Terim: "Süper Lig projesindeki kulüpleri yenerek şampiyon olan bir Galatasaray"

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
Fatih Terim: "Benim için bir diğer önemli konu da, Ceferin'in kulübüm hakkındaki açıklamaları. Kulübüm hakkındaki sözleri hoşuma gitti ve bunu takip ettim. Bazen hatırlatmakta yarar olduğunu düşünüyorum."

Fatih Terim: "Her ne kadar 20 sene geçse de, Galatasaray'ın 2000'deki UEFA şampiyonluğu, söz konusu kulüplerin dışındaki kulüplerin, hem de o zamanda, Türkiye'den çıkıp zirveye yükselebileceğini gösterdi. Türkiye adına tarihi eşiklerden biriydi."

Fatih Terim: "Avrupa Süper Ligi projesini kurmayı düşünen kulüpleri yenerek şampiyon olan bir Galatasaray... Ceferin'in örneği, hiç tesadüf değildir. Hatırlatması önemlidir, hatırlatması kadar, bizim de kendimize önemli bir ders çıkartmamız gerekiyor."

Fatih Terim: "Yakaladığımız başarılar unutturulmaya çalışılsa da Galatasaray, Türkiye'nin en büyük markasıdır. Hala Avrupa'daki diğer kulüplere örnek gösterilen bir kulüp ve ilham kaynağı."

Fatih Terim: "Milyonlarca gencin umudu olan bir kulüp. Bizim de bu büyüklüğü hatırlayıp, bu büyüklüğe göre hareket etmemiz gerekiyor. Kulübümüzün sahip olduğu kaynakları bu doğrultuda kullanmamız gerekiyor, sonrasını biliyoruz."

Güncel konulara değinirsek
2 senedir şampiyonlukta patates oluşumuzu açıklar mısın sevgili hoca

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Terim: "Milyonlarca gencin umudu olan bir kulüp. Bizim de bu büyüklüğü hatırlayıp, bu büyüklüğe göre hareket etmemiz gerekiyor. Kulübümüzün sahip olduğu kaynakları bu doğrultuda kullanmamız gerekiyor, sonrasını biliyoruz."

ne yapacağız biz sana daha yahu? son senelerin en pahalı kadrosunu kurdular sana gol attık diye halaya kalktık şampiyonlar liginde
ne yapacağız daha 150 milyon euro kredi daha mı istiyorsun?

Bu hatırlatmadan çıkarımım gitmeye niyeti yok gibi. E oynanan topu da düzeltmeye niyeti yok. 3.5 senede geldiğimiz noktada Tudor'un büyük maçlarda oynattığı uyuz futbolun bir benzeri.

başarısız şekilde bitirmek istemediği için mümkün değil kendi isteğiyle gitmez.

başarılı da olamıyor

halimiz harap durumda

20 seneyi devirmiş başarıların günümüzde dillendirilmesini kabul etmiyorum. ben bugüne bakarım yarına nası bir yapı olusturuluyor ona bakarım. ama görüyoruz ki kocaman bir hiçten öteye gidemiyoruz. her şeyimizle fiyaskoyuz, her şeyimizle vasatız. düne kadar her sene toparlanıp yemekler düzenleniyordu. biz neden kendimizi dev aynasında görüyoruz? acaba yeni şeylerin gelmemesi bu sebepten mi?

Hocam sen bizim canımızsın
O günleri de unutmayız, unutturmayız
ama artık gitme vakti geldi

Hadi bu sezon da bitti artık diyelim
Ama sezon sonu gitmen senin için de hayırlı olacak

O eski maçlardaki oyuncularimizda hırs vardı. Mücadele vardı. Teknik vardı. Vardi da vardı. Bu zamanda o tarz amatör ruhla canla başla savacak oyuncu yok. Bir daha böyle bir başarı gelmez

Geri
Üst Alt