Terim Sinirlendi: "Maaşımdan size ne?"

"Ben UEFA'yı kazandım. Ben Türkiye'ye ÇF oynattım. O zaman herşeye hakkım var. Kötü de oynatırım. Hezimette yaşatırım. Araba dolusu parayı da götürürüm. Herşeyi yaparım.Size ne."

demiş...

"Ben UEFA'yı kazandım. Ben Türkiye'ye ÇF oynattım. O zaman herşeye hakkım var. Kötü de oynatırım. Hezimette yaşatırım. Araba dolusu parayı da götürürüm. Herşeyi yaparım.Size ne."
demiş...
RTE - A.Y. - FT ,,
kardeşler bile bu kadar benzemezler birbirlerine !

şu dünyada ismi fatih terim olmak varmış ..

Şimdi aldığı parayı hak ediyor veya etmiyor bize kalmış bir şey değil. Hiddink'in aldığı paraya göre Fatih Terim kariyerinde biri için normal buna da tamam ama sizi ilgilendirmez demesi yanlış bence. Hiddink'in attığı her adımda da zaten 8 Milyon alıyor diye basına düşüyordu yani , maaş yüksekse bu konudaki eleştiriye saygı duymak lazım.

Kaldı ki Prandelli , kimse onu başarısız görmüyor ve iki yıllık sözleşmesi olup gitmesini istemiyor iken ben vatandaşlarımın ödediği vergiler ile buradayım ve bu parayı hak etmiyorum diyerek istifa etmişti. Fatih Hocanın bu konuda kızmasına da lafım olamaz tabii ama asil olan duruş bence Prandelli'nin yaptığı.

Kaldı ki Prandelli , kimse onu başarısız görmüyor ve iki yıllık sözleşmesi olup gitmesini istemiyor iken ben vatandaşlarımın ödediği vergiler ile buradayım ve bu parayı hak etmiyorum diyerek istifa etmişti. Fatih Hocanın bu konuda kızmasına da lafım olamaz tabii ama asil olan duruş bence Prandelli'nin yaptığı.

Prandelli´ye Italya´da hain ve korkak dediklerini biliyorsundur umarim ??? Adam ölüm tehditi bile aldi memlektinden.

-----------

Nasil herkesin Terim´i elestiri hakki varsa, oda elestiriyi degerlendirme hakkina sahiptir.

Prandelli´ye Italya´da hain ve korkak dediklerini biliyorsundur umarim ??? Adam ölüm tehditi bile aldi memlektinden.

-----------

Nasil herkesin Terim´i elestiri hakki varsa, oda elestiriyi degerlendirme hakkina sahiptir.

Biz sinyora ne marka boxer giyiyorsun dersek anca ozaman size ne gibi bir cumle kurabilir ama bizim vergilerimizden olusan bir maas soruldugunda susacak okadar.

Muhabire şeyini gösteren, sahada herkese küfür eden, kaybedince takımına rakip ülke oyuncularına saldırtan adam mı terbiyeden bahsediyor.

o parayı alıp milliyetçi geçinmekte ne zordur heeee savaşın bu ülke için koşunn peeh..

ben onu bunu bilmem o benim gözümde maaşlı çalışan görevli.. nasıl herkesi eleştiriyorsan o da bunu fazlasıyla hakediyor bence. aldığın paraya karşılık iyi bir yemek yapamıyorsa bence bırakmalı..

Ne kadar nankör varmış bu başlıkta
Fatih Terimi GS den çıkart, kaç şampiyonluğumuz var?
19 yerine 13

Ne kadar nankör varmış bu başlıkta
Fatih Terimi GS den çıkart, kaç şampiyonluğumuz var?
19 yerine 13
neden f.t nin dokunulmazligimi var elestirilemezmi basarida nasil pohpohlaniyosa kameralar kendini cekerken nasilda kibirinden hindi gibi kabariyosa yeri geldimide elestirilcek ama beyefendinin hic elestiriye tahammülü yok

Geri
Üst Alt