Tercih Ettiğiniz TV Platformu Hangisi ?

Açıkçası ben D-smart + net düşünüyordum. Digi varsa düşünmem gerek.

Beni 3 aydır toplamda en az 30 kere aradılar... Hemen NO ya basıyorum. Şimdi bunları arayıp "digitürk alcam ben" demek koyuyor bana... :(

Abi Paket 24 aylik turkcell Superonline+hd Digiturk +1 ay ligtv aylik 59.90 hd olması büyük avantaj (hdsiz ligtv 55 TL zaten )

Abi Paket 24 aylik turkcell Superonline+hd Digiturk +1 ay ligtv aylik 59.90 hd olması büyük avantaj (hdsiz ligtv 55 TL zaten )

Berat görmesin de ben oraya kanalize olacağım herhalde :)

Bu arada tek sıkıntım ben TTnetten tablet almıştım. Onun taahhüdü var. Gerçi onu peşin öderim artık.

benim dsmart var turkcell superonline bağlattım 1 yıl dsmart bedava verdiler digiturkte var zaten. birde dsmart 1 yıl bedava 3 ayda şampiyonlar ligi maçları filan bedava işte

Sky almanya ve digitürk.-lig tv izliyorum sadece macdan maca

Kendimi bildim bileli evde Digiturk var.Son 2 yıldırda Digiturk Plus üyesiyiz.HD yayın yapan kanalları full hd izleyebiliyorum.Giriş paketinde, fox,kanal d,show,star vs normal uyduda olan her kanal var.Keyif paketinde, belgesel ve sporsever paketleri açık nat geo,history vs, sporsever paketinde gstv,bjktv,fbtv,bstv,eurosportlar falan var, ligtv süper lig paketi var, haftada 9 maç canlı izleyebiliyorum, ve spor extra açık, ligtv2,ligtv3, premier lig,basketbol ligi hepsi açık, normalde bunların hepsi toplam 80 lira aylık fiyata denk geliyor, ama eski üye olmamız nedeniyle her sene özel kampanya yaptırıyoruz 65 liraya anlaştık(Plus uydu kirası falan alınmıyor), şu an platin paketide açtırdık film kanalları açık, dizi kanallarıda hediye 6 ay, şu anda Haziran'a kadar sadece platin paket fiyatını 7 lira ödeyeceğiz Haziran ayına kadar.Tabi bu fiyatlara düşürtene kadar en az 20 kez iptal ettirmeye kalktık, kavga etmeden istediğinizi alamıyorsunuz Digiturk'de, yani benim için kesinlikle Digiturk Plus vazgeçilmez oldu ve tartışmasız en iyi tv platformu.

D-smart kullanıyorum 2 seneye yakındır.Sinema kanallarında hergün aynı filmler oynuyor.Diğerinde bitince diğerinde başlıyor.

D-smart kullanıyorum 2 seneye yakındır.Sinema kanallarında hergün aynı filmler oynuyor.Diğerinde bitince diğerinde başlıyor.

Belgeseller ise ayrı bir harika.... Özellikle Uzay, Teknoloji, Bilim... Saymakla bitmiyor... Açıkçası belgesel ve spor kanalları gerçekten iyi...

Belgeseller ise ayrı bir harika.... Özellikle Uzay, Teknoloji, Bilim... Saymakla bitmiyor... Açıkçası belgesel ve spor kanalları gerçekten iyi...

Abi belgesel kanalları tamam(american chopper favorimdir,bide yengeç avı) da spor kanalları leş oğlu leş.Hergün formula 1,motogp,bide voleybol maçlarını gösteriyorlar.Şampiyonlar ligi olmasa çoktan iptal ettirmiştim.

Sinema da dahil mi bu pakete ve HD mi sözkonusu paket

Benim şu an hepsi açık. HD olarak. Ama her platformda olduğu gibi ne yazık ki gemisini yürüten kaptan olayı var burada da...

Yani iyi pazarlık, gerçekçi rest vs gibi özellikler fiyatları etkiliyor...

Abi belgesel kanalları tamam(american chopper favorimdir,bide yengeç avı) da spor kanalları leş oğlu leş.Hergün formula 1,motogp,bide voleybol maçlarını gösteriyorlar.Şampiyonlar ligi olmasa çoktan iptal ettirmiştim.

Spor olayı o kadar da kötü değil. Ha çok mu iyi değil. (Bu arada bende Aziz konuştum ya la :( )

Her zevke uygun spor kanalı var ama..

Benim şu an hepsi açık. HD olarak. Ama her platformda olduğu gibi ne yazık ki gemisini yürüten kaptan olayı var burada da...

