Terim Kalsa Burak Elmas İbra Edilir miydi?

transkripte baktığımız vakit hain yahut düşman olarak nitelendirme yapmadığını tekrar belirtebiliriz

ayrıyetten bu mantıkla m cengiz futbolculara haysiyetsiz ve şerefsiz demiş olur

---

Sarı-kırmızılılarda Fatih Terim, Malatyaspor maçının ardından beIN SPORTS'a konuştu. Terim'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Oyuncularımla vedalaşırken teşekkür ettim"
"42 hafta kolay değil. Sadece Koronavirüs ve rakiplerle uğraşmıyorsunuz. Birçok unsurla uğraşıyorsunuz. Oyunun içinde herkes var. Oyuncularımla vedalaşırken teşekkür ettim. Biz hiç bırakmadık. Florya hiç bırakmadı. Çok da yaklaştık aslında. Basit bir hesapla Denizli'de ve burada yemesek olacaktı. Kısmet değilmiş. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma, teknik ekibime teşekkür ediyorum. Bizi samimi olarak destekleyen taraftarlara teşekkür ederim. Camiada bizi destekleyen çoğunluğa teşekkür ederim."

"İçeriyle de ayrı uğraştık, bize çok ciddi yaralar verdiler"
"O kadar çok şeyle uğraştık ki... Hakemlerle, federasyonla ayrı uğraş, bir de içeriyle ayrı uğraş... Bizim bu yarışı çok önce bitirmemiz gerekirdi. Kadrolar ne olursa olsun bizim bu işi daha önce bitirmemiz gerekirdi. Bize çok ama çok ciddi yaralar verdiler. Buna rağmen, herkese rağmen, her şeye rağmen... Olabilirdik. Her şampiyonluğun 'buna rağmen'leri vardır. Bu şampiyonluğun daha çok olacaktı. Galatasaray'la ve Galatasaraylılıkla gurur duyuyorum. Ben yalnızım dediğimde çok şey ifade ettim de pek anlamadılar. Maalesef öyle."

"İçeridekiler daha tehlikeli"
"Dramatik bir kayıp oldu. Yenilen iki golle, atılmayan penaltıyla gibi... Rakibimizi tebrik ederiz. Rakiplerimizin hepsini tebrik ederiz. Herkesin zamanını güzel geçirmesini sağladık. Koronavirü tehlikesinin içindeydik sürekli. Deplasmanlar, seyahatler... Cezalar tabii fazlaydı bize gelince... Güçlü olmazsanız size herkes dokunur. Galatasaray'ın güçlü olmaya ihtiyacı var. Dışarıdaki rakipler, aleyhimize çalışanlar... İçerdekiler daha tehlikeli. Galatasaray bunları aşmalı. Konuşacağımız çok şey olacak. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Galatasaray ile gurur duyuyorum."

"Oyunculara, hocalara söylenen şey olacak iş midir?"
"Sezonun en sıkıntılı, en alevli zamanında oyunculara hocalara söylenen şey olacak iş midir? Sonradan bunu çok güzel pazarlayıp sanki hırslandırmak içinmiş gibi falan... Bunları geçelim. Biz bunları içimize attık. Hem terbiyemizle hem duruşumuzla. Siz haziranda seçim yapacaksınız. Transfer ne zaman? Siz her şeye rağmen Şampiyonlar Ligi'nde eleme oynayacaksınız. Galatasaray'ın çok önemli bir yapılandırmaya ihtiyacı var. Bu kadar borcun altında 5 tane başkan adayı müthiş. Umarım herkes hazırlıklıdır. Herkes Galatasaray'ın problemlerine hazırlıklıdır. Enkazı temizlemeden herhangi bir yere gidemeyiz. Banka yetiş imdadımıza şekliyle Galatasaray hiçbir yere gitmez. Belki bir beyaz gömlek giyip sorunlar nedir, çareler nedir konuşabiliriz."
Mustafa Cengiz’in açıklamalarından öne çıkanlar:

“Geçmiş hizmetleri için teşekkür ediyorum ancak ben olduğum sürece asla sözleşme uzatmam. Sevgili Fatih Terim hocayla devam etmeyi düşünmüyorum. Bir şartım var. Çıkar, özür diler ve yanlış anladığını söyler. O zaman oturup konuşuruz.

'İçerideki ve dışarıdaki düşmanlar' dedi. Sonra doğrudan beni hedef alarak bir şeyler dedi. Beni ihsas etti. Aptal olmanız lazım anlamamak için. Ey Fatih Terim, sen Genel Kurul'a hakaret ediyorsun. Sen bizi sadece Genel Kurul'a havale edersin. Senin başka yetkin yok! Bıraktı başkanlığı, onursal başkan gibi konuşuyor. Gelecek olan yönetimlere diyor ki 'Siz de dikkat edin, kendinize gelin. Cebinizde para varsa' gibi bir şey dedi. İmkanlarınız varsa gelin dedi. Şimdi, sadece bana ayar çekmiyor onursal başkanımız.

Ben ve yönetim, biz düşmanız ya. Siz nasıl teknik direktörlük yapacaksınız? Bana söyleyin. O anda Fatih Terim istifa etmeliydi. Ona, o yakışırdı.

