TERİM | Netflix

Ulan çok büyük olay şu aslında da bakma işte. Ahh be hoca azıcık lan azıcık şu egonu yıksan efsanenin ta kendisisin

Cuma mactan sonra 1 oturusta 4 bölumude izlerim efsanimizin

Allah'ına gurban Hocam.

Türk tarihinin en büyük futbol adamına saygılar. Umarım rekorlarını bir Galatasaraylı ve Galatasaray'da kırar.

Bitirdim muhteşem bir belgesel olmuş. Yer yer gözlerimi dolduran anlar oldu özellike Talat Terim ve Yaman kısmı.

Final baya merak uyandıracak şekilde bitti merakla bekliyoruz.

-Belgeseli bitirmeyen bu spoileri açmasın-
Hoca finalde öyle bir konuştu ki Cumhurbaşkanı adayı olacak sandım keşke olsa rekor oy alır ;D

Belgeselin sonunda net olarak Başkanlık mesajını vermiş hocam. Beni belgeselde en çok mutlu eden şey sonuydu . Futbolla olan ilişkisini tamamen kestiğini düşünüyordum . Daha hikayelerimiz bitmedi cümlesi aşırı mutlu etti beni .
Artık Galatasaray'da hocayı teknik direktör olarak görmeyi açıkçası istemem . İyi niyetli olduğunu , Galatasaray'ın başarısı için çalıştığına eminim ama gerek sosyal medyanın artık takım üzerinde rahat baskı kurması , gerekse hakem/federasyon/rakipler üçgeninde hocanın saha içine olmaktan çok saha dışına odaklanması artık teknik direktörlük yapmaması için yeterli sebepler. Ama elimizde böyle bir değerimiz varken onu uzak tutmak bence çok yanlış olur.

Elbet bir gün hocam . Saha içerisinde başaramadıklarını inşallah bir gün başkan olarak veya başka görevlerde başarırsın.

Son düzenleme:
Bitirdim muhteşem bir belgesel olmuş. Yer yer gözlerimi dolduran anlar oldu özellike Talat Terim ve Yaman kısmı.

Final baya merak uyandıracak şekilde bitti merakla bekliyoruz.

-Belgeseli bitirmeyen bu spoileri açmasın-
Hoca finalde öyle bir konuştu ki Cumhurbaşkanı adayı olacak sandım keşke olsa rekor oy alır ;D
Malûm ortamlara düştü mü hea? Hocamın heybetini izleyeyim.

4 bölümde anlatılması zor şeyler var. Koca bir ömür. Yine de tarihe iz bırakmak adına güzel bir belgesel. Yer yer nostaljik, yer yer duygusal. Resmen gözümün önünden geçti yıllar. Konuk sayısı daha fazla olabilirdi. Biraz fazla tek boyutlu kalıyor bazı mevzular. Yine de genel olarak beğendim.

Geri
Üst Alt