Terim: "Galatasaraylılara izah edeceğim, Ocak'ta neler olacak..."

hocanın acıklamaları tekrar izledım; hoca psikolojik olarak hic rahat degil cok belli kafa gitti gidecek bunalmıs adam

bunun temel sebebide futbol dışı şeylerle de ugrastıgı icin takıma odaklanamıyor zaten yönetimede salladı

fatih hoca bu psikolojiyle birsey yapamaz adam cidden dolmus ve bunalmıs yani
Yapmayın ya futbol dışı şeylerle ugraşıyomuş dogru futbol dışı sebepler yüzünden takımın kondisyonu bok gibi takımıda ali koc filan sahaya diziyo taktik olarak ugraşmasın futbol dışı sebeplerle takımı ortada bırakıp demirörenin kucagına koşanda kendisiydi zamanında iyi oldumu terim imparator kötü gittimi futbolcular dış etkenler tayyipciler gibi

D1cU2b7WwAAtiXt.jpg
Nuryerlitaşınaygötü.gif

sosyal medyaya göre yapsaydın kadroyu keşke hocam en az 6 puan fazlamız vardı mariano nagatomo ve belhandanın kesilmesi gerektiğinde 30 milyon gs li hem fikir

Geçmişte 16 yaşında Beleşoğlu'nu, geçtiğimiz dönemlerde Emre Çolak'ı, Semih'i, Ozan'ı sahaya süren adamdan bu sene kadroyu 30 üstü adamlardan kuran birine dönüştü.

Gerekirse birkaç maç sırf mesaj vermek için bile olsa Taylan, Yunus, altyapıdan iki bek vs. sür sahaya. Neyden korkuyor anlamıyorum ki?

Öyle bir kredisi var ki istediği her şeyi deneyebilir, kimsenin sesi çıkmıyor. Niye yapmıyor?

Yapmayın ya futbol dışı şeylerle ugraşıyomuş dogru futbol dışı sebepler yüzünden takımın kondisyonu bok gibi takımıda ali koc filan sahaya diziyo taktik olarak ugraşmasın futbol dışı sebeplerle takımı ortada bırakıp demirörenin kucagına koşanda kendisiydi zamanında iyi oldumu terim imparator kötü gittimi futbolcular dış etkenler tayyipciler gibi
hayır demek istedıgım o degil tabiki futbolculardan fizikten sahada ot gibi dolanmaları taktigin olmaması vs hoca sorumlu bende elestiriyorum ama hoca psikolojik olarak rahat degil kendiside söyledi ben cok ceza alıyorum yönetim bi bok yapmıyor dedi acıkca
yani kendisinin ilgilenmemesi gereken seylerlede hoca ilgileniyor
ve bu sezon fenerin amacı hocayı yıpratmak bizim yönetim zaten sümsük

hoca hatalarının farkına varmıstır diye umuyorum vardıysa kadrolardan belli olur lakin fizik kondisyon konusuna bartaliye yazar nasıl fizik yüklemis bu takıma zerre anlamadım

hic utanmadan hala ocak diyor

Komple teknik ekibin ne rezil durumda oldu sirf feghouli sakat diye cikarmasindan belli oldu, hani olur ya adam resmi olarak bir is yerinde gözükür ama sirf ay sonunda maasini almaya gelir, bizim yardimcilar da ayni bu kafadan. Bir iki yil sonra belki emekli olacak ama arkasinda kimi birakacak Terim onu bile düsünmüyor. Ne yani galatasarayin gelecegi ümit hasan leventde mi olacak? Devre arasina kadar lider ile aramizda kapalmiyacak kadar puan farki acilirsa artik istfa et bari yarim sezon yeni hoca takima alismis olsun.

