Terim Donk'u İstiyor

O değilde hani karşıydın sınıra adanalı ne oldu ne değişti koysana tavrını !! artiz kabadayı seni..

Telles'i Türk yapsınlar hatta Bruma Portekiz milli takımına çağrılmamışsa onuda Türk yapabilirler iki tane on numara genç oyuncu.

Ulkenin "Futbol Direktoru", "yerli futbolcularin gelismesi icin rekabet gerekli, yabanci yasagini kaldirin" dese, federasyon kaldirmayacak mi? Ama o bunu demiyor, her soruldugunda kem kum ediyor, "kaldirilsin" dememek icin, kendisini besleyen efendilerini uzmemek icin kiviriyor da kiviriyor.

Fatih Terim Galatasaray´da calisirken, aynen böyle dedi "Yabanci siniri antrenörleri ilgilendirir. Tartisip, anlasip hep beraber sonuca varilmasi gerekiyor"... Su an Fatih Terim aynen bunu uyguladi, hocalari topladi ve fikirlerini aldi. Yabanci sinirini kisitlayan ne Fenerbahce nede Demirören, bu olaya zamaninda müdahale eden hükümet oldu. Fatih Terim su an ancak fikir belirtebilir. Fatih Hoca´ya kalsa yabanci siniri diye birsey kalmaz zaten. Adam 6 senedir kalksin diyor, rekabet ortami Milli Takima daha cok fayda saglayacagini söylüyor.

Fatih Terim Galatasaray´da calisirken, aynen böyle dedi "Yabanci siniri antrenörleri ilgilendirir. Tartisip, anlasip hep beraber sonuca varilmasi gerekiyor"... Su an Fatih Terim aynen bunu uyguladi, hocalari topladi ve fikirlerini aldi. Yabanci sinirini kisitlayan ne Fenerbahce nede Demirören, bu olaya zamaninda müdahale eden hükümet oldu. Fatih Terim su an ancak fikir belirtebilir. Fatih Hoca´ya kalsa yabanci siniri diye birsey kalmaz zaten. Adam 6 senedir kalksin diyor, rekabet ortami Milli Takima daha cok fayda saglayacagini söylüyor.

Beni 6 senedir dedigi degil simdi dedigi ve yaptigi ilgilendirir.

Milli takimin basina gectiginden beri bu soru defalarca kameralar onunde kendisine soruldu, 1 kere dahi acik acik "kaldirilmasini istiyorum" demedi. Hep lafi kivirdi, "ben eskiden nasil dusunuyorduysam simdi de oyle dusunuyorum", "yasak olmasin demiyorum, ama olsun da demiyorum" dedi, politikacilar gibi konustu, soruya duz cevap vermek yerine kivirdi da kivirdi.

Bu ulkede kafasi calisan herkes biliyor su haliyle yabanci yasaginin futbola yarar degil zarar verdigini. "Futbol Direktoruyum" diyor, milli seferberlik baslatmaktan, hamle yapmaktan, programlardan bahsediyor. Neymis efendim ayin futbolcusu mu ne sececeklermis, bilmemne yapacaklarmis da, su bu. Sen madem o zaman bunun gibi ciddi problemlerle iligili program yapsana boyle abuk sabuk seylerle ugrasacagina, niye yapmiyorsun?

Cik madem "futbol direktoru"sun, de ki "yabanci siniri cok ciddi bir sorun, bu konuyu oncelik haline getirdik, bir program yaptik", Almanya'daki gibi kluplere altyapi yukumlulukleri getir mesela, yabanciyi da serbest birak. Sen "bizim basarili olmamiz icin bu lazim" dersen basinin, kameralarin onunde, Demiroren cikip "hayir, bizim futbol direktorumuz bu isten anlamaz, degistirmeyecegiz" mi diyecek? Diyemez, ama belki kizar Fatih'e "neden boyle yaptin, beni zor duruma dusurdun guzelim" der, Fatih de onu uzmek istemez, ondan yapmiyor herhalde.

Beni 6 senedir dedigi degil simdi dedigi ve yaptigi ilgilendirir.

Milli takimin basina gectiginden beri bu soru defalarca kameralar onunde kendisine soruldu, 1 kere dahi acik acik "kaldirilmasini istiyorum" demedi. Hep lafi kivirdi, "ben eskiden nasil dusunuyorduysam simdi de oyle dusunuyorum", "yasak olmasin demiyorum, ama olsun da demiyorum" dedi, politikacilar gibi konustu, soruya duz cevap vermek yerine kivirdi da kivirdi.

Bu ulkede kafasi calisan herkes biliyor su haliyle yabanci yasaginin futbola yarar degil zarar verdigini. "Futbol Direktoruyum" diyor, milli seferberlik baslatmaktan, hamle yapmaktan, programlardan bahsediyor. Neymis efendim ayin futbolcusu mu ne sececeklermis, bilmemne yapacaklarmis da, su bu. Sen madem o zaman bunun gibi ciddi problemlerle iligili program yapsana boyle abuk sabuk seylerle ugrasacagina, niye yapmiyorsun?

Cik madem "futbol direktoru"sun, de ki "yabanci siniri cok ciddi bir sorun, bu konuyu oncelik haline getirdik, bir program yaptik", Almanya'daki gibi kluplere altyapi yukumlulukleri getir mesela, yabanciyi da serbest birak. Sen "bizim basarili olmamiz icin bu lazim" dersen basinin, kameralarin onunde, Demiroren cikip "hayir, bizim futbol direktorumuz bu isten anlamaz, degistirmeyecegiz" mi diyecek? Diyemez, ama belki kizar Fatih'e "neden boyle yaptin, beni zor duruma dusurdun guzelim" der, Faith de onu uzmek istemez, ondan yapmiyor herhalde.