Mustafa Cengiz’in açıklamalarından öne çıkanlar:

“Geçmiş hizmetleri için teşekkür ediyorum ancak ben olduğum sürece asla sözleşme uzatmam. Sevgili Fatih Terim hocayla devam etmeyi düşünmüyorum. Bir şartım var. Çıkar, özür diler ve yanlış anladığını söyler. O zaman oturup konuşuruz.

'İçerideki ve dışarıdaki düşmanlar' dedi. Sonra doğrudan beni hedef alarak bir şeyler dedi. Beni ihsas etti. Aptal olmanız lazım anlamamak için. Ey Fatih Terim, sen Genel Kurul'a hakaret ediyorsun. Sen bizi sadece Genel Kurul'a havale edersin. Senin başka yetkin yok! Bıraktı başkanlığı, onursal başkan gibi konuşuyor. Gelecek olan yönetimlere diyor ki 'Siz de dikkat edin, kendinize gelin. Cebinizde para varsa' gibi bir şey dedi. İmkanlarınız varsa gelin dedi. Şimdi, sadece bana ayar çekmiyor onursal başkanımız.

Güçlü olmazsanız size herkes dokunur. Galatasaray'ın güçlü olmaya ihtiyacı var. Dışarıdaki rakipler, aleyhimize çalışanlar... İçerdekiler daha tehlikeli...
"Sezonun en sıkıntılı, en alevli zamanında oyunculara hocalara söylenen şey olacak iş midir? Sonradan bunu çok güzel pazarlayıp sanki hırslandırmak içinmiş gibi falan... Bunları geçelim. Biz bunları içimize attık. Hem terbiyemizle hem duruşumuzla.

içerde yaptıkları açıklamalarla takıma zarar verenler var diyor bunların yaptıkları da dışarda düşmanlık besleyip aleyhimizde faaliyet gösterenlerden daha fazla zarar verdi diyor. bence burda kimseye düşman, hain denmemiş. m cengiz durduk yere takımın arkasından sallayıp haysiyet, şeref, donkun sex partileri, hocanın seyahatleri bi sürü şey anlatmıştı (dolaylı olarak, direkt değil) sezonun en kritik yerinde. hoca da bunun takıma zarar verdiğini söylüyor. ama düşmanca hisle yapıldığını söylediği 1 ibare mevcut değil konuşmasında.

Kötü yönetime rağmen eğer araları iyi olsa edilirdi. İyi geçinirsen bir kalkandır Terim yönetimler için. Ancak Terim gönderilmese ve birbirlerine düşmüş olsalar, Burak karşıtları bu fırsatı değerlendirir, yine sonuç değişmez ibra edilmezlerdi.
Öyle ya da böyle, Terim'in isminin ağırlığı kurulda hakkını veriyor her daim.

3.ile 3 puan fark vardi. Gedsonu alip bi ivme yakalayabilirdi takim. Ayrica taraftar isitana takmayacagi icin twitleri de ortaya cikmazdi. Belmasi sahsi gorusum gedson isitan ve terim yedi.

ucu ucuna kazanılan bir seçim sonrası yaşanan bu rezillikte takımın başında kim olsa benzer sonuç çıkardı diye düşünüyorum.

Demokrasi şöleni

DEB754C7-0E63-41A8-B169-E7909ECEFC54.webp

Edilmezdi.

Taraftar Hocayı çok sevse de Lise kültüründen gelenlerin hocaya bayıldığını düşünmüyorum.

Hoca kalsa ve Barcayı elesek işler değişir miydi? Belki ama bence yine değişmezdi.

ibra etmeyenlerden hepsinin derdinin hoca olmadığını ben de düşünüyorum ama yüzde 20si hoca yüzünden ibrasızlık oyu verdiyse hoca kaldığında bu oylar yer değiştirmiş olurdu ve ibra çıkardı sonuçta

seçimi de öyleydi terimcilerin oyu olmasa olamazdı büyük ihtimalle

Cevap evetse rezalet, hayır ise daha da rezalet. Meseleyi asla yalnizca FT'ye indirgememek gerekir zaten.

m. cengiz yönetimi ibra edilmediğinde terim yok muydu? f. terim'le alakası olduğunu sanmıyorum.

Fatih terimin gs camiasından büyük oldugunu artık kabullenelim
Galatasaray camiası öyle farklı bir camiadır ki, başarısızlığa hiç bir dönem müsamaha göstermemiştir. Önümüzdeki 10 yıl şampiyonluk garanti deseniz, 11.sene neden olmuyoruz diye isyan çıkartır. FT bu yapıyı sadece değiştirmiş gibi gözüktü o kadar.
Özetle önumuzdeki dönem üstüste alinacak 2 kupa bile kendisini kimsenin hatirlamaması için yetecektir bence.

Galatasaray camiası öyle farklı bir camiadır ki, başarısızlığa hiç bir dönem müsamaha göstermemiştir. Önümüzdeki 10 yıl şampiyonluk garanti deseniz, 11.sene neden olmuyoruz diye isyan çıkartır. FT bu yapıyı sadece değiştirmiş gibi gözüktü o kadar.
Özetle önumuzdeki dönem üstüste alinacak 2 kupa bile kendisini kimsenin hatirlamaması için yetecektir bence.
katılmıyorum ft daha büyüktür

Geri
Üst Alt