- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
morinyo'nun eliyle yaptigi hareketin capsini koysun birisi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
morinyo'nun eliyle yaptigi hareketin capsini koysun birisi.
Çalhanoğlu'nu bunun için almıyor kadroya heralde.
çalhanoğlunu kadroya almayacağını mı düşünüyorsun ciddi ciddi?
almiyor zaten haberin yokmu?kac mactir cagirmadi, sen git Umit Milli de oyna dedi cocuk ta ben orada oynamam dedi sonra.. Bende olsam aynisini yapardim..
Kıytırık hazirlik maclarında niye alsın kadroya ,cogu as oyuncu cagrılmadı zaten o maclar ôlcü degil ,elemeler baslayinca kadroya girer her türlü
Tapatalk
Demek Mesut ve Ilkay bize yaptigi vatan hainligi, o da Arnavutluk-Kosova'ya yapti.
Terim varken belli olmaz (bknz zamaninda Yildiray i oynatmazdi, Hamit i de medya baskisi sonra cagirmisti)
Oyle birsey yok malesef...
Var.
Annesi ve babasi türk, kendisi türkçe konusabiliyor, türkiyeyi ziyaret etti kaç kez. Ona ragmen Almanyayi seçmek vatan hainlikten baska bir sey degildir.
Var.
Annesi ve babasi türk, kendisi türkçe konusabiliyor, türkiyeyi ziyaret etti kaç kez. Ona ragmen Almanyayi seçmek vatan hainlikten baska bir sey degildir.
Yapma Sükrü. Türkiyeyi secerek kariyerini mi mafedecekti? Akilli ve mantikli secim yapti.
Ben Almanim fln dese tmm ama adam acikca ben Türküm diyor ve maclardan önce Alman milli marsini söylemiyor.
Bizim Türkler Avrupada baska oyunculara sulanmak yerine kendi sistem ve altyapiyi kurup kendi oyuncularini yetistirsinler.
Var.
Tekrar alakasi yok neyse konu kapansin. Bazen mantikli sebeplerle gelseniz seviniriz, o saydigin seyler bir kisinin Turkiye yi secmesi lazim demek olmuyor.. Turkiye ne vermis ona o Turkiye ye hizmet etsin? Adamlar kendini Almanya ya daha yakin hissediyor demekki. Olay bu kadar basit..
Sen hollanda'da dogdun ve büyüdün, kendini hollandali mi zannediyorsun?
sinyor terim; artık en iyi üçüncülerin katılacağı diğer üçünlerin de play off oynayacağı euro 2016 a katılınca takdir mi bekleyeceksin bizden? haa gruptan lider olarak çıkartırsın ki oda gruba göre değişir yada şampiyonada en az çeyrek final oynatırsın öyle başarılı sayarız. bu şartlarda bile euro 2016 a katılamama ihtimalini konuşmuyorum okadar da değiliz herhalde. asıl önemli olan bizi nasıl dünya kupasına götüreceğin.