Terim: "Oyuncuların geleceğine harcama yapmamız lazım"

Berk Aziz

Parçalı Üye
Sezon başı transferlerini kim yaptı? Takıma amcaları kim doldurdu? Ayrıca 25 yaşındaki Taylan'ı 18 yaşında sanıyor sanırsam

Fatih Terim, genç oyuncuları Yunus Akgün ve Emin Bayram ile bugün sözleşme imzaladıklarını hatırlatarak, "Atalay Babacan ve Mustafa Kapı ile de sözleşme imzalanacak. Orada bir sıkıntımız yok. Zaten altyapıya bakış açımızı biliyorsunuz. Ülke olarak transfer yaparken oyuncuların geçmişine harcama yapıyoruz, halbuki geleceğine harcama yapmamız gerekir. Bunu Galatasaray'ın prensibi haline getirmeliyiz. Bu, zaten altyapıya bakış açımı gösteriyor. Galatasaray, kendisine faydalı olacak oyuncuları bırakmaz." şeklinde görüş belirti.

Terim, Taylan Antalyalı'nın kadroda olmamasıyla ilgili bir soru üzerine, "Bu kadar çok konuşulmasını yadırgadım. Taylan'ın Galatasaray'da oyununu seyrettiler mi, ne vereceğini biliyorlar mı çok merak ediyorum. Taylan'ı böyle bir maçta riske atar mıyım. Onun zamanı var. Galatasaray'ın bu konudan önemli birçok sorunu var." ifadelerini kullandı.

Baştan sona fecaat açıklamalar. Hocanın basın toplantıları oynattığı futboldan bile daha iç karartıcı.

Takım ayrı saçmalıyor hoca ayrı. Sonumuz hayrolsun.

geçen seneki ozan örneğinden yola çıkarak medyada biri bu lafı etmişti işte onlar bizim geleceğimizi alıyor biz gidiyoruz geçmişlerine yatırım yapıyoruz vs. diye
o aklında kalmış heralde

Taylanı böyle bir maçta riske atarmıyım derken ne demek istedi acaba.
İçeride Rize ile oynuyoruz sonuçta...
Taylanı 19 yaşında genç mi sanıyor yoksa Rize maçını mı gözünde çok büyütmüş?!?

Gscimbom mobil

Taylanı böyle bir maçta riske atarmıyım derken ne demek istedi acaba.
İçeride Rize ile oynuyoruz sonuçta...
Taylanı 19 yaşında genç mi sanıyor yoksa Rize maçını mı gözünde çok büyütmüş?!?

Gscimbom mobil
terımcı olmasam ölüm kalım macı hoca yenılırse ıstıfa eder gibi algılardım

ama öyle algılamadım :=)

terımcı olmasam ölüm kalım macı hoca yenılırse ıstıfa eder gibi algılardım

ama öyle algılamadım :=)
Yani Terim şimdi adam akıllı bir kesik atsa. Taylan Yunus Mustafa oynasa, biz de Rizeye yenilsek.
Kim çıkıp ta ağzını açardı.

Hoca bu gençleri olmadan oynatmayacak.

Gscimbom mobil

Yazık çok yazık. Adamı daha oynamadan kaybetmek için elinden geleni yapmış. Şu açıklama sonrası hangi oyuncunun morali bozulmaz. Yahu ne kaybetmesi Rize ile evinde oynuyorsun evinde!

Kendine gel be adam!

Deseydin ki taktik açıdan bu maçta doğru bulmadım o yüzden oynatmadım. Çok daha şık olurdu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Daha öncede yazmisti hocaya çok yüklenmeyin adamın kafa cidden yerinde değil kafasını takıma veremiyorsa ve en önemlisi konuşma olarak bukadar saçmalıyorsa bu Fatih terim olamaz mutlaka arka planda birşeyler var
Bu arada gitsin diyenler gidin temiz hava alın hoca gidince dustugumuz bok çukurundan pep klopp gelse çıkaramaz
Bu ligte yabancı hocayla olmaz hala nasıl fanteziler kuruluyor anlamak güç

Babeli de ninem aldırdı zaten. Donka bu yaşında 2 kağıt veriyoruz.

Taylanin yerinde olmak istemezdim birde Mehmet ozcani alacaktık Eskişehirden hangi macta oynayacak gençler ? Rize ile içerde oynadin dün 2-0 öndesin Selçuk kadroda Taylan yok.Adem herseyi yapiyor girdiğinde dün 86 da oyuna aldin sakat Babel çıkmak istiyor cikarmiyorsun emre mor maç boyu saçmaladı gormedin?

madem böyle düşünüyon genç aldırtsana. Selçuk'u yedekte tutcagına taylanı tutsana.

malesef hoca artık futboldan uzaklaşmış tuhaf tuhaf açıklamalar yapıyor aldırmasaydın bu kadar kiralık yabancı o zaman altyapıdan koysaydın oyuncuları kadroya dikiş tutmayınca tuhaf açıklamalar başlıyor

Hoca Belhanda dışında kimseyi kazanmak için çaba göstermiyor.Koruyup kolladığı tek isim var o da Belhanda.

Geri
Üst Alt