Kendimi bildim bileli evde Digiturk var.Son 2 yıldırda Digiturk Plus üyesiyiz.HD yayın yapan kanalları full hd izleyebiliyorum.Giriş paketinde, fox,kanal d,show,star vs normal uyduda olan her kanal var.Keyif paketinde, belgesel ve sporsever paketleri açık nat geo,history vs, sporsever paketinde gstv,bjktv,fbtv,bstv,eurosportlar falan var, ligtv süper lig paketi var, haftada 9 maç canlı izleyebiliyorum, ve spor extra açık, ligtv2,ligtv3, premier lig,basketbol ligi hepsi açık, normalde bunların hepsi toplam 80 lira aylık fiyata denk geliyor, ama eski üye olmamız nedeniyle her sene özel kampanya yaptırıyoruz 65 liraya anlaştık(Plus uydu kirası falan alınmıyor), şu an platin paketide açtırdık film kanalları açık, dizi kanallarıda hediye 6 ay, şu anda Haziran'a kadar sadece platin paket fiyatını 7 lira ödeyeceğiz Haziran ayına kadar.Tabi bu fiyatlara düşürtene kadar en az 20 kez iptal ettirmeye kalktık, kavga etmeden istediğinizi alamıyorsunuz Digiturk'de, yani benim için kesinlikle Digiturk Plus vazgeçilmez oldu ve tartışmasız en iyi tv platformu.