Terim: "Galatasaraylılara izah edeceğim, Ocak'ta neler olacak..."

Selçuk denilen futbolcuya benzer kişinin bu takımda oynaması takıma ihanettir.

2 yılın şampiyonu olan hocaya bi güveniniz olsun.Bi deplasman beraberliği siniriyle yazıyosunuz tamam da takımda güvenilecek bi isim var.Fatih hoca gittikten sonra olanlar ortada..
Bi deplasman beraberliği sınırı mi afedersiniz de herkesi kendiniz gibi saf mi sanıyorsunuz anlamıyorum su takım top oynamıyor top gol atamıyor atağa çıkamıyor orta yapamıyor hiç bir şey yapamıyor bir deplasman beraberliği sınırı ha siz nasıl galatasaraylisiniz şaşıyorum yeminle

Hala mı zaman istiyoruz yaa

Bakın diyorum ki bu adam bir kere ama bir kere yuhalansa

Durumun ciddiyetini kavrayacak

Çünkü bu adam ne yaparsa yapsın taraftarın kendisini sorgulamayacağını düşünüyor

Valla Galatasaray Fenerbahçe maçında Ultraslan tribününde maç izledikten sora bende öyle düşünüyorum.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Dalga geçiyor vallahi billahi arsızın yüzüne tükürsen yağmur yağıyor sanarmış

Ne ocağı kardeşim haziran temmuz bitti ocak mı çıktı şimdi de.Senin hocalığına turşu sıkayım

En kral dansöz senin kadar kıvırmadı be

Hocaya saygım ve sevgim sonsuz ama Ocak ayında alacağımızın yerine de Selçuk oynar mı diye kendisine sormak lazım.

Topcu mu ıstıyor yıne acaba

Yine mi zaman kazanma? Yeter be hocam sıktın artık ha..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçen ocak açıklayacaktın hoca? Allah aşkına her zora geldiğinde şunu açıklıcam bunu açıklıcam diyorsun ama ortaya açıkladığın hiçbir şey yok? Telepati yöntemiyle açıklıyon haberimiz mi yok?

Benim bildiğim hocalık elindeki malzemeyi en iyi değerlendirebilen kişidir. Atıyorum şu takımın başında klopp yada tuchel olsa kendi takımlarında oynattıkları oyunları oynatamazlardı belki ama bundan çok daha iyi bir oyun izlettirirlerdi bizlere orası kesin.

Ya defol git hala masal anlatiyor. Dört transfer donemi gecti, 30 tane de topcu aldırdın. Hala utanmadan ocak diyor. Futbolcular kötüyse niye hep aynı adamlari oynatıyorsun. Değiştir o zaman. Her lafın çelişki.

Adama guvenin arkadaş ya sezon sonuna kadar.Yapamazsa bırakır gider ki bence gitmemesi lazım.

he simdi de ocak transfer dönemi

Terim: "Bugün belki de ben hatalıyım. Burada da kendime önemli bir eksi puan yazıyorum ama dediğim gibi kaybedebilirsiniz, ilk defa da kaybetmeyeceğiz. Böyle bir şeye hiç kimsenin hakkı yok."

bari igneyi kendisine batirmis

Ocakta 2 bek + yeni bir Onyekuru + 10 numara
şart

tabi bir de stoper

Ocağa kadar en az zarar ile ilerlememiz lazım

2 yılın şampiyonu olan hocaya bi güveniniz olsun.Bi deplasman beraberliği siniriyle yazıyosunuz tamam da takımda güvenilecek bi isim var.Fatih hoca gittikten sonra olanlar ortada..

1 deplasman beraberliğinin siniri mi?Geldiğinden beri deplasmanlarda 2 maçtan biri puan kaybı.Sence 1 maçın siniri mi bu?

Belki de hata haşmetlimizdeymiş belki de insanları akıllarıyla dalga geçiyor bir de yönetime laf atıyor kaos çıkarıp sıyrılmak için.

Geri
Üst Alt