Yani iyi pazarlık, gerçekçi rest vs gibi özellikler fiyatları etkiliyor...

Ben 27 lira civarı para veriyorum sinema belgesel vs hepsi hd olarak açık spor yok ama neyse işin sırrı söyle usta ya da benim adıma sen ara pazarlık yap :D

Ben 27 lira civarı para veriyorum sinema belgesel vs hepsi hd olarak açık spor yok ama neyse işin sırrı söyle usta ya da benim adıma sen ara pazarlık yap :D

Söylemeyi unutmuşum. Karşındaki kişinin yeteneğini de etkili. Ben daha önceki Digitürk üyeliğimin sonlarında 4-5 görevli ile konuştum. Bana nuh dediler peygamber demediler.

Aradan bir zaman geçti. Biriyle konuştum. Restimi çektim. Daha ben birşey demeden kız kalkıp benim razı geldiğim fiyattan daha aşağı bir fiyat teklif etti.

Ben işi yüzssüzlüğe vurup pazarlığa giriştim. Daha da aşağı anlaştık. Hemde taahhüt süresini 12 aydan 6 ay a çektirdim... :D

Söylemeyi unutmuşum. Karşındaki kişinin yeteneğini de etkili. Ben daha önceki Digitürk üyeliğimin sonlarında 4-5 görevli ile konuştum. Bana nuh dediler peygamber demediler.

Aradan bir zaman geçti. Biriyle konuştum. Restimi çektim. Daha ben birşey demeden kız kalkıp benim razı geldiğim fiyattan daha aşağı bir fiyat teklif etti.

Ben işi yüzssüzlüğe vurup pazarlığa giriştim. Daha da aşağı anlaştık. Hemde taahhüt süresini 12 aydan 6 ay a çektirdim... :D

Yani kıvama gelicek müşteri temsilcisini bulana kadar müşteri hizmetlerini ara diyorsun :D

Digitürk bu yoklukta Türkiye'deki en kaliteli ve en geniş platform.

Digitürk bu yoklukta Türkiye'deki en kaliteli ve en geniş platform.

+ olarak en pahalı kazıkcı, rakip platformda 27 liraya spor haric bütün sinema belgesel vs HD olarak izliyorum rakibinde tahminen sinema paketini hd olarak izlemek istersen daha fazla ödersin üstelik onlar keyif paketi diye bi sacmalık yapmıslar keyif paketlerinin hepsini alsan sinemayı alsan birsürü para cıkarır sana digitürk, kullandım iki platformu da fiyat-performans olarak dsmart çok önde, ha dsmart da yavaş yavaş digitürke özenip ucuk fiyatlar cıkarmaya basladı onu da belirteyim

+ olarak en pahalı kazıkcı, rakip platformda 27 liraya spor haric bütün sinema belgesel vs HD olarak izliyorum rakibinde tahminen sinema paketini hd olarak izlemek istersen daha fazla ödersin üstelik onlar keyif paketi diye bi sacmalık yapmıslar keyif paketlerinin hepsini alsan sinemayı alsan birsürü para cıkarır sana digitürk, kullandım iki platformu da fiyat-performans olarak dsmart çok önde, ha dsmart da yavaş yavaş digitürke özenip ucuk fiyatlar cıkarmaya basladı onu da belirteyim

Önemli olan yayın içeriği. D-Smart'ın içeriğinde sürüyle doldurmalık kanal var bana kalırsa. Yeni çıkardığı sinema kanalları da Digitürk'ten özenilmiş. İsimlere dikkat et. Digitürk bu yapılanmayı 3-4 yıl önce yapmıştı, şimdi aynisini yapmışlar, kanalların isimleri dahi ayni. D-Smart pek samimi gelmiyor bana.

Digitürk ve normal çanakla 2 olmak üzere toplam 3 uydu yayını izliyorum. Digitürk tam bir soyguncudur. Kafasına göre kanal, üyelik ve içerik değiştiriyor. Telefon açıp sorarsan üstte hatalı sen çıkıyorsun. Birde kafalarına göre hediye paket/kanal verirler. Parasınıda üste alırlar. Örneğin 3 ay sinema paketi hediye derler 3 ay sonra arayıp kapatmazsan sana hediye edilmiş paketi sonrasında satın almış sayar seni ve faturayada yansır. Nasıl olsa sözleşmesi var diyor ve sonra sözleşme bitene kadar haşırttı blackboard. Öpüyor öpebildiği kadar.

Digitürkden sadece 5 şampiyonların maçını, kurduğum azersat uydusundan ise italya, ispanya, epl, cl, avl yi izliyorum. Özellikle azersat uydusu tavsiye edilir.

Geri
Üst Alt