Terim: "Januzaj'ı A Milli Takım'a istiyoruz"

morinyo'nun eliyle yaptigi hareketin capsini koysun birisi.

morinyo'nun eliyle yaptigi hareketin capsini koysun birisi.

Seni mi kiracagiz gardas.

t%C3%BCrk%C3%BCrdiye-bayra%C4%9F%C4%B1_531180.jpg

Çalhanoğlu'nu bunun için almıyor kadroya heralde.

Onun prensleri bellidir, kriter performans olsa zaten kadroya alınmayanları sorgulamaktan önce alınanların neyin kafası olduğunu çözmek gerekir neyse valla isterse çıksın kendi oynasın, ne şaşırırım ne de tek kelime yorum yazarım. Şöyle 5 +2 sene falan milli takım zerre umrumda değil.

sinyor terim; artık en iyi üçüncülerin katılacağı diğer üçünlerin de play off oynayacağı euro 2016 a katılınca takdir mi bekleyeceksin bizden? haa gruptan lider olarak çıkartırsın ki oda gruba göre değişir yada şampiyonada en az çeyrek final oynatırsın öyle başarılı sayarız. bu şartlarda bile euro 2016 a katılamama ihtimalini konuşmuyorum okadar da değiliz herhalde. asıl önemli olan bizi nasıl dünya kupasına götüreceğin.

:)çalhanoğlunu kadroya almayacağını mı düşünüyorsun ciddi ciddi?

almiyor zaten haberin yokmu? ;) kac mactir cagirmadi, sen git Umit Milli de oyna dedi cocuk ta ben orada oynamam dedi sonra.. Bende olsam aynisini yapardim..

Demek Mesut ve Ilkay bize yaptigi vatan hainligi, o da Arnavutluk-Kosova'ya yapti.

almiyor zaten haberin yokmu? ;) kac mactir cagirmadi, sen git Umit Milli de oyna dedi cocuk ta ben orada oynamam dedi sonra.. Bende olsam aynisini yapardim..

Kıytırık hazirlik maclarında niye alsın kadroya ,cogu as oyuncu cagrılmadı zaten o maclar ôlcü degil ,elemeler baslayinca kadroya girer her türlü

Tapatalk

Kıytırık hazirlik maclarında niye alsın kadroya ,cogu as oyuncu cagrılmadı zaten o maclar ôlcü degil ,elemeler baslayinca kadroya girer her türlü

Tapatalk

Terim varken belli olmaz (bknz zamaninda Yildiray i oynatmazdi, Hamit i de medya baskisi sonra cagirmisti)

Insallah cagirir ve oynatir..

Terim varken belli olmaz (bknz zamaninda Yildiray i oynatmazdi, Hamit i de medya baskisi sonra cagirmisti)

Yıldıray ile gökdenizin kadroya alınmadıgı euro 2008 de yari final yaptık ,almanya basını elestirmisti o zaman yıldıray nasıl kadroda olmaz diye

Tapatalk

Var.

Annesi ve babasi türk, kendisi türkçe konusabiliyor, türkiyeyi ziyaret etti kaç kez. Ona ragmen Almanyayi seçmek vatan hainlikten baska bir sey degildir.

Yapma Sükrü. Türkiyeyi secerek kariyerini mi mafedecekti? Akilli ve mantikli secim yapti.

Ben Almanim fln dese tmm ama adam acikca ben Türküm diyor ve maclardan önce Alman milli marsini söylemiyor.

Bizim Türkler Avrupada baska oyunculara sulanmak yerine kendi sistem ve altyapiyi kurup kendi oyuncularini yetistirsinler.

Yapma Sükrü. Türkiyeyi secerek kariyerini mi mafedecekti? Akilli ve mantikli secim yapti.

Ben Almanim fln dese tmm ama adam acikca ben Türküm diyor ve maclardan önce Alman milli marsini söylemiyor.

Bizim Türkler Avrupada baska oyunculara sulanmak yerine kendi sistem ve altyapiyi kurup kendi oyuncularini yetistirsinler.

Yok biliyorm - kariyer için Almanya'yi tercih etti de bu türk oldugunu degistirmiyor.

Bu elbette Mesut'in kendi karari ve futbolda basardigi seyler için gurur duyuyorum.

Var.

Annesi ve babasi türk, kendisi türkçe konusabiliyor, türkiyeyi ziyaret etti kaç kez. Ona ragmen Almanyayi seçmek vatan hainlikten baska bir sey degildir.

Tekrar alakasi yok neyse konu kapansin. Bazen mantikli sebeplerle gelseniz seviniriz, o saydigin seyler bir kisinin Turkiye yi secmesi lazim demek olmuyor.. Turkiye ne vermis ona o Turkiye ye hizmet etsin? Adamlar kendini Almanya ya daha yakin hissediyor demekki. Olay bu kadar basit..

Tekrar alakasi yok neyse konu kapansin. Bazen mantikli sebeplerle gelseniz seviniriz, o saydigin seyler bir kisinin Turkiye yi secmesi lazim demek olmuyor.. Turkiye ne vermis ona o Turkiye ye hizmet etsin? Adamlar kendini Almanya ya daha yakin hissediyor demekki. Olay bu kadar basit..

Sen hollanda'da dogdun ve büyüdün, kendini hollandali mi zannediyorsun?

Sen hollanda'da dogdun ve büyüdün, kendini hollandali mi zannediyorsun?

Anlamadin ne demek istedigimi, Mesut ve Ilkay demekki kendilerini o dogdugu buyudugu ulkelere daha yakin hissediyor, yani o ortamda olmaktan daha memnunlar, benimle ne alakasi var? Herkesin dusundukleri hisleri degisik, bana kalirsa ben Turkiye ye secerdim, futbol icin degil, kendimi Hollanda li dan daha cok Turk hissettigim icin, ama bu onlara da gecerli olmayabilir.

Mantikli secim yapmis, Turkiye'yi secerse omrunde belki bir Avrupa kupasi yada Dunya kupasi gorecek, boylece her 2 seneye bir bu turnuvalarda boy gosterecek. Gariban Arda'miz 1 Avrupa kupasi gordu dunya kupasi gorme ihtimali dusuk, sahsen bundan sonra da goremeyecek.

tr milli takimi adnana istemis olursa ilerde, bu adnan icin iyi bi zeka sinavi olacaktir.

sinyor terim; artık en iyi üçüncülerin katılacağı diğer üçünlerin de play off oynayacağı euro 2016 a katılınca takdir mi bekleyeceksin bizden? haa gruptan lider olarak çıkartırsın ki oda gruba göre değişir yada şampiyonada en az çeyrek final oynatırsın öyle başarılı sayarız. bu şartlarda bile euro 2016 a katılamama ihtimalini konuşmuyorum okadar da değiliz herhalde. asıl önemli olan bizi nasıl dünya kupasına götüreceğin.

Az bekleseydin.. bari gruptan çıksaydı ondan sonra başarısına çamur ataydın..

Daha gerçekleşmemiş başarıyı çekememek.. neyin kafasıysa artık helal olsun : )

Geri
Üst Alt