hayır demek istedıgım o degil tabiki futbolculardan fizikten sahada ot gibi dolanmaları taktigin olmaması vs hoca sorumlu bende elestiriyorum ama hoca psikolojik olarak rahat degil kendiside söyledi ben cok ceza alıyorum yönetim bi bok yapmıyor dedi acıkca
yani kendisinin ilgilenmemesi gereken seylerlede hoca ilgileniyor
ve bu sezon fenerin amacı hocayı yıpratmak bizim yönetim zaten sümsük

hoca hatalarının farkına varmıstır diye umuyorum vardıysa kadrolardan belli olur lakin fizik kondisyon konusuna bartaliye yazar nasıl fizik yüklemis bu takıma zerre anlamadım
Sorun orda ztn üstüne vazife olmuyan işlerede karışıyo her şeyi ben bilirim havasında gecti o devirler bi td bu kadar ceza yiyemez bunda federasyon ne kadar taraflıysa kendide onlar kadar suclu malesef

İzah değil futbol istiyoruz. Despot futbol eskisi değil teknik direktör istiyoruz. Ama yok, illa takımı enkaz haline getirip ondan sonra kaçacak her zaman yaptığı gibi. Keşke Ünal Aysal gibi kendisini antrenmandayken kovabilecek bir başkanımız olsaydı, bu sefer o da yok.

Takımın icine sıcıp kacmak sonrada gelen yeni td nin altını oymak bir dahaki terimden bekledigim adım cünkü hep böyle oldu şimdiye kadar

Hocam faturayı seri, andone ve feghuliye kesecektir. Üçüde haftaya 18de olmaz. Babel ve belhandaya hiç dokunmaz onlar yine muhteşem oynamışlar! çünkü. Selçuk eksikler olduğunda ilk oynayacak kişidir. Hocam esip gürlemiş ama tedaviyi yanlış yapacak korkarımki. Sezon başı ihtiyar naga veya mariano yerine linesi kesmiş hocam bence artık ysnlışları doğru göremiyor.

Babel her maç 11 oynuyor takımın ileri çıkmasını engelleyen 1 numaralı oyuncu bu adamdır. Ya forvete koy yada oynatma bu adamı.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

değişiklikler bir yana bu takımda oyuna hareket katabilecek tek adam emre ise planlamada bir yanlış vardır.

hoca yine geçen seneki gibi ocaktan bahsediyor ama yaz transfer döneminde 3 ayda yine kendisi vardı.

göz göre göre bu kağnı hızına sahip kadroyu oluşturduk

şimdi neye istinaden ocakta düzeleceğine inanalım ?

geçen sene ikinci yarıdaki takıma göre bariz geriye gidiş görüyorum ben çünkü.
Geçen seneye göre geride olmamızın üç sebebi var renkdaş:

1- Onyekuru gibi hızlı bir kanat yerine Babel denen Hollandalı Mustafa Sarp'ı aldık. Adam 5 saniye kendi ekseninde tur atmadan topu ayağından çıkarmıyor. Bu yavaşlıkla da rakip defansı dengesiz yakalayamıyoruz.

2- Belhanda'yı satıp yerine ara pas atabilen, adam eksiltebilen ve şutu olan bir adam almadık. Fenerin beğenmeyip yolladığı Valbuena bile bizde olsa şu an liderdik.

3- Selçuk İnan'la sözleşme yeniledik oynadığı 2 maçta 5 puanımızı yedi.

Ali koç nihat özdemir fenerli beşiktaşlı medya hakemler hocayı yemeye çalışıyor bizi zayıf düşürmek için ama malesef kendi taraftarımız daha çok uğraşıyor hoca gitsin diyerek tamam hataları var ki kendisi de kabul etmiş ama istifa demek ağır geliyor bana istifa etse kim gelecek prandelli-hamza hamzaoğlu değişikliği dışında lig içindeki teknik direktör değişiminin yaradığını görmedim milli maç arasından sonra daha iyi olacağız inşallah yeter ki zırt pırt sakatlık olmasın

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İstifa etsin diyenler sinirle söylüyor bunu. Fakat kendine çeki düzen vermezse taraftarın desteğini kaybedecek.

Feghouli ve Belhanda gitmedikçe bu takım düzelmez. Bu ikisine ek Mariano ve Nagatomo da gönderilmeli.

Selçuk ta yollanmalı artık.

