Terim: "67 yaşında marşmelov denedim"

Kemal Tan Canatan

Dursun başkanla sonsuza
Hocaların Hocası
Fatih Terim: "Sabahları saha parselizasyonu, dominant santrfor modeli, beki maniple etmek, ofansif futbol kimliği; akşamları Frozen, Winx, Peppa Pig. Unicorn en sevdiğim karakter 😉67 yaşında marşmelov denedim. Ömrümü uzatanlarımla patlamış mısırla sinema izleme favori aktivitem"

Instagram: Fatih Terim

Dominant santrafor modeli derken neyi kastetti acaba

İsmimi söyleyemiyor ama dominant derken kastettiği isim hakan şükür tabiki hem gol hem pres

Caktirmadan Ocak ayini bekleyin dedi, yine :)
Çek oradan bir Sorloth

Dominant santrafor en son drogba / Gomisti

Drogba’nın dominant santraforluğunu falan görmedik.Gomis tamam da Drogba sırf ismi yüzünden iyi hatırlıyoruz ama bizdeki performansı tırttı.

Drogba’nın dominant santraforluğunu falan görmedik.Gomis tamam da Drogba sırf ismi yüzünden iyi hatırlıyoruz ama bizdeki performansı tırttı.
Juventus maci mesela yeterdi. Evet gol olarak falcao bile fazla atti. Ama saha icindeki aura+ oynamasi bile dominantti. Ts + fb maclari vs

Fatih Terim: "Sabahları saha parselizasyonu, dominant santrfor modeli, beki maniple etmek, ofansif futbol kimliği; akşamları Frozen, Winx, Peppa Pig. Unicorn en sevdiğim karakter 😉67 yaşında marşmelov denedim. Ömrümü uzatanlarımla patlamış mısırla sinema izleme favori aktivitem"

Instagram: Fatih Terim
primary-share.png

simdi ocak ayini mi bekliyoruz ya da hazirani mi bekleyelim
ne zaman sahlaniyoruz yine
ona göre önlemlerimizi alalim

Geri
Üst Alt