TERİM | Netflix

Yapımcılık anlamında sadece iyiyi yüceltmek kaliteyi düşürüyor bence. Terim'in büyük bir isim olduğu bilinen bir şey zaten. Ancak olumsuz yanlarını anlatacak kişiler de belgesele eklenip, anlatılanlara karşılık yorum seyirciye bırakılsaydı, sansasyonel bir iş olabilirdi. Şimdiki onore edici TRT belgeseli kıvamında kalmış.
Hocam belgesel demek yanlış olur bence. Otobiyografik dizi denilebilir. Objektif değil çünkü malum.

Suyun karşı tarafından misilleme geliyormuş. Neflix Ali Koç'un sponsorluğunda Rambo Okan belgeselini çekmeye hazırlanıyor. İnanılmaz kaliteli ve elit bir şey çıkacaktır ortaya...

Simdi bakma imkanim oldu. Cogumuzun bildigi seyler belki ama beni gercekden etkiledi. Hocama bize yasatdiklarindan dolayi tesekkür ederim ve son sözde dile getirdigi o hedef, cok heyecanlandirdi…

2 bölüm izledim gerek yok devamına. Başarının baş mimarları gösterilmemis. Kimden bahsettiğimi herkes biliyordur. Siyasi düşüncesi ne olursa olsun çok ayıp bir şey. Sanarsın kuzey Kore. Terim böyle büyük bir ego ile konuşabiliyorsa en büyük paylardan biri Hakan'a aittir. Dünya Savaşı belgesellerinde Hitler’den hiç bahsetmemek gibi bir şey olmuş resmen.
Siyasi açıdan yargılansın ona bişey demiyoruz ama geçmişi silemezsin. Futbol dünyasında neler görüyoruz sübyanci tecavüzcü katil esrarcı oldukları çıkan bir sürü topçu örnekleri var.

Kısaca Terim bütün başarıları herşeyi üstüne almış ününe ün katmaya devam etmek istemiş.

Fenerbahçe kaptanı Emre Belezoglu bile Ariften,Tugaydan vs.. Daha çok gösterilmiş yazık

Keske daha fazla kisisel kameralardan cekilen goruntuler olsaydi.

Kac kisinin izlendigini, dunya genelinde kac kisinin izledigine dair bilgi var mi?

2 bölüm izledim gerek yok devamına. Başarının baş mimarları gösterilmemis. Kimden bahsettiğimi herkes biliyordur. Siyasi düşüncesi ne olursa olsun çok ayıp bir şey. Sanarsın kuzey Kore. Terim böyle büyük bir ego ile konuşabiliyorsa en büyük paylardan biri Hakan'a aittir. Dünya Savaşı belgesellerinde Hitler’den hiç bahsetmemek gibi bir şey olmuş resmen.
Siyasi açıdan yargılansın ona bişey demiyoruz ama geçmişi silemezsin. Futbol dünyasında neler görüyoruz sübyanci tecavüzcü katil esrarcı oldukları çıkan bir sürü topçu örnekleri var.

Kısaca Terim bütün başarıları herşeyi üstüne almış ününe ün katmaya devam etmek istemiş.

Fenerbahçe kaptanı Emre Belezoglu bile Ariften,Tugaydan vs.. Daha çok gösterilmiş yazık
Kimse Terimin Galatasaray sayesinde bu kadar şöhrete kavuştuğunu söylemiyor. Varsa yoksa Terim olmasa Galatasaray olmazdı kafasında bir otobiyografi belgesel. İşin ilginci başarılarında sadece Galatasaray var. Takımımızı izlemek güzeldi. Terimin egosunu şişirmek için yapılmış bir proje gibi geldi bana.

Hakanla Arif gösterilse belgesel Türkiye'de yayınlanamazdı, izin vermezlerdi.

Tüm başarıyı sahiplendiği falan da FTye düşman olmayı becerebilenlerin safsatası. Her başarısına kulp taktınız, belgeseli yapıldı ve dünya çapında yayınlandı bunu da başka nedenlere bağlarsınız tabii, normal.

Belgeseli birtek biz izleyemedik galiba daha. Hanim aksam bizimkilere gidelim dedi. Sırf baldizin netflixi var diye evet dedim. Bakalim aksam şifre koparabilecek miyiz.

Yoksa gavura para vermek durumunda kalacagiz galiba

yalniz hanimi hep ftyi kücümsemis sen yapamazsin demis bu kisim biraz üzücü lan

ft ona inat daha da hirslanmis ama sanirim

Belgeseli birtek biz izleyemedik galiba daha. Hanim aksam bizimkilere gidelim dedi. Sırf baldizin netflixi var diye evet dedim. Bakalim aksam şifre koparabilecek miyiz.

Dikkatli ol İbo.

Baldız baldan tatlıdır.

Dün biz eşimle başladık izlemeye. Eşlerin birbirlerine saygısı olması lazım. Çabamızın adı Galatasaray sonuçta.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beklentim cok yuksekti, tam karsiliyamadi gibi.

Ama olsun boyle belgeseller guzeldir, keske GSTV olarakda boyle bir belgesel cekip YTde yayinlayip para kazansak.

Geri
Üst Alt