Bu takıma en az 5 transfer şart devre arası. En önemlileri 2 hızlı kanat oyuncusu ve bekler.
Renkdaş Feghouli 10 numarada bir denenebilir ama Belhanda, Babel, Nagatomo ve Mariano derhal 11 den kesilmeli. Lemina, Seri, Emre Mor, Jimmy, Ömer kullanılmalı.

İç Saha 4-5-1

Muslera
Şener - Liyu - Marcao - Taşdemir
Mor -Seri - Nzonzi - Lemina - Jimmy/Ömer
Falcao

Deplasman 3-5-2

Muslera
Liyu - Donk - Marcao
Mor -Seri -Nzonzi - Lemina/Fegh - Jimmy/Ömer
Andone - Falcao

Salıdan sonra hazırız diyenlerin sahada yürümeye hakkı yok dedi hoca, herşeyin özeti bu cümle aslında. Böyle diyene güvenip oynatacaksin. Hocanın hatası oyuncusuna güvenmek mi?
Terim'in yerine Guardiola gelse belhanda uçup kaçacak, Babel hızına hız mı katacak. Hiç ama hiç alakası yok. 80e kadar yürüyen , ondan sonra puan kaybedeceklerini anlayıp zahmet edip yuklenen, ki biraz oynayınca pozisyona da giren, laubali vurdumduymaz oyuncular var maalesef.
Bu ruhsuzlar kimlerse ismine cismine bakmadan da șutlayacaksin. Ronaldo Messi'de olsa kimsenin Galatasaray'a zarar vermeye hakkı yok , şu kalitede bir takımın da böyle oynamaya hakkı yok..

Gecen sezonun ortasinda dedi yaz transfer ayını bekleyin diye. Yani suanki kadro full hocamiza yazar. Evet, kagit ustunde saglam bir takim olduk. Lakin FIFA veya OSM oynamiyoruz.

Simdi hoca ocak ayini gosteriyor. Bakalim ne turlu fanteziler planliyor hocamiz

Değdimi linnes gibi takımı için oynayan iş ahlakı yüksek bir adamı lav etmeye

Şimdi kolladığın adamları satarsın tabi sahada mücadele etmiyorlar diye ağlarsın

Bahane çok sende yarın da kulüp doktorunu satarsın,başkanı medyaya satarsın ki yapmadığın şey de değil

Senin yarı yaşında ki adamlar teknik direktörlük dersi veriyor sana ayar yemekten şirazen kaydı

2002 2003 senesin de ne yaşandıysa şuan aynısı yaşanıyor tek fark daha kimseden 6 yemedik ama bu gidişle o da olacak gibi

Şu kadroyu bu hallere düşürdün ya cümle alem senin ne basiretsiz bir hoca olduğunu anlar artık diyorum ama gözleri kör olmuş dilleri lal olmuş eleştirmeye korkuyorlar yanlışı söylemeye korkuyorlar.

Sana tapanların da senden bir farkı yok.

Galatasaray'ın el freni maalesef Feghouli'de dahil bu dörtlüdür. Bıktım yahu geri pas görmekten !
Nagatomo sol bek yedeği olarak kalsın fakat kesinlikle kanada çıkmamalı. Hep aynı hareketler sol çizgiden hızla ilerlerken önündekini geçemediği için durup geriye dönüp arkadakine pas veriyor orta yapamıyor adam eksiltemiyor.

Belhanda bal yapmayan arı, top kaptıran ara pas atamayan yan pasçı çakma 10 numara yersen.

Babel teknik el frenimiz yan pas üstadı.

Mariano dedeye her an inme inecek diye korkuyorum. Artık ortada kesemiyor geriyede dönemiyor. Ya arkasına bir sağ bek koyup bunu sağ açık oynatacaksın ya da oynatma.

Selçuk için birşey yazmıyorum kaldı ki futbol hayatı bitmiş. Onu ilk 11 yazan utansın.

Adam eksiltebilen üç adam Andone, Lemina ve Emre var bunun dışında hiçkimse önündeki adamı geçip pas vermeyi düşünmüyor. Bu böyle olmaz Terimin bu konuyu masaya yatırması lazım.

Geri
Üst Alt