- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
Ftoryum derken aslanım?Rakipler add manager yapsa bu kadarını beceremezdi, ftoryum!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ftoryum derken aslanım?Rakipler add manager yapsa bu kadarını beceremezdi, ftoryum!
cigaranın markasını söyle kro xdYa adam hicmi hata yapmayacak azimi bozacam amk fener 6 yildir ortada yok insallah samp olamayiz diyeni gordum ya sifr terim dusmanligindan ve yetkili forumda gerekirse gol atmayalim samp olalim ne bekliyorsunuz bi oyuncularin cogu kiralik cogunun sozlesmesi bitecek
Senin kafa yapindaki taraftar olacagima olmam daha iyi çok biliyorsunuz bana cahil diyorsun sen galatasarayliysan durum daha vahim allahtan senin kafa yapinda toplasan 10 bin kisi cikiyorda klup ayakta jaliyor onlarda sanaldan salliyor sadece
Laciverti.......Ayıpsın; Galatasaray olmadan Fenerbahçe bir hiçtir!
Sokarim ffpye hepsini alin diyecekler bence. Hoca keşke avrupaya gitmeseydik noktasında zaten.Ocak ayinda kimi satacakda orda transferi showu yapacak ben tam anlamis degilim. Luyindama en degerli oyuncuydu ve sezonu nerdeyse kapatmistir. Marcao tam formda degil, Belhanda ve Feghoulinin degeri yazin kadar degildir ve Diagne geri gelse bile, anca büyük kazikla satilir.
Bekleri para vermeden yollarsan sevinmelisin. Yani cok asiri harcanacak parada yok.
Neye güvenerek Ocak ayina gemiyi yanastirmayi düsünüyor hoca? Oyuncu satmayi beceremiyoruz ve oyunculari cok gec aliyoruz. Bence ocak dönemi bir boka yaramaz.
Kro babandir diyecem adamin sucu yokcigaranın markasını söyle kro xd
Burdakiler istediğini yazsın sıkıntı yokKesinlikle haklısın . Hocayla şampiyon oldugumuzda hepsi seviniyor ama kötü günde hepsi küfür ediyor defol gitler falan . Çok şımarık bi camia olduk . Ama eleştiri yapmak lazım takımda hep bişeyler eksik . Sezon başı planlaması hata . Şampiyon kadrodan transfere bütçe yaratamıyorsun . Bu bütçelerle giordiola gelse bi cacık olmaz . hoca gene kapakları takacak .
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sokarim ffpye hepsini alin diyecekler bence. Hoca keşke avrupaya girmeseydik noktasında zaten.
Ftoryum zehirli elementimiz koçFtoryum derken aslanım?
Ft kontrolu kaybetmis durumda. Yarını düşüneceğini hic düşünmüyorum. Umarım yanılırım da devre arasinda bir kuruş bile harcamazlar.anlaşmayı yapmamış olsak bunu diyebilirdi de ortaya anlaşma varken bile bile delersek fena yaparlar bizi. sadece avrupaya almamakla bırakmazlar.
Sokarim ffpye hepsini alin diyecekler bence. Hoca keşke avrupaya gitmeseydik noktasında zaten.
Evet broSafımızı yine belli edelim sonuna kadar Fatih Terim... Neredeyse armandaki 2 yıldız onun herhalde her şey transfer ne sandınız fmcilerYine şampiyon olacağız ve futbolu bilmediğinizi yine sessiz kalarak inkar yoluna gideceksiniz...