Terim: "Galatasaraylılara izah edeceğim, Ocak'ta neler olacak..."

30 yaşına gelmiş, senede 3 milyon euro"dan fazla kazanan adamları Ocak'da görüşeceğiz diye korkutmaya calismak çok saçma.

Ocak oluyo temmuza kadar sabredin temmuz oluyo ocağa kadar sabredin. Kısır döngü oldu bu da.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

boktan futbolla gelen kupa eksik olsun artık. mayıs ayında bir hafta eğlenilip bitecek gidecek. buna ulaşmak için 28 hafta kahır küfür kıyamet izleten futbolu da kazanılacak parası da şampiyonluğu da eksik olsun

Şimdi açıklamasını izledim de hoca yerinde duramıyor bunları söylerken. Şuna eminim ki Terim çözer bu işi rahat olun beyleri .

Bu takım muhtemelen antremanlarda sürekli paslaşıyor hoca antreman sonucunda aferin başarılı iş yaptınız diyor bunlarda büyük ihtimal maçta aynısını yapacağımızı sanıyorlar. Gol atmaya falan niyetimizin olduğunu sanmıyorum 500-700 pas atalım görev tamamlandı. Bir sonraki hedefe geçelim deniliyor.

Bir takımdaki oyuncuların pas almak yerine bana atma mikiye at miki sende musleraya ver demesinin başka anlamı yok. Keza hocaların oyuncuların her puan kaybında yahu deplasman, ama büyük takım iyi puan aldık, psgden fark yemedik başarılı iş mantalitesinde demeç vermesi hep buna örnek.

Bir kale var kardeşim oraya şut çekeceksiniz ve top ağlarla buluşacak sahaya çıkan forvete sen şimdi ronaldosun taam mı kanatlara da sen balesin hadi sahaya yardırın demeyle maç kazanılmıyor ceza sahasına 5 adam sokacaksın bu kadar basit.
Gerçi selçuk girmişti ceza sahasına gelen yumuşak ortayı istop edecem diye 5 metre ilerisine atmıştı. Düşünün selçuk bile rakip ceza sahasında top istop etme şansı buluyor düşünün rakibin durumunu.

aga sen trolllüyon mü ciddi misin yoksa?

Benim trolleme algoritmam biraz gariptir üstad yarı ciddi yarı geyik. Ama hadi diyelim troll yapıyorum yine de söylediklerim yüzde yüz doğru ve gerçek yani. Ve asıl bombayı bırakıyorum hocanın ayarı net bozulmuş tanıyamıyorum kendisini, Hocanın diktatöryası işler kötü giderken ekibimize çok büyük zararlar verebilir. Bu eleştirileri birilerinin çıkıp yapması lazım. Terim'ciliğin zamanı değil şuan.

Şimdi açıklamasını izledim de hoca yerinde duramıyor bunları söylerken. Şuna eminim ki Terim çözer bu işi rahat olun beyleri .
Büyük ihtimal feghouliye falan kuruluyor bir şey yapamadığından kendini yiyordu.
Geçen sene bu filmi gördük işin özü dökülen kim varsa daha bir sahip çıkıldı. Yazın ilk postalanacak 2 herif vardı kusura bakmayın ama defolun denilecekti şimdi sahada ölmelerini beklerken aralarına ekstra zombiler katıldı

emery için de anlamıyor diyorlar. oyun planı buymuş. bizimkine benziyor.

EF9N7MBXYAAZpDS.jpg
Herifler gol atmis. Bizimkine pek benzemiyor.

hoca özeleştiri yapmış deniyor da şu an dinledim hiç alakası yok

ben hata yapmışım derken aslıdna oyuncuları suçluyor konuşmayı dinleyince anlıyorsunuz

suçu tamamen oyunculara yıkmış

Biraz şeffaf olmalı hoca. Açık acik kimi neden oynatmadigini söylemeli. Eğer futbolcu kanadından bir kusur varsa taraftar yapması gerekeni yapar gene. Bu şekilde kapalı kapılar ardında neelr oluyor bilemedigimizden hep kafamızda bir soru işareti. Doğal olarakta suçlanan isim hoca oluyor. Seri yorgundu oynamak istemedi de mesela.
Feghouli bir ayıp yaptı ondan adama karşı tavirliyim de.
Tamam eskisi gibi değilsin kusurlarını açık acik beyan ediyorsun da hala tatmin olmuş değiliz hocam. Güvenim çok ama kafadaki soru işaretleri daha çok. Sürekli ocak, temmuz ayına bekletme bizi. Her haftayı takım daha iyi oyun oynayacak ümidiyle stada ve televizyon karşısina koşan insanlar var. Yazık günah bu insanların umuduna. 7 hafta oldu 2 de cl desek tek memnun kalınan maç psg maçı. Oda gördük ki maç sonu ayakta alkışladı taraftar. Cl inde bu şekilde oynadıktan sonra ligde bu kader düşüs mümkün değil. Oyuncular resmen sabote ediyor oyunu. Bu oyuncularla sezona başlaman da sana eksi puan yazar ama. Sen kurdun çünkü takımı.

Neyse biz safları sıkı tutalım taraftar olarak sallanirsak yıkılırız zira şu dönemde. Düzelir şampiyon da oluruz belki ama senelerdir gram top oynamıyor takım. Bu takım senin ve biz taraftarın oyun mantığına uymuyor.

Ya hayır anlamadığım şey şu, madem beğenmiyorsun bugün oynayan bazı oyuncuları, Ocağı niye bekliyoruz, oynatma.

