Temsilcilerimizden Kaç Tanesi Rakiplerini Eler?

ben açıkçası f5 in bilerek eleneceğini sadece elde lig ile kalıp şampiyonluk amacı güdeceğini düşünüyorum.yani konfederasyona gitseler bile ordada 3. olup elenirler.

f5 ten kesinlikle puan felan beklemeyin derim.
Öyle bir lüksleri yok. Taraftarları ateş hattında, en küçük kıvılcım bile büyük bir kaos yaratabilir. Zaten 50 tane Topçuları var iki kulvarı bunlar götüremiyorsa kimse götüremez.

ben açıkçası f5 in bilerek eleneceğini sadece elde lig ile kalıp şampiyonluk amacı güdeceğini düşünüyorum.yani konfederasyona gitseler bile ordada 3. olup elenirler.

f5 ten kesinlikle puan felan beklemeyin derim.

Sonuçta 6 maça çıkacaklar bilerek elenseler bile baya mal olmaları lazım bilerek elenmek için fbyi bile aşar bu kadarı

UEFA play off turunda elenen takımlar direk Konferans liginde gruplara kalıyor. Bizimle fener yenilse bile Konferans liginde gruplara kesin olarak kalabiliyoruz. Şu an zaten Avrupa'da gruplara 3 takım kesin gönderiyoruz. Sivas ve Trabzon'un maçları kritik olacak en az 1'i daha gruplara kalırsa bu sene güzel olur.

Trabzon - Roma maci guzel mac olur bence.
Trabzon iyi kadro kurdu, Avci da bu futbolu bir sezondur planliyor, tam istedigi oyuncular aliniyor.
Belki Roma'yi gecemezler ama enteresan mac olacaktir.

2 danimarka takımını da elesek iyi olur.çünkü ülke puanında direk rakiplerimizden bir tanesi.victoru alarak sivasa kıyak da yapmışız.inş tüm takımlar alabildikleri kadar puan toplar.

Gedson halil cigaldau oğulcan da katılsın gruplarda da iş yaparız

Hepsi elesin rakipleri. Özellikle Ts ve Fb.

1.Sebep ligde sadece Avrupa maçı yapan biz kalmayalım yoksa dönüşlerde havucu avuçlarız. Rakiplerde Avrupa maçı yapıp yorulsunlar.
2.Sebep ülke puanı y avuçlamış durumda böyle devam edersek şampiyon, konferas ligi elemesi oynar artık.

Fb Uefa'da gruplara kalıp elensin. Tjk'ye ise her maç 8 tane sokacakları bir grup isterim.

Ts nasıl bir cenabet arkadaş, konferans play offa baktım, bir tottenham birde roma var, geri kalanlar çoğu leş takımlar, adamlar gitti roma’yı çekti. Sivas’ta yine zor kura çekti, daha kolayları vardı. Bence biz ve fb uefada gruplara kalır. Ts ve sivas elenir keşke turlasalar, ülke puanı ve ts yorulurdu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beşiktaş harici hepsinin başarılı olmasını temenni ediyorum

Bir sorum var arkadaşlar? Uygun başlık bulamadım. Ülke puanı için dün Trabzon galibiyet puanı mı aldı, beraberlik puanı mı?

Geri
Üst Alt