Terim: "Galatasaraylılara izah edeceğim, Ocak'ta neler olacak..."

Şimdi açıklamasını izledim de hoca yerinde duramıyor bunları söylerken. Şuna eminim ki Terim çözer bu işi rahat olun beyleri .

Biz de onu diyince " yav hala mı transfer " diyorlar.Bence hocanın kafasına simdi dank etti.Bu maç guzel gunlerin habercisidir

Riekerink Galatasaray

41 karşılaşmada 22 galibiyet, 9 beraberlik ve 10 yenilgi

Fatih Terim Galatasaray (Son dönem)

71 maç 41 Galibiyet 14 Beraberlik 16 Yenilgi

Twitter da istifa diye hashtag açılmış.

Oynattığı futbolu beğenmiyorum. Düzeleceğimizi umuyorum.

Falcao ne umdu ne buldu Devre arası kesinlikle sağlam bir temizlik şart takıma.

Madem 11’de hata yaptım diyorsun neden Emre Mor’u 86’da sokuyorsun o dakkada mı takımın bitik olduğunu anladın. Şu hamleyi 60’da yapsana.
Ayrıca yönetime neden durmadan çakıyor anlamıyorum başkan kendisinin ayağını mı öpsün istiyor.

Eger boyle devam ederse Ocakta düsme hattinda oluruz. Futbolcularda Terim'in yanlislarindan bikmis durumda. Bitsede gitsek diyerek oynuyorlar. Ama bunu bir kere yasamak zorundayiz. Terim'in bu islerden anlamadigini herkesin gormesi gerekiyor bir kere.

Tudor dönemi sezonun açılış maçı

Takımda uyuma bakın. Bu oyundan eser yok şu an 😞

Galatasaray 4 - 1 Kayserispor

Futbolda da içi boş mücadele kadar yersiz argüman yok. Mücadele etmiyoruz da etmiyoruz. E 4 gün önce PSG maçında kıçımızı yırttık, herifler girdiklerinin yarısını atsa skor 3/4-0 olurdu. Madem iş mücadeleyle oluyor niye biz PSG'den puan alabileceğimize 1 saniye bile inandırılmadık veya iş kaliteyse neden ligde 10'da 1'imiz değerinde takımlara karşı bile PSG gibi kalitemizle işi bitiremiyoruz? Sistemim yok, rotasyonu yapamam, oyunculara kendimi kabul ettiremedim, bir Luyindama eksiği nedeniyle hafta arası bana basın toplantısına çıkacak yüzü veren 3'lü savunmayı dandik Gençler'e karşı kullanacak kadar bile cesaretim yokun adı Ocak'ta işi halledeceğiz, oyuncuları haşlayacağım olmuş. Hoca arkasında dünya üzerinde anca Ferguson'a filan nasip olacak bir taraftar desteğini de almış her hafta kendi oynatamadığı oyuncuları itin bir tarafına sokup çıkarmadan durmuyor. Garipler zaten hocanın sistemsizliğine güvenmiyordu bir de özgüvenleri dibi gördü. Sonra bu herif neden ceza sahasına girmiyor, neden duran top kullanamıyor, neden oyuna hızlı şekilde başlamıyor vs. 2 yıldır Fatih Terim'le günü kurtarmanın doruklarını yaşıyoruz ama daha kaç günü kurtaracağız bilemiyorum. İşin kötüsü Türkiye'nin ve kulüplerin şu içinde bulunduğu şartlarda geç de olsa kurulabilecek en yüksek profilden oyuncu grubunu piç etmekte hoca şu anda. Bir kere de suçu üstüne alıp PSG maçında bu takımı biraz PSG'yle başa çıkabilir gibi gösteren sisteme ihanet ettiğim için hatalıyım dese dişimi kıracağım. Anca Feghouli'ye, Emre Mor'a, Seri'ye filan aba altından sopa göstermeler. Sonra en yakın rakibinin 1.5 katı ederinde kadro da kursan 70'leri göremezsin tabi. Bu gidişle bu yıl 65 puanla filan şampiyon olmaya çalışacağız heralde.

Belozard yine kendini kurtarir da digerlerine iyi bi dayak lazım 😱

Hoca neyi yanlış yapıyor çözmesi gerek.Kötü oyunumuza sebep şuan 2-3 net oyuncu bulunuyor.Beklerin performansı yerlerde.Nagatomo meczup gibi top oynuyor.Bugün oynanan maçta orta denemesi koca bir 0 (sıfır).

Takımda oyunu yavaşlatan 2 oyuncu var.Feguli ve Babel. İkisi birden 11 de yer alamaz.Ocak ayında derhal kanat transferi gerekiyor. Gerekirse oyunu hızlandırmaya yönelik, Andone Emre Mor kanatlarda denenmeli.Veya olmuyorsa zorlamayacağız. 4-3-1-2 oynacağız.(Kanatsız) Ama beklerimizin performansı yerlerde oldugu için bu taktik anlayış çok zor. Hoca kadro planlamasında Babel hamlesini yanlış yapmış gözüküyor.Umarım ocak ayında bi amerika yapar kendisi.

Ya hayır anlamadığım şey şu, madem beğenmiyorsun bugün oynayan bazı oyuncuları, Ocağı niye bekliyoruz, oynatma.

Bütün hafta boyu burda yazıldı, hatta sezon başından beri yazıyor millet her platformda, Selçuk'la, Belhanda'yla, Babel'le tempo yapamazsın. Top oynayamazsın. Feghouli formsuz, oynatmasan kimse bişey diyemez. Sen hep aynı şeyleri deniyosun, ama farklı sonuç bekliyorsun.

Selçuk en son sana ne zaman maç kazandırdı, Belhanda en son ne zaman iyi top oynadı, hepsinden acısı bu oyuncu grubu en son ne zaman gol attı hiç düşündün mü maçtan önce? Maç sonu atar gider yapıyosun, oynatma madem kötülerse. Bu kadar basit, oynatma! Bizim dediğimiz noktaya neden maç sonu geliyorsun da önceden göremiyorsun?

Hadi maçtan önce göremedin, 70 dakika nasıl sabrettin o oyuna sayın hocam? Selçuk denilen arkadaştan tempo yapmasını, takımı atağa kaldırmasını nasıl bekledin o kadar süre? Haftalardır %100 top kaybı istatistiği ile oynayan Belhanda'nın yine aynı oyunu oynadığını görmedin mi mesela ilk yarı bitince?

Bu takım bu kafayla düzelmez hocam. Sen bi antrenman programına, taktik anlayışına falan bir bak, oralarda yanlış birşeyler olmasın?
İyi oldu aslinda boyle. Hoca yumrugu fena yiyip yere cakildi. Bakalim Milli ara sonrasi 11 nasil olacak

Geri
Üst Alt