- 30 Temmuz 2009
- 11.843
- 6.003
- 1.823
Sen Bruma'yı şimdi 15 e satarsın, alan adam geliştirir, 4 sene sonra 50 ye satar. Akıllı olun biraz... Böyle adamlar kolay elden çıkartılacak adamlar değil. Tutmak lazım. Faydalanmak lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabancı sınırının kalkacağı şu günlerde olumsuz bakıyorum. Hatta Amrabat'ın bile dönmesi gerek.
Yabancıların vazgeçilme sıraları ; Eboue-Pandev-Dzemaili-Chedjou-Muslera-Melo-Telles-Bruma-Sneijder olmalı. Bu sırayla satsınlar satacaklarsa.
Muslera'nın sırasını yadırgadım açıkçası.
Sneijder, Bruma ve Chedjou'yu satip yerlerine daha kötü oyuncu önerebilmek?
Burak ile uyum sağlayamıyor diyip burak yerine iyi bir santafor almayı düşünemeyip sneijderi satmayı düşünen birini de gördüm ya artık ölsem de gam yemem renktaşlarVerimli olamıyor. Solda oynatılıyor ama sol kanat degil. Ortada oynasa Burak ile uyum sağlayamıyor. Sneijder bosa kacan adamlara akıllı paslar atar ama kim bosa kacıyor ? Elde akıllı kanat mı var ?
Sneijder bizde hapsoluyor.
Eğer gitmek istiyorsa, devre arası iyi bir bonservise satılabilir. Sneijder'de kurtulur bizde para kazanırız. O para ile kalite bir veya iki santrafor alıp 4-4-2'ye geceriz. 10 numaralı sistem bize göre degil, bunu 2008'den beri denedik ve tutmadı (lincoln-misim-elano) ve hepsinin üstü Sneijder..
Uğruna takım kurulacak adamdır Sneijder sen çok yanlış yerdesin şu an en iyi 10 numaralardan biridir 2 kanat 1 santraforla takımı uçuracak bir beyindir sneijder. kaldı ki bu haliyle bile neler yapıyor hep birlikte görüyoruzSneijder'den daha iyisini alalım diye bir iddaa'da bulunmadım. Sneijder bizde kendini bulamıyor, istiyorsa ve iyi bir teklif gelecekse gidebilir. Gidecekse gelen para ile kalite bir santrafor alıp 4-4-2'ye gecilebilir. Podolski son 10 yılda gelen en kalite santrafor olur, neresi kötü ??
Campel-Astori, Bruma-Ched'den daha kalite oyuncular. Daha kötü demenin mantıgı ne ??
Burak ile uyum sağlayamıyor diyip burak yerine iyi bir santafor almayı düşünemeyip sneijderi satmayı düşünen birini de gördüm ya artık ölsem de gam yemem renktaşlar
Burak ile uyum sağlayamıyor diyip burak yerine iyi bir santafor almayı düşünemeyip sneijderi satmayı düşünen birini de gördüm ya artık ölsem de gam yemem renktaşlar
Uğruna takım kurulacak adamdır Sneijder sen çok yanlış yerdesin şu an en iyi 10 numaralardan biridir 2 kanat 1 santraforla takımı uçuracak bir beyindir sneijder. kaldı ki bu haliyle bile neler yapıyor hep birlikte görüyoruz