TERİM | Netflix

Bu kadar basit bir dil olduğunu bilmiyordum

Vay geri zekalı suarez vayyyy
Uruguaylılarda doğuştan geliyo bu dil öğrenememe

Muslerada 30 senedir türkçe öğrenemedi

hocamın torunu yaman mutlu olacaksa gsye gelmesınde bi mahsur bulmuyorum dıyecegım ama okanın oglu üzülür diye en iyisi uzak durması demekteyım belgesel güzeldi

kendısıne tesekkur ederız
Yetersiz bir belgeseldi hatta belgeselden ziyade otobiyografi tadında bir şeydi. Ben Fiorentina"ya gidiş süreci, Aysal zamanı ayrılış ve milli takıma imza süreci, milli takımdaki malum olayları, Milan da ki olayları daha ayrıntılı bir şekilde olmasını isterdim. Aysal falan da olmalıydı belgeselde tek taraflı olmaması için, Hasan Şaş, Bülent Korkmaz gibi isimlerin olmaması da eksi. Güzel bir nostalji oldu ama yetersiz bir iş olmuş gibi

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yetersiz ama içinde Fatih Hocam olduğu için tek nefeste izledim ah hocam ah canım hocam

12-13 cl sezonundan fazla bahsedilmedi sadece real macini koymuslar

Baya guzel maceraydi ilk 3 macta 1 puan vardi ordan donduk, ondan sonra schalke eslesmesi falan

İlk bölümü izledim çok iyiydi ama h.şükür-arifin kesilmesi bi tık bozmuş kalitesini.İlla bunları röportaja çıkar demiyorum ama gollerini vs kesmeye gerek yoktu bence fetöcü metöcü bunlar bizim eski oyuncularımız sonuçta.10 sene öncesine kadar ülkenin yarısının fetöyle ilişkisi vardı.Ülkede bu 2 futbolcu dışında fetöcü yokmuş gibi davranmak doğru değil.

Belgeselde Hakan Şükür ismi ya da görüntüleri var mı? Ben daha izlemedim.

Birkaç soru işareti bıraktı bende ama tadı iyiydi gene de.

1.2000'de neden ayrıldı tam anlamadım?
2.Fio Başkanıyla sadece başkan soyunma odasına girmek istedi diye mi sıkıntı yaşamış?
3.Milan'dan ayrılmasının sebebi sadece İtalyan ırkçılığı mı yani? Başarısız sonuçlar? 2 futbolcunun biri F.İ. diğeri kim?
4.Ünal Aysal'ın telefonlarına neden bakmadı? Eleman muhabbetinden önce mi sonra mı bu mevzu?
5.Sırtından vuran Galatasaraylılar kim? Burak Elmas'la ilgili sorun neydi hiç değinmediler.

Hocamın haklı olduğu konular muhakkak ki var ama yönetimle ilgili bu kadar sıkıntı yaşamasının altında zor bir insan olması da yatıyor belli ki. Başkan olduğunda kendisi o rahatsız olduğu şeyleri yapmaz ama o konuda güveniyorum Ulu Reis'e.

10 sayfa yazı yazabilirim. Çok alıntı alabilir ve çok beğeniler toplayabilir. Ama Galatasaray'dan kim geçti biliyor musunuz? Olaylı Leeds maçının ardından, Deplasmanda Leeds maçına çıkmadan önce Leeds e gidip O tribünlerde oturan bir Türk geçti...

Geri
Üst Alt