TERİM | Netflix

Dün mactan sonra ilk bölümünü izledim ikinci bölümünde uyuklamistim uyumusum bugün devam ederim ama çok begendim.

„Nerelere gittik yaa“

Fatih Terim Galatasaray'ımızın tarihine altın harfler ile yazılmıştır. Hiç unutmam önceki yıllarda Beinsport yılın ödülleri programı vardı. Muhabirler Ali Koç ile röportaj yapıyorlardı. Röpörtaj devam ederken salona çok şık ve karizmatik bir şekilde Fatih Terim girmişti. Muhabirler röpörtajları yarım bırakıp koşa koşa Fatih hocanın yanına gitmişlerdi. Ali Koç da salonun ortasında sap gibi kalmıştı.

son bölüme geldim ben simdi

milli takimdaki dönemleri neredeyse hic yok sanirim

isvicre maci ya da euro 2008

unal aysal dönemi de yok gibi geldi bana

bir cok sey eksik bu belgeselde

96-2000 arasının görüntülerini bulamamışlar mı

neredeyse oradan bahsedilen görüntülerin yarıdan fazlası 2002-2004 arasından

Hayır hiçbir şekilde adı geçmiyor.Hatta İngiltere de ki maçta Hagi nin penaltı golünü veriyorlar.Sonra maçın 2-2 bittiğini söylüyorlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ki bence bütün o dönemim en şahane golüdür kendileri
Kim attı kral attı

2.bölüm 20.dakika ayak tenisi sahnesinde buruk bir tebessüm oluştu

Belgeseli 3 kez izledim hocayı sevmeyen herkese öneririm. İzlerlerse eminim seveceklerdir

Emperor bizi fioya niye satmış o kısmı göremedim

Yıldolu tffye niye satmış o kısımda yok

Sorsan aslolan gs he yersen

İzleyip yumuşamıştım ilk başta ama bunları düşününce dahada kinlendim

Başarısızlıklara fazla değinilmemiş. Olaylı İsviçre maçı yok mesela. Hakan ve Arif'in olmamasına alıştık zaten, yapacak bir şey yok. Ergün, Bülent, Hasan Şaş gibi ismler de olsaydı keşke. Onun dışında güzeldi diyebilirim.

biriyle ilgili belgesel yapılıyor olumsuz olaylar zaten olmaması cok normal ozaman iş eleştiriye dönerdi tadı kaçardı

olumsuz olayların olmaması dogru fakat hakan bülent hasan gibi figürlerin olmaması tamamen sacmalık

Geri
Üst Alt