Bütün hafta boyu burda yazıldı, hatta sezon başından beri yazıyor millet her platformda, Selçuk'la, Belhanda'yla, Babel'le tempo yapamazsın. Top oynayamazsın. Feghouli formsuz, oynatmasan kimse bişey diyemez. Sen hep aynı şeyleri deniyosun, ama farklı sonuç bekliyorsun.

Selçuk en son sana ne zaman maç kazandırdı, Belhanda en son ne zaman iyi top oynadı, hepsinden acısı bu oyuncu grubu en son ne zaman gol attı hiç düşündün mü maçtan önce? Maç sonu atar gider yapıyosun, oynatma madem kötülerse. Bu kadar basit, oynatma! Bizim dediğimiz noktaya neden maç sonu geliyorsun da önceden göremiyorsun?

Hadi maçtan önce göremedin, 70 dakika nasıl sabrettin o oyuna sayın hocam? Selçuk denilen arkadaştan tempo yapmasını, takımı atağa kaldırmasını nasıl bekledin o kadar süre? Haftalardır %100 top kaybı istatistiği ile oynayan Belhanda'nın yine aynı oyunu oynadığını görmedin mi mesela ilk yarı bitince?

Bu takım bu kafayla düzelmez hocam. Sen bi antrenman programına, taktik anlayışına falan bir bak, oralarda yanlış birşeyler olmasın?

Neden Fatih Terim suclu diyor bazi Galatasaraylilar. Diger bazilari ise okadar gozu boyanmis ki gercekleri gormemeye basladilar.

1. Israrla selcuk inani oynatmaya devam ediyorsun.
2. Ilk geldigin gun kendi takimimi kuracam dedin, ve simdide utanmadan kadrodan sikayetcisin.
3. Tudor oncesi takim rezildi, 2,3 yil sonra Tudor sayesinde yeniden iyi bir Galatasaray yaratildi. Onun sayesinde bir suru cop gitti. Ve takima surekliligi olan oyuncular alindi ve takima disiplinli, coskulu, arzulu, istekli ve baskili futbol oynattirdi. Peki o kadrodan kac kisi kaldi?. 4. linnes gibi adam varken neden Donk, Mariano, nagatomo yada baskasini elinde tuttun?
5. Calistirdigin butun donemlerde senin imzan oldugu hangi transfer tuttu bugune kadar?
Ciddi soruyorum, bu adam sneijder, hagiyi bilmem hangisini istemedi!
6. Senin yuzunden klup Borc batakligina giriyor, farkinda degil galiba..
- 8n euroya maiconu aldik, bir kalemle sildin. Bu adam porto ve Sao paoloda kaptanlik yapti. Adami okadar yerden yere vurdun ve piyasasini dusurdun bizde zarar ettik.
- diagneyi aldirdin sonra yolladin. Peki sorun diagnedemiydi yada senin takima birsey oynatiranadigindi?
- serdar azizi bedava verdin, Tolga cigercide rakibine bedava verdin neden?. -- alt yapida okadar iyi oyuncu varken neden gidip adem, Emre mor, taylanli, sener ve Jimmy aldin? Sen kacip gidince kim bu copleri temizleyecek?
7- sneijder drogbali melolu Muslerali kadro kuruldu, tabiki basarili olursun. Sonra tudorlu kadro ndiyaye fernando gomisli kadrodada basarili oldun. Haaa iyi bir bjk yada fb olsa ne yapardin? Hic birsey!
Bu sezonda rakipler rezil, ama sana sunulan ikramlari bir turlu lehine ceviremiyorsun.
8- hep bir bahane uretiyorsun. Yok hakemler, yok takim kamp yapmadi, simdide ocak ayini bekleyin diyorsun! Peki subat ayinda ne diyeceksin? Oyuncularimi suclayacaksin?.
9- Gol yemeden oyuna mudahele etmiyorsun, takimda bir oyuncu siritirken gormuyorsun. Sana Gol lazim, sen gidip oyuna donku koyuyorsun. Sapkadan ya tutarsa tavsan cikarma pesindesin, senin futbol Bilgin, futboldan anladigin budur. Hangi hoca bir macta 4 tane sol bek ile oynar, yada toplamda 6 bek? Bir ara linnes, Mariano, nagatomo, omer ve Emre bir anda sahadaydi...

Walla okadar cok sey varki, gercekten biktim. Biri gelip hazir kadro kurarsa, fb ve bjk kotu olsun. Birde tudor gibi takimi kopek gibi calistiran bir olursa ancak oyle sampiyon edersin.

Istifa et, ocak ayinda biraz daha klubun icine edim kafasindasin. Takima daha cok zarar verme ve git dedelik yap. Giderken bir zahmet belhanda ve selcukuda oz evlat edin

Mancini Galatasaray

28 maç 16 Galibiyet 7 Beraberlik 5 yenilgi

65 puanla 2. olduk. Türkiye kupasını kazandık.

Şampiyonlar ligine direkt katıldık.

R. Madrid ve Juventus lu gruptan çıktık.

Yanılmıyorsam Selçuk'u zorda olsa silmişti defterden sezon başında gördü Selçuk'un ne halde olduğunu. Bambaşka mevzular var bugün yaşananlar normal değildi selcuk bile bıraktı futbolu 3-4 hafta önce. Kendisini ilk 11 de bulunca şok olmuştur.

Tudor Galatasaray

19 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 mağlubiyet

Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir'e karşı toplam 8 maça çıkan Tudor, hiç galibiyet elde edemedi.

Geri
Üst Alt