Bu forumu yaz ayından beri biliyorum.Transfer döneminde de kaydoldum.Gerek Twitter gerekse İnstagram sayfalarında bu kadar ağır eleştiriye denk gelmedim.Diagne'nin İnstagram hesabına go home yazanların çoğu rakip takım taraftarıydı.Kanıtlı olarak ben ve 1-2 arkadaşımız da paylaşmıştı.Forumda 3-5 kişiden oluşan bi takım var.Bunlar puan kaybettiğimiz zaman aktif olurlar iyi zamanımızda gizli gizli mesaj atmadan takip ederler.Ortalığı karıştıracak bi şey olmadığı zaman da forumdan çıkarlar.3-5 kişilik takımın gazına gelen renktaşlarımız sanki forumdaki çoğu kişinin takımı 1-2 maçla ağır eleştiriyomuş gibi gösteriyo.Fatih hoca bu açıklamayı yaptıktan sonra sosyal medyadan eleştirenler bile kendine dur diyecek.Forum yöneticilerinden ricamdır forumda şüphelenilen kişilerin aynı IP adresiyle kaç hesap girişi yapıldığını, iyi oynadığımız maç sonrası gizli gizli, atılan mesajlar arasında ortalığı karıştıracak bi mesaj aramaya çalışanları da incelenmesini istiyorum.Bir de forumun hitliğini düşürmeden haber konuları haricinde ortalığı karıştırılan konular arasında teknik ekip,yönetici ve futbolcuların konularını sadece üye olanların görüntülenmesini istiyorum.Hem aktif üye sayısı artar hem de ona göre üyeliğine giriş yapanlar ortaya çıkar..