama kim bosa kacıyor ? Elde akıllı kanat mı var ?

Sneijder bizde hapsoluyor.

Eğer gitmek istiyorsa, devre arası iyi bir bonservise satılabilir. Sneijder'de kurtulur bizde para kazanırız. O para ile kalite bir veya iki santrafor alıp 4-4-2'ye geceriz. 10 numaralı sistem bize göre degil, bunu 2008'den beri denedik ve tutmadı (lincoln-misim-elano) ve hepsinin üstü Sneijder..
Burak ile uyum sağlayamıyor diyip burak yerine iyi bir santafor almayı düşünemeyip sneijderi satmayı düşünen birini de gördüm ya artık ölsem de gam yemem renktaşlar

Sneijder'den daha iyisini alalım diye bir iddaa'da bulunmadım. Sneijder bizde kendini bulamıyor, istiyorsa ve iyi bir teklif gelecekse gidebilir. Gidecekse gelen para ile kalite bir santrafor alıp 4-4-2'ye gecilebilir. Podolski son 10 yılda gelen en kalite santrafor olur, neresi kötü ??

Campel-Astori, Bruma-Ched'den daha kalite oyuncular. Daha kötü demenin mantıgı ne ??
Uğruna takım kurulacak adamdır Sneijder sen çok yanlış yerdesin şu an en iyi 10 numaralardan biridir 2 kanat 1 santraforla takımı uçuracak bir beyindir sneijder. kaldı ki bu haliyle bile neler yapıyor hep birlikte görüyoruz

Telles kesinlikle zarar etmeden satiliyorsa gönderilmeli, bruma icin de bence bir sezon kiralik gönderilmesi onun icin en iyisi olur , ispanya ligi bence tam brumalik olur.

Burak ile uyum sağlayamıyor diyip burak yerine iyi bir santafor almayı düşünemeyip sneijderi satmayı düşünen birini de gördüm ya artık ölsem de gam yemem renktaşlar

Uğruna takım kurulacak adamdır Sneijder sen çok yanlış yerdesin şu an en iyi 10 numaralardan biridir 2 kanat 1 santraforla takımı uçuracak bir beyindir sneijder. kaldı ki bu haliyle bile neler yapıyor hep birlikte görüyoruz

Sneijder'in etksiz olmasının sebeplerinden bahsediyorum. Burak ile uyum sağlayamıyor Sneijder gitsin demiyorum.

Sneijder'in önüne komple bir santrafor alınmalı diyorum her zaman, burdada söylemisim ama hangi para ile alacaksın ?? ek olarak Hamza Hoca Burak'ı bırakmaz, Burak gidip yerine komple bir santrafor gelmedigi sürecede Sneijder'den verim alınmaz. Hadi cöz cözebilirsen.

2.yarıya bu kadro ile girersek Sneijder'dende verim alamayacaksın, şampiyonda olamayacaksın.

Ne ise son karar hocanın, hocanın kafasındaki şablon önemli. Transfer yapılacak mı, yapılacaksa kaynak icin hangi topcular yollanacak ??

Geri
Üst Alt