Ne kivirmasi ? Adam zaten herzaman o satira ayni sekilde basliyor. Galatasaray´da Teknik Direktörlük yaparken, hem Lig TV´de hemde Kanaltürk´te ayni sekilde basladigin hatirliyorum. "Benim X sene öncede dedigim ortada, arsivlerde duruyor" Galatasaray´in basindaykende ayni sekilde baslidi, yine ayni sekilde basliyor. Kac kere daha tekrarlasin adam söyledigini ? Adamlar 10 defa aynisini soruyor, adam 10 defa aynisini cevapliyor. Feldkamp olsaydi "Sach mal sie sind doch bescheuert" (Aptalmisiniz) derdi soruyu soran medya mensubuna.

Fatih Terim´in fikri Net... "Yabanci siniri kalksin, ama kriter konsun"

Fatih Terim futbol direktörü olsa ne olur ? Su an bizden baska hic bir tane takim bu uygulamayi kabul etmez. Siyaset zaten yabanci sinirini daha da daraltmak istiyor. Demirören bile OK dese, bu uygulamanin gecme imkani yok.

Benim zaten tek umudum "Yargi´di" Ne oldu bizim davalarimiz ? Güya mahkemede dava acmistik, Sedat Dogan 100 % emindi, bu davalarin sonucu olarak sinirlar kalkacak diye. Bu yabanci siniri konusunda yönetim yüzde yüz sucludur. Hadi ilk seneyi gectim, ama bu davalar en gec ikinci sezonun basinda acilmaliydi. Anlayamadigim an büyük nokta ise, bu 5+3 onaydan gectiginde bizim Yönetim´in ne yaptigi ? Bir sene boyunca hic birsey yapmadik. Sonra baskanimiz Demirören ile yemek yedi, ve yabanci siniri konusunda OK aldi. En az bir ay oyalandik, ve sonuc yine sifir oldu.

Davalari actik dediler, ama halen cit yok. Gercekten süphelenmeye basladim, belki acmadik bile. Eger bu davaya bakmak bukadar uzun sürüyorsa, bu davalar en gec neden 2012´de acilmadi ?. Gercekten Vizyon sahibi bir yönetimimiz olsaydi, zaten ilk yapacagi is bu olurdu.

Türk Futbol´una ne kadar katkio verir bilmem, ama Galatasaray´in önü koridor gibi acilir.

Yabancıyı kısıtla sonra git yabancıları milli takımda oynat...:asd2:

Ulan kebapçı madem kümede kalmaya çalışan takımların yabancılarını Türk yapacaksın o zaman yabancı sınırını kaldır hem kulüplere yararın dokunsun hem de milli takım gelişsin . Türklükle uzaktan yakından alakası olmayan kişileri Türk yapmanın amacı ne ?

Her şey tamam da bir Donk eksikti.

Sizin imparatorunuz en iyi siz bilirsiniz hemde cok iyi bilirsiniz

Envoyé de mon Cink King en utilisant Tapatalk

Avrupa'da daha çok Türk oyuncunun oynaması lazım diyorlar sonrada yabancı sınırı getiriyolar yav kaliteli Türk oyuncuları avrupaya yollayacaksak Türkiyede kim oynayacak sonra bu yetmezmiş gibi yeteneksiz yeteneksiz adamları milli takıma alacaz diye uğraşıyorlar bunlar hakkaten ne yapmaya çalışıyo ya

yasinde ne ayak çözemedim hakarete karşıyım diyor ama gaza gelip hakaret ediyor yanar döner bir arkadaş

Zamanında Nobre ve Vedersonda Türk oldu. Oynayabildiler mi milli takımda ? Hayır. Gerek yok Donka falan aslan gibi Semih varken

Terim'in kurallardan haberi yok. 5 sene Türkiye'de futbol oynamis yabancilar belirli sartlar yerine getirilirse türk pasaportu alabiliyorlar. Terim sadece hayal kuruyor, Niasse ve Donk'un yerli olma ihtimali yok.

Bu arada su adam milli takima alinir yakinda. Türk pasaportu var.

Rafael Marques - Spielerprofil - transfermarkt.de

5 sene ve daha fazla ülkede top oynayan adamlar türk pasaportu alabiliyor demistim. Buna göre hemen listeyi hazirladim. Türk pasaportu alabilecek adamlar sunlar:

Isaac Promise - Milli takimda oynayamaz

Bobo - oynayabilir

Jerry Akaminko - Milli takimda oynayamaz

Ante Kulusic - oynayabilir

Zydrunas Karcemarskas - Milli takimda oynayamaz

Marek Sapara - milli takimda oynayamaz

Gustavo Colman - oynayabilir

Tomas Sivok - milli takimda oynayamaz

Filip Holosko - milli takimda oynayamaz

Cristian Baroni - oynayabilir

Not: Batalla da türk liginde kalsa pasaportu alma ihtimali vardi. Artik ülkemizi terk ettigi icin o ihtimal ortadan kalkti.

Yani türk pasaportunu alip milli takimda oynayabilecek sadece 4 tane oyuncu var.

Bunlarda nekadar faydali olabilir orasini bilemem.

Rafi o lan bizim eski Manisaspor lu:D

Milli takimin transfer butcesi ne kadar.

bence bonservisi cok yuksek olur ..:p

Geri
Üst Alt