Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.796
- 66.862
- 5.003
tff başkanlığı yakışır bence hocaya. yabancı sınırını da kaldırır ülke futbolu şaha kalkarAn itibariyle bitirdim.Açık ve net!Hoca ya Tff ya da Galatasaray başkanlığı düşünüyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tff başkanlığı yakışır bence hocaya. yabancı sınırını da kaldırır ülke futbolu şaha kalkarAn itibariyle bitirdim.Açık ve net!Hoca ya Tff ya da Galatasaray başkanlığı düşünüyor.
An itibariyle bitirdim.Açık ve net!Hoca ya Tff ya da Galatasaray başkanlığı düşünüyor.
TFF başkanlıgı hocaya yakısır
erden timur baskan olacakHocaya 2 beden ufak gelir Tff başkanlığı,hocaya Gs başkanlığı yakışır bence.
erden timur baskan olacak
galatasaray başkanlığında biraz paralı olmak gerekiyor ve liseliler yön veriyor oraya genelde. tff başkanının para harcamasına gerek yok, o açıdan tff başkanlığı daha kolay gibiHocaya 2 beden ufak gelir Tff başkanlığı,hocaya Gs başkanlığı yakışır bence.
milli takımda futbol direktörlüğü görevi cuk oturmuştu hocaya bence ama başka hesaplar hocayı koltuğundan etti. seçimde olaylar değişirse direk milli takıma getirirler bencebence 2si de olamaz ama mt hocalığı olabilir eğer alman sıtajyer şutlanırsa
Tek like'ın benden gelmiş, değerini bil.
galatasaray başkanlığında biraz paralı olmak gerekiyor ve liseliler yön veriyor oraya genelde. tff başkanının para harcamasına gerek yok, o açıdan tff başkanlığı daha kolay gibi