TERİM | Netflix

belgesel bence çok kaliteli değil

ama böylesi bir platformda olacak bir kişi varsa o da terim hocaydı ve haketti

hatta hoca keşke daha fazla futbolundan bahsetseydi diye düşündüğüm anlar oldu

hoca biraz fazla kendisini istemeyenler filan takılmış

orhan uluca bu arada özellikle rakip takım taraftarlarından belgesel sebebiyle netflixe filan olan tepkiye çok iyi cevap vermiş

10 sayfa yazı yazabilirim. Çok alıntı alabilir ve çok beğeniler toplayabilir. Ama Galatasaray'dan kim geçti biliyor musunuz? Olaylı Leeds maçının ardından, Deplasmanda Leeds maçına çıkmadan önce Leeds e gidip O tribünlerde oturan bir Türk geçti...
Muthis bir detay o stada 2 kişi gidip maç izlemek.Belgeseli 2 ye bölmek gerekse italya öncesi ve sonrası diye bölerdim. 2si arasında müthiş fark var Terim karakteri ile ilgili. Hoş şu adamın yaptıklarının çeyreğini yaşayıp güç zehirlenmesi yaşayacak milyon tane adam var.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Bu akşam başlayacağım nasipse.

Terim öncesi ve sonrası 15 sezonda 6 kere Ş.L. finali oynamış 3 kere kazanmış bir Milan'dan bahsediyoruz. Juventus da 3-4 kere final oynamıştı, o dönemde İtalya ligi dünyanın bir numarasıydı. Şu an City ya da Liverpool'un başına geçmek gibi bir olay. Bir de Türk antrenör olarak bunu yapmak 5x daha zor bir olay.

Şöyle düşünün Terim'den sonra en iyi Türk antrenör olarak bahsedeceğimiz isimler ancak İran, Kore, Arabistan'da falan takım çalıştırabildi. Türk futbolunun çok önünde bir herif.

En efsane olay da Leeds maçını tek başına tribünde izlemesi diyebiliriz, müthiş bir hareket.

Bazı bölümleri gözler yaşlı izledik.. Altyapı futbolcularına yaptığı motivasyon konuşması çok iyiydi. Gegenpress’in mucidi hocam biraz daha şov yapabilirmiş bu konuda, pek o konulara girmemiş. I love you hocam!!

Her bölüme baktim begendim 7/10 puan verdim, cünkü dördüncü bölüm pek iyi olmamis bir besinci bölüm sartdi ,cok aceleye gelmis, aysal dönemini kisa kesmisler hele elmas dönemine hic girmemisler, orda terimin acaba elmasa bir cift lafi olurmu dedim yoktu malesef. Sonunda terim kesin bu hikaye burda bitmedi daha isim var diyip baskanlik hayali oldugunu ima ediyor , cünkü bundan sonra hocalik yapacagini pek sanmiyorum.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Öyle düsündügüm kadar olmamis yinde iyi di puan vercek Isem 6.5 / 10

Ikinci bölümde UEFA macerasında Hakan'ın gollerini göstermemek için garip garip cut'lar ve seslendirmeler yapmaları cidden kötü olmuş.
tugayın gol sevincinden önce dikkatli bakarsan pozisyonun içinde hakan şükür vardı. ben forma numarasından şıpp diye tanıdım

Kusura bakmayın biraz spoiler oldu, özür dilerim.

Yapımcılık anlamında sadece iyiyi yüceltmek kaliteyi düşürüyor bence. Terim'in büyük bir isim olduğu bilinen bir şey zaten. Ancak olumsuz yanlarını anlatacak kişiler de belgesele eklenip, anlatılanlara karşılık yorum seyirciye bırakılsaydı, sansasyonel bir iş olabilirdi. Şimdiki onore edici TRT belgeseli kıvamında kalmış.

dün gece 3 4 gibi kapadım zorda olsa. 1.5 bölüm falan kaldı. çok keyifli bir iş olmus.

Geri
Üst Alt