TERİM | Netflix

Çocukluğumuzdan günümüze baba figürü.
Çok sevindirdi bizi hayallerimizin ötesinde başarılar kazandık aşırı sevdik. Her teknik direktör geldiğinde hoca ne zaman takımın başına geçecek diye bekledik gelen teknik direktöre acımadan. Ancak ve ancak tercihleriyle hatalarıyla son dönemi gerçekten berbattı. Bildiği yoldan şaşıp kendinin bile alışık olmadığı bir ekolü pas futbolunu 70 inden sonra denemeye kalkması sonu oldu gerçekten. Tamam yine başarılı olabilirdi ama pas futbolunu taylan la berkanla omer bayramla etebo yla cart curtla denemek harbiden intihardı bunu idrak edememesi onca yıllık Galatasaray kariyerinde tek eksiydi benim gözümde. Yine de candır ama artık miyadi doldu hocanın çok seviyoruz kendisini yaşattığı her şey için minnettariz çocuklarımıza torunlarımıza her zaman bahsedeceğim bir adam FATİH TERİM.

Hakan Sukur ve Fatih Terim arasinda bi jip kavgasi vardi o donem. Gokhan Şükürün tetikledigi. Hakanin dönüşünde hocanin kendisini tekrar almak istememekte direttiği Hakanin gunlerce floryada tedavi ayağına kaldiktan sonra kapagi attigi donem. Sonunda her turlu Hakan kazandi gerci finali
O sezon finaliydi o zaman asıl finali ft kazandı 2008de almadı hakanı şampiyona kadrosuna

vay be lisedeydık uefa kupasını kazandıgımız gün çıplak ayakla sokakta koşanları unutamıyorum maç sonunda

bir daha böyle hoca gelmez ki böyle bir karakter her takıma nasip olmaz misal fenerde olsaydı kadıköyün adını çoktan terim kadıköy filan yaparlardı hindular gibi taparlardı

ki fenerliler bu denli ezik hale gelmesi ve obsesif manyaklara dönüşmesinin 1 numaralı sebebi fatih hocadır

Hocayi sevip sevmemek ayri bir konu (ki bir Galatasaraylinin Fatih hocayi sevmemesini anlayamiyorum), ama kesinlikle saygi duyulmali.

Yaşayan bir teknik direktör düşünün. En buyuk medya platform sirketlerinden olan Netflix geliyor Turkiyeye ve onun belgeselini çekiyor. Butun dunyada yayinlanmasini sagliyor. Turkiyenin heryerini hocanin resmiyle donatiyor. Ezeli rakibin semti olan Kadikoyde bile billboardlar hocanin resmiyle donatilmis.

Yav bu hoca belliki birseyleri başarmış ağa.. Saygıyı hak ediyor..

Ve iyiki biz bu kuşağın cocuklariyiz ki hocayi canlı bir sekilde gorebildik ve basarilarina şahit olduk.

Hocam, sizi seviyorum

O sezon finaliydi o zaman asıl finali ft kazandı 2008de almadı hakanı şampiyona kadrosuna
Hakkiydi 2008 bencede
hakani son maclarinda canli izlemek icin gittim maclara ozellikle. acayip guclu duruyordu vucudu cok iyi durumda gözüküyordu. Ama emeklilige bizimkiler zorladi. orada da bi heykel kavgasi vardi. Yonetim heykelini yapalim birak diyordu o da öldüm mü ben ne heykeli diyordu. Milli takimada o ara secilmedo iste
Bulent Korkmaz da da benzer seyler yasandi kulupte birden ortadan kayboldu kimse ulaşamıyor vs dediler sonra fatih terimle son bi milli maca cikti emekli oldu

''Valla biz Türkiye'deki bütün kupaları aldık, bakacağız Avrupa'dakini alabilir miyiz diye''

Aldık hocam.

''O bir motivasyon konuşmasıdır, o onların hak ettiği konuşmadır, 15 saniyelik bir jeneriktir, senaryo 4 senede yazılmıştır zaten''

Taktik yok bam bam diyen içerdeki-dışardaki cahillere de verilen klas bir cevap.

rui costa ısınırken topla şut çekiyor ve şut esnasında kalçası çıkıyor.

Fatih hocamda oyna diyor senin oynaman lazım.

Tamam bu güzel bir anı hocamı tanırım demiştir de ama Bülent Korkmaz’ın kolu kırık hocam eminim ona da oyna demiştir.

Keşke o anı da anlatsa, kaptanı da konuştursalarmış.

Edit: bu arada fiorentina ile final maçına çıkmamış, başkana hiç bir hocanın koyamayacağı postayı da koymuş helal olsun. Çapsız domenec Torrent gibi olmayan şampiyonluğun primini de istememiş. !!!!!

Hakkiydi 2008 bencede
hakani son maclarinda canli izlemek icin gittim maclara ozellikle. acayip guclu duruyordu vucudu cok iyi durumda gözüküyordu. Ama emeklilige bizimkiler zorladi. orada da bi heykel kavgasi vardi. Yonetim heykelini yapalim birak diyordu o da öldüm mü ben ne heykeli diyordu. Milli takimada o ara secilmedo iste
Bulent Korkmaz da da benzer seyler yasandi kulupte birden ortadan kayboldu kimse ulaşamıyor vs dediler sonra fatih terimle son bi milli maca cikti emekli oldu
Hakanı hem ego olarak hem saha dışı gücü olarak idare etmek çok zordu o riski almaması doğruydu yoksa takım birlikteliğini kaybedebilirdi 2008de

Bide ftyi zeki bilirdim milan döneminde takımda sevilmediği lafları ayyuka çıkmışken davalayı muhbir gibi transfer edip takıma sokmak sonunu hazırlamış nasıl yaptı acaba bu kadar aleni bir hatayı çok şaşırdım

Hakanı hem ego olarak hem saha dışı gücü olarak idare etmek çok zordu o riski almaması doğruydu yoksa takım birlikteliğini kaybedebilirdi 2008de

Bide ftyi zeki bilirdim milan döneminde takımda sevilmediği lafları ayyuka çıkmışken davalayı muhbir gibi transfer edip takıma sokmak sonunu hazırlamış nasıl yaptı acaba bu kadar aleni bir hatayı çok şaşırdı
Davalanın İtalyanca’sı var mı ki nasıl dinleyecek Maldini’yi falan ??

İtalyanca dünyanın en basit dili bak emre b de konuşuyo

Ki davala gurbetçi ing ve almanca biliyo yatkındır çoğu kelimeye
Bu kadar basit bir dil olduğunu bilmiyordum

Vay geri zekalı suarez vayyyy

Geri
Üst Alt