Temsilcilerimizden Kaç Tanesi Rakiplerini Eler?

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
Avrupa Ligi:

Galatasaray-Randers

Fenerbahçe-HJK Helsinki

Avrupa Konferans Ligi:

Sivasspor-Kopenhag

Trabzonspor-Roma

*Yarıştığı kulvarlarda (elenip de Konserans Ligi'ne katılması anket için geçerli değildir.)

Son düzenleme:
Trabzon elenir

biz+ fb gruplardayiz (en kötü conference ztn)

sivas ehh

sivasa başarılar
timsullah ztn elensem diye bekliyodur
diğer şerefsizlerden bahsetmeğe gerek yok umarım 5-10 tane yerler

Bana kalirsa hepsi devam etsin. Puan toplamak sart. Hele bizim club rankingde puanimiz bu kadar berbatken, SL'de ne kadar az ön elemesi oynarsak o kadar iyi olur.

helsinki'yi temsilcimiz sayıyorsak 2, yoksa şanlı bayrağı tek biz dalgalandırırz.

Bizde rakibi elememiz yine hocaya bağlı. Normal şartlarda biz ve şikeciler turu geçeriz diğer ikili ise elenir.

Özellikle Trabzon çok kötü kuralar çekiyor kaç senedir. Bu nasıl bir cenabetliktir.

Sivas'ı çok beğendim Rıza bu maçlara deli hazırlıyor takımı Kopenhag adı var kendisi yok her şey olabilir.

Trabzon kesin elenir Sivasin isidr zor ama gecebilir Randersi tanimiyorum Fatih terim izin verirse turu geceriz Fenerbahce Helsinkiyi hafife alirsa tokati yer

2 surpriz olursa 3

İnşallah 4 takım da tur atlar. Fenerin gruplara kalması lazım ligdeki tempolarını etkilemesi adına.

ben açıkçası f5 in bilerek eleneceğini sadece elde lig ile kalıp şampiyonluk amacı güdeceğini düşünüyorum.yani konfederasyona gitseler bile ordada 3. olup elenirler.

f5 ten kesinlikle puan felan beklemeyin derim.

Geri
Üst Alt