Terim: "Bize hem ocak ayında, hem temmuz ayında müsaade edecekler"

Fatih Terim gitsin Prandelli ve Tudor ayarinda bi kac hoca gelsin 2 veya 3 sene sampiyon olamayalim vee Terim yuvaya diye aglariz tekrar.Bu adamin hic mi kredisi yok Unal Aysala guvendiniz de ne oldu bakti olmuyo aldi basini gitti gerekirse bu sene sampiyon olamayalim ama sabredelim

Fatih Hocam sana güvenim sonsuz. Galatasaray'ı tek başına ayakta tutan adamsın. Yeni neslin saygı sınırlarını anlıyamadığı aşikar.

Fatih Terim gitsin Prandelli ve Tudor ayarinda bi kac hoca gelsin 2 veya 3 sene sampiyon olamayalim vee Terim yuvaya diye aglariz tekrar.Bu adamin hic mi kredisi yok Unal Aysala guvendiniz de ne oldu bakti olmuyo aldi basini gitti gerekirse bu sene sampiyon olamayalim ama sabredelim

Boldladığım yer dışında katılıyorum.

Bu sene sampiyon olamayacaksak basaksehir i destekleyin yoksa gider bu aglak bjk bir daha sampiyon olursa bu yaz gecmek bilmez

Fenerin artik son haftadan sonra sansi kalmadi ama bence bjk hala ciddi aday

Basaksehirin sampiyonlugu maddi bir kayip olur ama en azindan cekistigimiz rakipler de bir kazanim elde edememis olurlar

tüpçünün devrilecegi veya istifa gibi bir durum olursa bence bizzat spor bakanı yani devlet devreye girecek görevinin basında kalacaksın diye

hala sacma sapan postlar okuyoruz. Ya bekleyelim bekleyelim tamam bekleyelim lan bizde diyoruz bekleyelim yapılanmaya girelim hacı anlamiyorsunuz galiba afam selçuk, ereni falan oynatiyor hala ve ısrarla daha ne bekleyeceğiz bu sartlarda. Hoca çıkarsın gençleri oynatsın elestirmez kimse zaten malzeme bu der en azından adam kazanıyoruz birsey yapiyoruz deriz ama yok işte yok.
illa biri cinnet geçirip satır dolusu küfürler mi etmeli bunun anlaşılması için.
Hoca oynatsın gençleri okey lan diyelim

Boldladığım yer dışında dedim.Gerekirse olmayalım diye bir şey yok amaçları bizi yıldırmak zaten,gerekirse 34. haftaya kadar sürmeli bu iş.

Iyice kafam karisti boldladigin yere katilmiyorum demedin mi

Her neyse gerekirse olmayalimdan kasit pes edelim degil de hocanin kredisi o kadar fazla demek

Ama anladim bu arada neden bazilari sampiyonluk sansimiz bitti saniyor anlamasi guc

Iyice kafam karisti boldladigin yere katilmiyorum demedin mi

Her neyse gerekirse olmayalimdan kasit pes edelim degil de hocanin kredisi o kadar fazla demek

Ama anladim bu arada neden bazilari sampiyonluk sansimiz bitti saniyor anlamasi guc

E yani bir tek o kısım dedim hocayla alakalı bir şeyi kastetmedim orada.

Nasil musaade edecekler merak ettim simdi. Bekleyip gorecegiz.

hocayı destekleyelim de biraz profesyonel olması gerekir. ben pek ptof olduğunu düşünmüyorum. yarın sözleşme yenileneceği zaman sinan selçuk gibilere kontrat verirse benden destek falan dilenmesin. hak edene hak ettiğini verecekse başım üzerine. ama selçuk onun oğlu gibidir vs çok seviyodur kontrat verirse bi zahöet gitsin. GS onun çiftliği değil. selçuku dışarda sevebilir arkadaşta olabilir. ama işi ile arkadaşlığını ayıramadığı için uzun süreli dikiş tutamadj.

Geri
Üst Alt